- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.941
canım selam öksürük olmasa önemseme diyeceğim ama bi baktırmanda fayda var. bronşite dönebiliyor zamanında önlem alınmazsa. geçmiş olsun.Kızlar merhaba, benim kız da hastalandı. Burun tıkanıklığı ve öksürük var. Öksürük bugün arttı baya. Siz böyle durumlarda hemen doktora götürüyor musunuz? Sizce götürmeli miyim?
şeytan azapta gerek. bazen birilerine haksız yere ihmalkarlık veya boşvermişlik yaptığımı düşünür üzülürdüm ama sonra aslında sanki böyle olması gerekmiş de ondan bu şekilde davranmış olduğumu farkederdim. demek hiç bir şey sebepsiz değil diyorum kendi kendime.Açılıınnn ben geldim biri kayınvalide mi dediiiiiibiliyorsunuz ki bu konuda burda favoriyim bizim son bir sütle ilgili tartışmamız olmuştu ondan sonra hiiiçç soramadı neredeyse 10 ay boyunca süt bile diyemedi sonrasında evinde hiç iş yapmıyorum diye kendi çapında laf söyledi tepki bile vermemiştim zaten. Şuan zaten 1500 km uzaktayız gelip gitme durumu hiç yok 4 aydır da hiç görmüyorum zaten hiiiçç bulasamıyor bana süt mevzusundan sonra
Tayin olmadan önce yaptığı 2 şey vardı sinirimi bozan biri evi topladığımız halde gelip 2 gün kaldılar bende hiicc yüzlerine gülmedim konuşmadım bile doğru düzgün. İstemiyorsa gidelim vs demişler eşime bir de son kez aileleri görmeye gittiğimizde ben hiç orda kalmadım eşim beni almaya gelmişti gideceğimiz gün baktım o da gelmiş nasıl sinir oldum ailemle rahat rahat vedalasamadim sinirimden. 2. Ve bana göre en en en ayıbı da başkasının verdiği kıyafetleri ben aldım diye çocuğuma hediye vermesiayıp dediğim kısım tamamen yalan söylemesi yoksa 2. El kıyafet olayı değil. Halbuki maddi olarak da durumları çok iyi böyle bir yalana gerek yoktu. Madem bir şey vermek istiyorsunuz üç bes lira harcayın yalan söylemek neden? Ya da hiç o topa girmeyin kimse sizden bir şey beklemiyor.
Hemen konuya açıklık getireyim, eşim başkasının çocuğuna ait hiçbir şeyi kabul etmez o konuda aşırı katıdır sevmez yani. Daha cocuk doğmadan, annesi karşı komşunun oğlunun küçülen kıyafetleri verdiğini ihtiyaç sahibine vermesini rica etmiş o da bize teklif etti evde giyer vs diye eşim aşırı tepki verdi kızdı ve konu kapanmıştı. Son gittigimizde hediye aldım diye bir poşet kıyafet koydu önüme eşim o arada disardaydı. Tabi elime alır almaz anladım ama hiç sesimi çıkarmadan teşekkür ettim ve eşime mesaj attım. Durumu anlattım kıyafetlerin iç etiketleri kesilmiş yıkamaktan etiket yazıları silinmiş ve birinde de hafif bir leke var. Eşim defalarca sordu anne bak sen mi aldın diye evet demis hatta kapıdan çıkarken bile sordu ben aldım dedi babası da x markadan aldık dedi. Artık günler sonra son gün bizim evde bir daha sormuş eşim, yine ben aldım deyince etiketleri yok vs demiş öyle olunca işte pazardan aldım o yüzden yok siz zaten bana hiç inanıyorsunuz istemiyorsunuz çöpe atın gitsin bilmem ne diye bir sürü yaygara işte. Eşim giyisi kumbarasina atacaktı ama taşınırken çöpe gidecek şeylerin arasına karışmış öyle gitti.
Ayy çok uzun yazdım ama bu olay beni çok soğuttu zaten soğuktum. 2 ay sonra gideceğim anneme ve kvde de hiç kalmayacağım eminim eşimi jep arayıp huzursuz edecek bakın buraya yazıyorum.
Çocuğun doğum gününde annemler bir miktar para gönderdi çok uzakta olduğumuz için bizim yerimize siz ordan alın dedi. Aldığımız şeyi görüntülü konuşurken gördüler ve aa ne güzel yakışmış vs dediler bende annemin aldığını söyledim doğum günü hediyesi diye ve aşırı bozuldular. Sorun şu ki arkadaşlarımız da bir sürü hediye aldılar onlara kimse bozulmadı ama annemlerin aldığına baya bozuldular o yüzden artniyetli olduğunu düşünüyorum çok uzun zamandır. Ohhhhh rahatladım
hre şey yolunda mi ? çok geçmiş olsun. nesi var? özel değilse...Bizde fe bu durum var. Uykularımız da perişan. Eşim rahatsız hastanede kalıyor ben gündüzleri anneme bırakıp gidiyorum 4-5 saatlik bir süreç. Gelince sürekli emiyor ve rahat bırakmıyor. 1 aydır geceleri çok kötü, bu bırakıp gitmelerim de 1 aylık nevzu. Sürekli değil tabi 2 haftada bir gidiyorum. Ayrılık kaygısı etkiler mi acaba? Yani bir kaygılanıp 1 ay sürer mi etkisi?
Yaaa Mervecim çok teşekkür ederim ne kadar incesin
Nebulizatör ile ilaçlı hava veriyoruz öksürük için, bir de sık sık serum fizyolojik işe burnunu temizliyoruz günde en fazla üç defa da burnunun içini çekerek temizliyoruz. Çok geçmiş olsun. Hastaneye gitmeden sadece bunları yaptık biz. Ateş yoktu şükür. Bir de ben sarımsak yutuyorum sütten kızımıza geçsin diye.Açmaya çalışıyorum ama hırıltı geçmiyor. Yarına randevu aldım. İnşallah çok ilerlememiştir
Çok teşekkür ederim. Biraz sıkıntılar var ama geçip gidecek inşallah.hre şey yolunda mi ? çok geçmiş olsun. nesi var? özel değilse...
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Biraz sıkıntılar var ama geçip gidecek inşallah.
Ayrılık kaygısı ve yabancılardan rahatsız olma bu ay devam ediyormuş.Çok teşekkür ederim. Biraz sıkıntılar var ama geçip gidecek inşallah.
Aynen öyle canım çok haklısınşeytan azapta gerek. bazen birilerine haksız yere ihmalkarlık veya boşvermişlik yaptığımı düşünür üzülürdüm ama sonra aslında sanki böyle olması gerekmiş de ondan bu şekilde davranmış olduğumu farkederdim. demek hiç bir şey sebepsiz değil diyorum kendi kendime.
Canım götürdüm bugün teşekkür ederim. Ciğere inmemiş ama aşırı balgamı var dedi ve kustu rahatladı bugün. Kulakta da kızarıklık varmışcanım selam öksürük olmasa önemseme diyeceğim ama bi baktırmanda fayda var. bronşite dönebiliyor zamanında önlem alınmazsa. geçmiş olsun.
Teşekkürler canım, nebulizatörü doktorum önermiyor(astım hastaları için o her şeyde kullanamazsınız demişti) bugün gittin şükür ciğere inmemiş balgam sökücü verdiNebulizatör ile ilaçlı hava veriyoruz öksürük için, bir de sık sık serum fizyolojik işe burnunu temizliyoruz günde en fazla üç defa da burnunun içini çekerek temizliyoruz. Çok geçmiş olsun. Hastaneye gitmeden sadece bunları yaptık biz. Ateş yoktu şükür. Bir de ben sarımsak yutuyorum sütten kızımıza geçsin diye.
Ne zamandır aktarmalı uçuş yapmadım 1:30 saat bebekle yeterli olur mu acaba?En son Ağustos'ta yapmıştım, o malum kabus yolculuk:)
Şimdi sırada 23 Aralık'ta uçak yolculuğu var. Bu arada benim hiç bebekle Pegasus deneyimim olmadı. Bordo'ya sadece THY gidiyor, ama keşke Pegasus ta olsaydı. THY fiyatlar cidden mantık dışı bazen. Sen ne zaman gidiyorsun?
Bu arada hasta olan tüm bebislerime geçmiş olsun. Sofi de geçen gün hapisirik, burun akıntısı falan oldu. Ama hemen toparladık çok şükür.
Şuan sadece alttan 1 diş çıktı bizim. Diğerleri ne zaman gelecek bilmiyorum, çok komik tel dişli
Birde eşim geldiginde spontan fotoğraf stüdyosuna gidip 1 yaş fotoğrafi çektirdik, inanılmaz güzel olduimkanı olan çektirsn derim,hem keyifli hem de güzel bir hatıra oluyor.
Aralık'ta kayınvalidem ilk defa Türkiye'ye gelecek. Sanıyorum çok komik hikayeler çıkacak bu seyahatindenilk isim onu hamama götürüp kese attırmak olcak anlatırım size. Bu arada artık kayınvalide dedikodusu yapmıyoruz nooldu hamilelik zamanlarımızda ne güzel dertlesirdik. Bekliyorum dört gözle hikayelerinizi
Yeterli olur hiç stres yapma.Ne zamandır aktarmalı uçuş yapmadım 1:30 saat bebekle yeterli olur mu acaba?
Senin kv de alem, sanki çocuk kandırıyor. O kadar yalan söylemeye ne gerek var. Uzakta olmanız çok iyi olmuş canım, 3 sene rahatsin:)Açılıınnn ben geldim biri kayınvalide mi dediiiiiibiliyorsunuz ki bu konuda burda favoriyim bizim son bir sütle ilgili tartışmamız olmuştu ondan sonra hiiiçç soramadı neredeyse 10 ay boyunca süt bile diyemedi sonrasında evinde hiç iş yapmıyorum diye kendi çapında laf söyledi tepki bile vermemiştim zaten. Şuan zaten 1500 km uzaktayız gelip gitme durumu hiç yok 4 aydır da hiç görmüyorum zaten hiiiçç bulasamıyor bana süt mevzusundan sonra
Tayin olmadan önce yaptığı 2 şey vardı sinirimi bozan biri evi topladığımız halde gelip 2 gün kaldılar bende hiicc yüzlerine gülmedim konuşmadım bile doğru düzgün. İstemiyorsa gidelim vs demişler eşime bir de son kez aileleri görmeye gittiğimizde ben hiç orda kalmadım eşim beni almaya gelmişti gideceğimiz gün baktım o da gelmiş nasıl sinir oldum ailemle rahat rahat vedalasamadim sinirimden. 2. Ve bana göre en en en ayıbı da başkasının verdiği kıyafetleri ben aldım diye çocuğuma hediye vermesiayıp dediğim kısım tamamen yalan söylemesi yoksa 2. El kıyafet olayı değil. Halbuki maddi olarak da durumları çok iyi böyle bir yalana gerek yoktu. Madem bir şey vermek istiyorsunuz üç bes lira harcayın yalan söylemek neden? Ya da hiç o topa girmeyin kimse sizden bir şey beklemiyor.
Hemen konuya açıklık getireyim, eşim başkasının çocuğuna ait hiçbir şeyi kabul etmez o konuda aşırı katıdır sevmez yani. Daha cocuk doğmadan, annesi karşı komşunun oğlunun küçülen kıyafetleri verdiğini ihtiyaç sahibine vermesini rica etmiş o da bize teklif etti evde giyer vs diye eşim aşırı tepki verdi kızdı ve konu kapanmıştı. Son gittigimizde hediye aldım diye bir poşet kıyafet koydu önüme eşim o arada disardaydı. Tabi elime alır almaz anladım ama hiç sesimi çıkarmadan teşekkür ettim ve eşime mesaj attım. Durumu anlattım kıyafetlerin iç etiketleri kesilmiş yıkamaktan etiket yazıları silinmiş ve birinde de hafif bir leke var. Eşim defalarca sordu anne bak sen mi aldın diye evet demis hatta kapıdan çıkarken bile sordu ben aldım dedi babası da x markadan aldık dedi. Artık günler sonra son gün bizim evde bir daha sormuş eşim, yine ben aldım deyince etiketleri yok vs demiş öyle olunca işte pazardan aldım o yüzden yok siz zaten bana hiç inanıyorsunuz istemiyorsunuz çöpe atın gitsin bilmem ne diye bir sürü yaygara işte. Eşim giyisi kumbarasina atacaktı ama taşınırken çöpe gidecek şeylerin arasına karışmış öyle gitti.
Ayy çok uzun yazdım ama bu olay beni çok soğuttu zaten soğuktum. 2 ay sonra gideceğim anneme ve kvde de hiç kalmayacağım eminim eşimi jep arayıp huzursuz edecek bakın buraya yazıyorum.
Çocuğun doğum gününde annemler bir miktar para gönderdi çok uzakta olduğumuz için bizim yerimize siz ordan alın dedi. Aldığımız şeyi görüntülü konuşurken gördüler ve aa ne güzel yakışmış vs dediler bende annemin aldığını söyledim doğum günü hediyesi diye ve aşırı bozuldular. Sorun şu ki arkadaşlarımız da bir sürü hediye aldılar onlara kimse bozulmadı ama annemlerin aldığına baya bozuldular o yüzden artniyetli olduğunu düşünüyorum çok uzun zamandır. Ohhhhh rahatladım
Benim kızımda son zamanlarda üstüme yatıp uyuor, çok ilginç.Birde 3 gündür yeni bir huy çıkardı üstüme yatıp öyle uykuya dalıyor öğlen yapmıyordu öğlen de yapmaya başladı.Uyuyunca yerine koyuyorum.
Yani bir şey vermek istiyorsan alırsın neden yalan söylüyorsun. Aşırı kafam rahat aşırııııı, çok şükürSenin kv de alem, sanki çocuk kandırıyor. O kadar yalan söylemeye ne gerek var. Uzakta olmanız çok iyi olmuş canım, 3 sene rahatsin:)
Biz de kısmetse kızımla ilk defa yurt dışına çıkacağız. 3 saatlik bir yolculuk olacak Ankara’dan İstanbul aktarmalı olur sanırım. Biz de yaş çekimi yaptırdık tam oturamadığı için aile çekimi olarak devam ettik. Gerçekten en güzel hatıra bu zamanları için.Yeterli olur hiç stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?