2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba, benim kız da hastalandı. Burun tıkanıklığı ve öksürük var. Öksürük bugün arttı baya. Siz böyle durumlarda hemen doktora götürüyor musunuz? Sizce götürmeli miyim?
canım selam öksürük olmasa önemseme diyeceğim ama bi baktırmanda fayda var. bronşite dönebiliyor zamanında önlem alınmazsa. geçmiş olsun.

şeytan azapta gerek. bazen birilerine haksız yere ihmalkarlık veya boşvermişlik yaptığımı düşünür üzülürdüm ama sonra aslında sanki böyle olması gerekmiş de ondan bu şekilde davranmış olduğumu farkederdim. demek hiç bir şey sebepsiz değil diyorum kendi kendime.

hre şey yolunda mi ? çok geçmiş olsun. nesi var? özel değilse...

Açmaya çalışıyorum ama hırıltı geçmiyor. Yarına randevu aldım. İnşallah çok ilerlememiştir
Nebulizatör ile ilaçlı hava veriyoruz öksürük için, bir de sık sık serum fizyolojik işe burnunu temizliyoruz günde en fazla üç defa da burnunun içini çekerek temizliyoruz. Çok geçmiş olsun. Hastaneye gitmeden sadece bunları yaptık biz. Ateş yoktu şükür. Bir de ben sarımsak yutuyorum sütten kızımıza geçsin diye.

Bebek gelişimi ile ilgili güzel bir site buldum franszica arkadaşlar bebeğin ilk sinir krizleri bu ay olabilirmiş henüz konuşmadığı için böyle oluyor endişe etmeyin sakın kalın diyor yemediği şeyler için ısrar etmeyin diyor vs..

Aynen öyle canım çok haklısın

canım selam öksürük olmasa önemseme diyeceğim ama bi baktırmanda fayda var. bronşite dönebiliyor zamanında önlem alınmazsa. geçmiş olsun.
Canım götürdüm bugün teşekkür ederim. Ciğere inmemiş ama aşırı balgamı var dedi ve kustu rahatladı bugün. Kulakta da kızarıklık varmış

Teşekkürler canım, nebulizatörü doktorum önermiyor(astım hastaları için o her şeyde kullanamazsınız demişti) bugün gittin şükür ciğere inmemiş balgam sökücü verdi

Ne zamandır aktarmalı uçuş yapmadım 1:30 saat bebekle yeterli olur mu acaba?

Senin kv de alem, sanki çocuk kandırıyor. O kadar yalan söylemeye ne gerek var. Uzakta olmanız çok iyi olmuş canım, 3 sene rahatsin:)

Yeterli olur hiç stres yapma.
Biz de kısmetse kızımla ilk defa yurt dışına çıkacağız. 3 saatlik bir yolculuk olacak Ankara’dan İstanbul aktarmalı olur sanırım. Biz de yaş çekimi yaptırdık tam oturamadığı için aile çekimi olarak devam ettik. Gerçekten en güzel hatıra bu zamanları için.
Bana da uçak yolculuk tecrübenizi yazın lütfen. Yanınıza ilaç çantası neler alıyorsunuz? Ek gıda için neler? Kabin çantasında neler olsa yeterli olur? Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…