- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.921
Açılıınnn ben geldim biri kayınvalide mi dediiiiiiEn son Ağustos'ta yapmıştım, o malum kabus yolculuk:)
Şimdi sırada 23 Aralık'ta uçak yolculuğu var. Bu arada benim hiç bebekle Pegasus deneyimim olmadı. Bordo'ya sadece THY gidiyor, ama keşke Pegasus ta olsaydı. THY fiyatlar cidden mantık dışı bazen. Sen ne zaman gidiyorsun?
Bu arada hasta olan tüm bebislerime geçmiş olsun. Sofi de geçen gün hapisirik, burun akıntısı falan oldu. Ama hemen toparladık çok şükür.
Şuan sadece alttan 1 diş çıktı bizim. Diğerleri ne zaman gelecek bilmiyorum, çok komik tel dişli
Birde eşim geldiginde spontan fotoğraf stüdyosuna gidip 1 yaş fotoğrafi çektirdik, inanılmaz güzel olduimkanı olan çektirsn derim,hem keyifli hem de güzel bir hatıra oluyor.
Aralık'ta kayınvalidem ilk defa Türkiye'ye gelecek. Sanıyorum çok komik hikayeler çıkacak bu seyahatindenilk isim onu hamama götürüp kese attırmak olcak anlatırım size. Bu arada artık kayınvalide dedikodusu yapmıyoruz nooldu hamilelik zamanlarımızda ne güzel dertlesirdik. Bekliyorum dört gözle hikayelerinizi
Bizde de aynısı var, gece yapıyor. Diş sıkıntısı var çok ondan diye düşünüyorum.Birde 3 gündür yeni bir huy çıkardı üstüme yatıp öyle uykuya dalıyor öğlen yapmıyordu öğlen de yapmaya başladı.Uyuyunca yerine koyuyorum.
Olabilir geçer umarım sağolBizde de aynısı var, gece yapıyor. Diş sıkıntısı var çok ondan diye düşünüyorum.
Bizde fe bu durum var. Uykularımız da perişan. Eşim rahatsız hastanede kalıyor ben gündüzleri anneme bırakıp gidiyorum 4-5 saatlik bir süreç. Gelince sürekli emiyor ve rahat bırakmıyor. 1 aydır geceleri çok kötü, bu bırakıp gitmelerim de 1 aylık nevzu. Sürekli değil tabi 2 haftada bir gidiyorum. Ayrılık kaygısı etkiler mi acaba? Yani bir kaygılanıp 1 ay sürer mi etkisi?Birde 3 gündür yeni bir huy çıkardı üstüme yatıp öyle uykuya dalıyor öğlen yapmıyordu öğlen de yapmaya başladı.Uyuyunca yerine koyuyorum.
Geçmiş olsun canımBizde fe bu durum var. Uykularımız da perişan. Eşim rahatsız hastanede kalıyor ben gündüzleri anneme bırakıp gidiyorum 4-5 saatlik bir süreç. Gelince sürekli emiyor ve rahat bırakmıyor. 1 aydır geceleri çok kötü, bu bırakıp gitmelerim de 1 aylık nevzu. Sürekli değil tabi 2 haftada bir gidiyorum. Ayrılık kaygısı etkiler mi acaba? Yani bir kaygılanıp 1 ay sürer mi etkisi?
Bizimkine dolunun ilk arabam oyuncağını aldım onu çok seviyor sürekli oynuyor bir de scooter hastası. Parkta hep çocuklarınkine musallat oluyordu bende aldım henüz gelmedi ama baya bir oyalar bizimkini.Kızlar havalar kötüleşti evde nasıl vakit geçiriyorsunuz bebeklerle?
Geçmiş olsun canım. Çalışan arkadaslarimdan biliyorum. Özledikleri icin gece o açığı kapatmak için daha çok uyanıyordu çocukları ya da her zamankinden geç uyuyorlardı. Belki özlediği için böyledir. En kısa sürede geçer umarım.Bizde fe bu durum var. Uykularımız da perişan. Eşim rahatsız hastanede kalıyor ben gündüzleri anneme bırakıp gidiyorum 4-5 saatlik bir süreç. Gelince sürekli emiyor ve rahat bırakmıyor. 1 aydır geceleri çok kötü, bu bırakıp gitmelerim de 1 aylık nevzu. Sürekli değil tabi 2 haftada bir gidiyorum. Ayrılık kaygısı etkiler mi acaba? Yani bir kaygılanıp 1 ay sürer mi etkisi?
Kv'n gerçekten enteresan bir kadın. Enteresan demek de hafif kalıyor gerçi... Oğlunun tavrını bile bile kullanılmış kıyafet vermekte niye ısrar eder bir insan... Ayrıca kp x marka diyor, kv pazar. Pazardan da olsa etiketi kesilmiş mi olur hem. Bi biz cahil, onlar her şeyi çok biliyor.Açılıınnn ben geldim biri kayınvalide mi dediiiiiibiliyorsunuz ki bu konuda burda favoriyim bizim son bir sütle ilgili tartışmamız olmuştu ondan sonra hiiiçç soramadı neredeyse 10 ay boyunca süt bile diyemedi sonrasında evinde hiç iş yapmıyorum diye kendi çapında laf söyledi tepki bile vermemiştim zaten. Şuan zaten 1500 km uzaktayız gelip gitme durumu hiç yok 4 aydır da hiç görmüyorum zaten hiiiçç bulasamıyor bana süt mevzusundan sonra
Tayin olmadan önce yaptığı 2 şey vardı sinirimi bozan biri evi topladığımız halde gelip 2 gün kaldılar bende hiicc yüzlerine gülmedim konuşmadım bile doğru düzgün. İstemiyorsa gidelim vs demişler eşime bir de son kez aileleri görmeye gittiğimizde ben hiç orda kalmadım eşim beni almaya gelmişti gideceğimiz gün baktım o da gelmiş nasıl sinir oldum ailemle rahat rahat vedalasamadim sinirimden. 2. Ve bana göre en en en ayıbı da başkasının verdiği kıyafetleri ben aldım diye çocuğuma hediye vermesiayıp dediğim kısım tamamen yalan söylemesi yoksa 2. El kıyafet olayı değil. Halbuki maddi olarak da durumları çok iyi böyle bir yalana gerek yoktu. Madem bir şey vermek istiyorsunuz üç bes lira harcayın yalan söylemek neden? Ya da hiç o topa girmeyin kimse sizden bir şey beklemiyor.
Hemen konuya açıklık getireyim, eşim başkasının çocuğuna ait hiçbir şeyi kabul etmez o konuda aşırı katıdır sevmez yani. Daha cocuk doğmadan, annesi karşı komşunun oğlunun küçülen kıyafetleri verdiğini ihtiyaç sahibine vermesini rica etmiş o da bize teklif etti evde giyer vs diye eşim aşırı tepki verdi kızdı ve konu kapanmıştı. Son gittigimizde hediye aldım diye bir poşet kıyafet koydu önüme eşim o arada disardaydı. Tabi elime alır almaz anladım ama hiç sesimi çıkarmadan teşekkür ettim ve eşime mesaj attım. Durumu anlattım kıyafetlerin iç etiketleri kesilmiş yıkamaktan etiket yazıları silinmiş ve birinde de hafif bir leke var. Eşim defalarca sordu anne bak sen mi aldın diye evet demis hatta kapıdan çıkarken bile sordu ben aldım dedi babası da x markadan aldık dedi. Artık günler sonra son gün bizim evde bir daha sormuş eşim, yine ben aldım deyince etiketleri yok vs demiş öyle olunca işte pazardan aldım o yüzden yok siz zaten bana hiç inanıyorsunuz istemiyorsunuz çöpe atın gitsin bilmem ne diye bir sürü yaygara işte. Eşim giyisi kumbarasina atacaktı ama taşınırken çöpe gidecek şeylerin arasına karışmış öyle gitti.
Ayy çok uzun yazdım ama bu olay beni çok soğuttu zaten soğuktum. 2 ay sonra gideceğim anneme ve kvde de hiç kalmayacağım eminim eşimi jep arayıp huzursuz edecek bakın buraya yazıyorum.
Çocuğun doğum gününde annemler bir miktar para gönderdi çok uzakta olduğumuz için bizim yerimize siz ordan alın dedi. Aldığımız şeyi görüntülü konuşurken gördüler ve aa ne güzel yakışmış vs dediler bende annemin aldığını söyledim doğum günü hediyesi diye ve aşırı bozuldular. Sorun şu ki arkadaşlarımız da bir sürü hediye aldılar onlara kimse bozulmadı ama annemlerin aldığına baya bozuldular o yüzden artniyetli olduğunu düşünüyorum çok uzun zamandır. Ohhhhh rahatladım
Baya hafif kalıyorKv'n gerçekten enteresan bir kadın. Enteresan demek de hafif kalıyor gerçi... Oğlunun tavrını bile bile kullanılmış kıyafet vermekte niye ısrar eder bir insan... Ayrıca kp x marka diyor, kv pazar. Pazardan da olsa etiketi kesilmiş mi olur hem. Bi biz cahil, onlar her şeyi çok biliyor.
Ben de artık kv, kp, görümce hikayesi yok. Görümcelerim ilk ve son gördüğünde kızım iki günlüktü. Kv, kp de en son ramazan bayramında gördü. Kp sanırım toplam 3 kez, kv de 6 kez gördü. Bu arada evlerimiz arası araba ile 10 dk. Allah onlara benim güzel kızımın sevgisini nasip etmedi diyorum. Dertlerine yansınlar.
Ikinci el konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta ben bebek arabası, mama sandalyesi gibi büyük parçaları hep letgodan aldım. Ama kv' n kendi topuğuna sıkıyor. Eşin annesinin bu tavrını görünce ilerde doğru da söylese inanmaz annesine.Baya hafif kalıyorben mesela eşim kadar katı değilim sevdiğim birinden alırım sorun etmem ama eşim hiç kimseden almaz kendi kardeşinden bile, huyu böyle.
Tabiki pazardan alınsa da iç etiketi üzerinde olur. Ben zaten daha telefonda kıyafet aldım yıkadım bir güzel dediğinde anlamıştım çünkü benim bebek deterjani ile yıkadığımı biliyor. Hatta bir kez cidden kendisi almıştı bir takım ve dediki yıkayacaktım ama sen ayrı deterjanla yıkıyorsun diye hiç ellemedim. Hem dış hem iç etiketi üzerindeydi.
Gerçekten inci kuşun sevgisini hak etmiyorlar, minik kuşum da onların kötülüğünden negatifliğinden uzak kalmış oldu ohhh sefası olsun
Bende mama sandalyesini sahibinden'den aldım hatta ara sıra bakıyorum hala güzel şeyler vardır belki diye. Bir bu konuda ikna oldu eşim sağ olsunIkinci el konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta ben bebek arabası, mama sandalyesi gibi büyük parçaları hep letgodan aldım. Ama kv' n kendi topuğuna sıkıyor. Eşin annesinin bu tavrını görünce ilerde doğru da söylese inanmaz annesine.
Bilmiyorum ben kimseye bırakmıyorum ama annem babam bizimle onlarla beş on dakika duruyor duş alıyorum ya da mutfakta ufak bi şey yapıyorum diş sıkıntısı olabilir nice in dediği gibi.Ağrısı var uykuya geçene kadar zorlanıyor belki.Bizde fe bu durum var. Uykularımız da perişan. Eşim rahatsız hastanede kalıyor ben gündüzleri anneme bırakıp gidiyorum 4-5 saatlik bir süreç. Gelince sürekli emiyor ve rahat bırakmıyor. 1 aydır geceleri çok kötü, bu bırakıp gitmelerim de 1 aylık nevzu. Sürekli değil tabi 2 haftada bir gidiyorum. Ayrılık kaygısı etkiler mi acaba? Yani bir kaygılanıp 1 ay sürer mi etkisi?
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
çok teşekkürler. Heralde bizde de böyle bir durum oldu eve gelince beni salmıyor tuvalete bile gidemiyorumGeçmiş olsun canım. Çalışan arkadaslarimdan biliyorum. Özledikleri icin gece o açığı kapatmak için daha çok uyanıyordu çocukları ya da her zamankinden geç uyuyorlardı. Belki özlediği için böyledir. En kısa sürede geçer umarım.
Merhaba. Geçmiş olsun. Öksürük sıkıntısı yaşamadık çok, ufak ufak oldu ama doktora gidecek kadar değildi. Burnunu sf ile açabiliyor musun? Ben olsam ilk gün burnunu açmaya çalışır, doğal yollarla geçirmeye çalışır geçmezse ertesi gün aile hekimine dinletirdim öksürüğünü. Iyice ilerlemeden müdahale etmek en iyisi.Kızlar merhaba, benim kız da hastalandı. Burun tıkanıklığı ve öksürük var. Öksürük bugün arttı baya. Siz böyle durumlarda hemen doktora götürüyor musunuz? Sizce götürmeli miyim?
Açmaya çalışıyorum ama hırıltı geçmiyor. Yarına randevu aldım. İnşallah çok ilerlememiştirMerhaba. Geçmiş olsun. Öksürük sıkıntısı yaşamadık çok, ufak ufak oldu ama doktora gidecek kadar değildi. Burnunu sf ile açabiliyor musun? Ben olsam ilk gün burnunu açmaya çalışır, doğal yollarla geçirmeye çalışır geçmezse ertesi gün aile hekimine dinletirdim öksürüğünü. Iyice ilerlemeden müdahale etmek en iyisi.
Çok çok geçmiş olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce şifa versin inşallah.
çok sağolun daha iyiler ama öksürük geçmiyor. küçük sümüklerini keşfetti. onlarla besleniyor bir süredir. büyük olan daha bugün okula gidebildi yarım gün.Atomiks çok geçmiş olsun canım. Ya arkadaşımda 2 çocuğuyla infulenza olmuş. Çok zor dedi. Allah yardımcın olsun. Bizim de 4. Azımız çıktı. Canımızda çıktı. Ağrı kesici bile işe yaramıyor. 3 gündür 1 saat toplam 3 saat gibi bişey uyku uyudum. Şu an ayağımda sallıyorum durdurunca sallamayi hemen kalkıyor. 3 gecedir böyle. 2 hafta önce falan olmuştu aynı durum. Bu arada kaynana, elti, görümce olayları bende. Yatıp kalkıp onlarla tartışıyorum tabi kafamda.Anlatsam çok uzun. Keşke karşilikli olsak anlatsam yuzyuze. Kaynanamı aramıyorum artık. Halini hatrini bile sormuyorum. Eltim beni telefondan engellemiş. Gorumcemide aramıyorum. Hepsini yaktım. Eşim biraz anacıl demeyeyimde yani laf söyletmez normalde. Annemi arama bırak diyor yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?