- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.901
bizim gündüzümüz böyle artık. sürekli ağlama krizleri saatlerce emme ve uyuma. yerine bırakınca uyanıp kıyameti koparırcasına ağlamaBiz tam 3 haftadır gece 10 kere ağlayarak kalkıyoruz bizim gibi olan var mı ya
bizim kız da hasta. 3 gün ateş vardı şimdi ateş gitti öksürük geldi. bir de burnu hep tıkalı parmağını sokuyor içineSelam, ben ara ara gelip selam verip kaçacağım sanırım. İş çok korkunç, saçma sapan bir kaos, çok mutsuzum. Akşamları bebişimi göremiyorum. Bir de hasta oldu, ateş, kusma, burun akıntısı… tam geçti derken bugün tekrar öksürük başladı.
Bir arkadaşımda 3 kız buluştuk bugün. Birisi hamile, ben de Mercan’ı götürdüm. Hem özlemişler hem de ona bir değişiklik olur dedim. Saatlerce ağladıdoğru düzgün konuşamadık, oturamadık. Bir ara uyudu, 45 dk ve tekrar ağlamaya devam. Zar zor altını değiştirip kalktım. Diş de çıkıyor bir yandan ama. Hiç böyle bir şey yaşayacağımı düşünmemiştim ya çok korkunçtu sonra arabada tekrar uyudu ve şu anda arabada oturdum uyanmasını bekliyorum
bebek için değil mi? ben mustela yeni doğan kullanıyorum hala , üzerinde avokado resmi olan. kullanmazsam cildi kuruyor ve kaşınıyor çocuk.Kızlar hava nemlendirici kullanan var mı aranızda. Önerebileceğiniz bir marka var mıdır
Canım hava nemlendirici için demiştim ben bu buhar üfleyenlerdenbebek için değil mi? ben mustela yeni doğan kullanıyorum hala , üzerinde avokado resmi olan. kullanmazsam cildi kuruyor ve kaşınıyor çocuk.
:) hiç aklıma gelmemişti bu :):):)Canım hava nemlendirici için demiştim ben bu buhar üfleyenlerden
sonuç ne oldu bebeğinizinHiç bilmiyorum ki aynı şey mi acaba ama yüzde 80nin doğumdan önce veya sonrasında kapanıp dğzeliyormuş kendiliğinden umarım benimki de öyle olur. Yine gider gösteririm bakalım
Bu aralar bizimki de yüksek sesten çok irkiliyor oyunda çıkan sesle bile korkup kaçtığı oluyorHasta tüm bebeklere geçmiş olsunuzun süre burun akıntısı ve tıkanıklığı vardı biz ailecek korona olduğumuzda da halsizlik yeni iyileşiyor ama diş sıkıntısı oluyor iki gündür kimle konuşsam hasta kış hastalikla başladı inşallah böyle devam etmez.Birde bizim bu aralar ses tonu yüksek babam bizimle o duymuyor diye yüksek sesle konuşuyoruz ona onu mu anladı acaba yüksek sesler çıkarıyor yoksa sizde de böyle bir durum var mı?
Haydaa çok geçmiş olsun. Sürüntü mü aldılar? Eskisi gibi ağır değil bildiğim kadarıyla, umarım rahat geçer.Şimdi doktordan çıktık benim iki çocuk da domuz gribi olmuş yasalgın varmış zaten
Geçmiş olsun sizde bir şey yok mu sadece çocuklar mı hasta?Şimdi doktordan çıktık benim iki çocuk da domuz gribi olmuş yasalgın varmış zaten
Ayyy çok geçmiş olsun yaŞimdi doktordan çıktık benim iki çocuk da domuz gribi olmuş yasalgın varmış zaten
Haydaa çok geçmiş olsun. Sürüntü mü aldılar? Eskisi gibi ağır değil bildiğim kadarıyla, umarım rahat geçer.
Geçmiş olsun sizde bir şey yok mu sadece çocuklar mı hasta?
Çok sağolunAyyy çok geçmiş olsun yainşallah sizde bir şey yoktur hemen geçip gitsin
En son Ağustos'ta yapmıştım, o malum kabus yolculuk:)M MadameMarieCurie nasılsın nasıl gidiyor? Yakınlarda yolculuk yaptın mı nasıl geçti?
Çok çok geçmiş olsun canim.Çok sağolun
Bizde bir şey yok şükür
Ateş bulantı halsizlik kusma belirtileriymiş
Bebek ateşliydi kusmuştu yazmıştım buraya
Sabah da büyük kız hasta uyandı başı çok ağrıyor ve köpek havlaması gibi öksürüyordu. Doktor öksürüğü duyunca influenza dedi direkt
Çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce şifa versin inşallah.Çok sağolun
Bizde bir şey yok şükür
Ateş bulantı halsizlik kusma belirtileriymiş
Bebek ateşliydi kusmuştu yazmıştım buraya
Sabah da büyük kız hasta uyandı başı çok ağrıyor ve köpek havlaması gibi öksürüyordu. Doktor öksürüğü duyunca influenza dedi direkt
2 Aralık diye düşünüyorum ama tam karar veremedim eşimde orada koronavirus olmuş.En son Ağustos'ta yapmıştım, o malum kabus yolculuk:)
Şimdi sırada 23 Aralık'ta uçak yolculuğu var. Bu arada benim hiç bebekle Pegasus deneyimim olmadı. Bordo'ya sadece THY gidiyor, ama keşke Pegasus ta olsaydı. THY fiyatlar cidden mantık dışı bazen. Sen ne zaman gidiyorsun?
Bu arada hasta olan tüm bebislerime geçmiş olsun. Sofi de geçen gün hapisirik, burun akıntısı falan oldu. Ama hemen toparladık çok şükür.
Şuan sadece alttan 1 diş çıktı bizim. Diğerleri ne zaman gelecek bilmiyorum, çok komik tel dişli
Birde eşim geldiginde spontan fotoğraf stüdyosuna gidip 1 yaş fotoğrafi çektirdik, inanılmaz güzel olduimkanı olan çektirsn derim,hem keyifli hem de güzel bir hatıra oluyor.
Aralık'ta kayınvalidem ilk defa Türkiye'ye gelecek. Sanıyorum çok komik hikayeler çıkacak bu seyahatindenilk isim onu hamama götürüp kese attırmak olcak anlatırım size. Bu arada artık kayınvalide dedikodusu yapmıyoruz nooldu hamilelik zamanlarımızda ne güzel dertlesirdik. Bekliyorum dört gözle hikayelerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?