2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biz tam 3 haftadır gece 10 kere ağlayarak kalkıyoruz bizim gibi olan var mı ya
bizim gündüzümüz böyle artık. sürekli ağlama krizleri saatlerce emme ve uyuma. yerine bırakınca uyanıp kıyameti koparırcasına ağlama hafta sonu pertim çıktı resmen

bizim kız da hasta. 3 gün ateş vardı şimdi ateş gitti öksürük geldi. bir de burnu hep tıkalı parmağını sokuyor içine

Geçen hafta kulağını tutup şiddetli Bi şekilde ağladığı için hemen dr götürdüm kulaklar ve boğaz biraz kızarık dedi antibiyotik ve kulak damlası verdi. Bu bir kerenin dışında keyfi iştahı yerinde olduğu için birkaç gün verdim ilacı sonra vermedim zaten de ilaç içiremiyorum ne yol denediysem olmuyor.. dünden beri ateş başladı huysuzluk 38-39-40lara dayanan ateş. Ancak fitille düşüyor bir süre. Akşam yine gittik bu sefer 3 günlük antibiyotik iğne verdi dr ilaç içiremediğim için. Birini akşam yaptılar 2 tane daha yapılacak, inşallah şifa olur.. ateş vücudun savunma mekanizmasıdır hemen müdahale edilmemeli falan yazıyor her yerde ama 38 görünce benim elim ayağım dolaşıyor valla çocuk da halsiz huysuz olunca veriyorum fitili

Hasta tüm bebeklere geçmiş olsun uzun süre burun akıntısı ve tıkanıklığı vardı biz ailecek korona olduğumuzda da halsizlik yeni iyileşiyor ama diş sıkıntısı oluyor iki gündür kimle konuşsam hasta kış hastalikla başladı inşallah böyle devam etmez.Birde bizim bu aralar ses tonu yüksek babam bizimle o duymuyor diye yüksek sesle konuşuyoruz ona onu mu anladı acaba yüksek sesler çıkarıyor yoksa sizde de böyle bir durum var mı?

Bu aralar bizimki de yüksek sesten çok irkiliyor oyunda çıkan sesle bile korkup kaçtığı oluyor

Haydaa çok geçmiş olsun. Sürüntü mü aldılar? Eskisi gibi ağır değil bildiğim kadarıyla, umarım rahat geçer.

Geçmiş olsun sizde bir şey yok mu sadece çocuklar mı hasta?

Ayyy çok geçmiş olsun ya inşallah sizde bir şey yoktur hemen geçip gitsin
Çok sağolun
Bizde bir şey yok şükür
Ateş bulantı halsizlik kusma belirtileriymiş
Bebek ateşliydi kusmuştu yazmıştım buraya
Sabah da büyük kız hasta uyandı başı çok ağrıyor ve köpek havlaması gibi öksürüyordu. Doktor öksürüğü duyunca influenza dedi direkt

M MadameMarieCurie nasılsın nasıl gidiyor? Yakınlarda yolculuk yaptın mı nasıl geçti?
En son Ağustos'ta yapmıştım, o malum kabus yolculuk:)
Şimdi sırada 23 Aralık'ta uçak yolculuğu var. Bu arada benim hiç bebekle Pegasus deneyimim olmadı. Bordo'ya sadece THY gidiyor, ama keşke Pegasus ta olsaydı. THY fiyatlar cidden mantık dışı bazen. Sen ne zaman gidiyorsun?

Bu arada hasta olan tüm bebislerime geçmiş olsun. Sofi de geçen gün hapisirik, burun akıntısı falan oldu. Ama hemen toparladık çok şükür.

Şuan sadece alttan 1 diş çıktı bizim. Diğerleri ne zaman gelecek bilmiyorum, çok komik tel dişli

Birde eşim geldiginde spontan fotoğraf stüdyosuna gidip 1 yaş fotoğrafi çektirdik, inanılmaz güzel oldu imkanı olan çektirsn derim,hem keyifli hem de güzel bir hatıra oluyor.

Aralık'ta kayınvalidem ilk defa Türkiye'ye gelecek. Sanıyorum çok komik hikayeler çıkacak bu seyahatinden ilk isim onu hamama götürüp kese attırmak olcak anlatırım size. Bu arada artık kayınvalide dedikodusu yapmıyoruz nooldu hamilelik zamanlarımızda ne güzel dertlesirdik. Bekliyorum dört gözle hikayelerinizi

Çok çok geçmiş olsun canim.

Çok geçmiş olsun canım. Allah biran önce şifa versin inşallah.

2 Aralık diye düşünüyorum ama tam karar veremedim eşimde orada koronavirus olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…