2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy ne güzelmiş ya keşke bizde öyle olsak Bizim dişler zor çıkıyor ağrılı da oluyor bir an önce çıksa bari

Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Canım çok geçmiş olsun 2 hafta önce bizim vardı ates salya akıyordu birde ağlamaktan gözleri kızarıp sismisti. Doktor domuz gribi yaygın dedi cocuklarda geçmezse 1 haftaya getirin dedi. 2 gün antibiyotik kullandım geçti bıraktım antibiyotik te ishal yapıyor çünkü.

Bize calpol yada dolven aynı anda aferin verin dedi inatçı ateş olabilir dedi. Boğazları.hafif kızarmış şükür geçti 2 günden sonra etkiler azaldı. Çok.salgin varmış ama çocukları. Cok.cikarmamak.lazjm.disari cnm.ya

Bizde acile görürdük boğazları kızarmış dedi calpol ile ibu fort yazmış ama bu ikincisinin içeriğinde 7 yaşından küçük çocuklara kullanmayın yazıyor nasıl ilaç veriyorsa doktor.. Bir de antibiyotik verdi bakalım

Vitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.
3 gün önce bütün degelerine baktirdik, d , B12 vitamini ve demir değerleri çok iyi olmasina rağmen 1 dişi var :) anlamadım bu işi

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ben hamilesin ondan giremiyorsun diye düşünüyordum bak içime doğmuş sanki
Bizim en son domuz gribinde ateş düşmedi üç gün sürdü ama antibiyotik vermedik hiç.büyük kıza da klamer yazdı ama vermeyin lazım olursa diye yazıyorum ne olur ne olmaz demişti. Geçmiş olsun umarım hemen geçer

Bize ateş düşürücü falan hiç fayda etmiyor ama ya en düşüik 37.8 falan görebildik onun harici genelde 38.3

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Haklisin valla kosturmaca icindeyim ancak emerken falan telefona bakabiliyorum parmağında oynatıyor resmen. Nasılsın
Bizde öyleyiz canım ya. Aman iyi ol da gerisi bir şekilde hallolur. Eşin de iyidir umarım, inşallah çok çabuk atlatırsınız bu süreci

Bizde öyleyiz canım ya. Aman iyi ol da gerisi bir şekilde hallolur. Eşin de iyidir umarım, inşallah çok çabuk atlatırsınız bu süreci
Amin inşallah canım çok sağol. Gece uykularımız artık düzelse keşke bu ara memeden uzaklaştırıp pışpışla uyutmaya çalışıyorum falan bi oluyor bi olmuyor. 15 gün gece uykusuna geçerken pışpışladım, 3-4 gündür memesiz uyumadı, bugün yine pışpışla uyudu. Böyle bende gündem aynı

Bende dün ilk uyanmada meme vermeyeyim daha 1 saat önce emip uyudu dedim kıyamet koptu 1 saat sonra yine uyandı o zaman istemesi direk geri uyudu. 2 gündür 3 kez kalkıyor bakalım bu gece kaç kere kalkacağım bize pışpış işlemiyor ya keşke düzelseler gerçekten, artık çok yoruyor.

umarım 2-3 kezle devam eder, saat başı kalktılar mı çook zor oluyor.

bu yaşta birden kesmek lazımmış uyku meleğine soru cevapta sordum öyle dediler. kademeli kesmek için büyükler anladığım kadarıyla. bir güç bulayım geceyi kesmeyi deneyeceğim.
bizim doktor da bi alem istediği sürece vereceksin diyordu, 15.ay kontrolünde 12. aydan sonra genel olarak emzirme kararını annelere bırakıyorum diyor.

Hem de ne zoorr. Bizimki de artık açlıktan kalkmaz duygusal olarak kalkıyor seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Ama yormak ne kelime mahvediyor beni. Ama gün içinde yetersiz beslendiğinde açlıktan uyanıyor onu da fark ettim. Yine de bir şekilde kesmem lazım

Birebir ayni seyleri yasiyoruz gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…