- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #55.121
Ayy ne güzelmiş ya keşke bizde öyle olsakYa bana öyle geldi
Ya bana öyle geldi valla. Ne zaman düzgün yese benim zorumlademir - d vitamini -omega 3 falan alsa düzgün dişler hızla geliyor. Demekki yiyen vitaminini düzgün alan çocuk olsa baya tamamlanır dişler bu zamana kadar mesela bir yakınımin var çok iştahlı bebeği hiç diş ağrısı duymuyoruz çıkardı diuolar çoğunu dişlerin çok yiyince vitaminleri aliyidur zaten cocuk
Ben bir kaç kez yastık koydum canım geçen haftalarda ama dedugun gibi üstünde durmuyor hatta dahada yamuk yatıp orası burası tutulmaya başladı bıraktım yastık işini bendeOksurdugu zamanlarda kullanıyorum. Istese kullanırım ama yatakta sabit durmuyor ki:)
Canım çok geçmiş olsun 2 hafta önce bizim vardı ates salya akıyordu birde ağlamaktan gözleri kızarıp sismisti. Doktor domuz gribi yaygın dedi cocuklarda geçmezse 1 haftaya getirin dedi. 2 gün antibiyotik kullandım geçti bıraktım antibiyotik te ishal yapıyor çünkü.Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Joynss nasılsın nasıl gidiyor denk gelemiyoruz pek sankiBizsurundu sadece
Bizde acile görürdük boğazları kızarmış dedi calpol ile ibu fort yazmış ama bu ikincisinin içeriğinde 7 yaşından küçük çocuklara kullanmayın yazıyor nasıl ilaç veriyorsa doktor.. Bir de antibiyotik verdi bakalımCanım çok geçmiş olsun 2 hafta önce bizim vardı ates salya akıyordu birde ağlamaktan gözleri kızarıp sismisti. Doktor domuz gribi yaygın dedi cocuklarda geçmezse 1 haftaya getirin dedi. 2 gün antibiyotik kullandım geçti bıraktım antibiyotik te ishal yapıyor çünkü.
Bize calpol yada dolven aynı anda aferin verin dedi inatçı ateş olabilir dedi. Boğazları.hafif kızarmış şükür geçti 2 günden sonra etkiler azaldı. Çok.salgin varmış ama çocukları. Cok.cikarmamak.lazjm.disari cnm.ya
3 gün önce bütün degelerine baktirdik, d , B12 vitamini ve demir değerleri çok iyi olmasina rağmen 1 dişi var :) anlamadım bu işiVitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ben hamilesin ondan giremiyorsun diye düşünüyordum bak içime doğmuş sankiAyy çok teşekkür ederim. Aynen ama geçen ay vazgeçmiştik bide çok uğraşmıyorduk olsun diye zamanda yok tabi çalışıyoruz sürekli. arabayı değişip avrupa turu yapalım dedik. Tam araba için anlaştık alıyoruz. Sabah öğrendimki böyle bir süpriz varHayırlısı olsun dedik Milan aşılamayla olunca hiç beklemiyordum açıkcası.
Bizim en son domuz gribinde ateş düşmedi üç gün sürdü ama antibiyotik vermedik hiç.büyük kıza da klamer yazdı ama vermeyin lazım olursa diye yazıyorum ne olur ne olmaz demişti. Geçmiş olsun umarım hemen geçerBizde acile görürdük boğazları kızarmış dedi calpol ile ibu fort yazmış ama bu ikincisinin içeriğinde 7 yaşından küçük çocuklara kullanmayın yazıyor nasıl ilaç veriyorsa doktor.. Bir de antibiyotik verdi bakalım
Cnm eşin nasıl sen nasılsın çıktı mı hastaneden?Bizsurundu sadece
Bize ateş düşürücü falan hiç fayda etmiyor ama ya en düşüik 37.8 falan görebildik onun harici genelde 38.3Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ben hamilesin ondan giremiyorsun diye düşünüyordum bak içime doğmuş sanki
Bizim en son domuz gribinde ateş düşmedi üç gün sürdü ama antibiyotik vermedik hiç.büyük kıza da klamer yazdı ama vermeyin lazım olursa diye yazıyorum ne olur ne olmaz demişti. Geçmiş olsun umarım hemen geçer
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ben hamilesin ondan giremiyorsun diye düşünüyordum bak içime doğmuş sanki
Bizim en son domuz gribinde ateş düşmedi üç gün sürdü ama antibiyotik vermedik hiç.büyük kıza da klamer yazdı ama vermeyin lazım olursa diye yazıyorum ne olur ne olmaz demişti. Geçmiş olsun umarım hemen geçer
Haklisin valla kosturmaca icindeyim ancak emerken falan telefona bakabiliyorumJoynss nasılsın nasıl gidiyor denk gelemiyoruz pek sanki
Çok teşekkürler sorduğun için. Eşimin tedavisi devam ediyor ara ara yatıp çıkıyor. Yıl sonunda bitecek inşallah. Sizin nasıl gidiypr?Cnm eşin nasıl sen nasılsın çıktı mı hastaneden?
Bizde öyleyiz canım ya. Aman iyi ol da gerisi bir şekilde hallolur. Eşin de iyidir umarım, inşallah çok çabuk atlatırsınız bu süreciHaklisin valla kosturmaca icindeyim ancak emerken falan telefona bakabiliyorumparmağında oynatıyor resmen. Nasılsın
Amin inşallah canım çok sağol. Gece uykularımız artık düzelse keşke bu ara memeden uzaklaştırıp pışpışla uyutmaya çalışıyorum falan bi oluyor bi olmuyor. 15 gün gece uykusuna geçerken pışpışladım, 3-4 gündür memesiz uyumadı, bugün yine pışpışla uyudu. Böyle bende gündem aynıBizde öyleyiz canım ya. Aman iyi ol da gerisi bir şekilde hallolur. Eşin de iyidir umarım, inşallah çok çabuk atlatırsınız bu süreci
Bende dün ilk uyanmada meme vermeyeyim daha 1 saat önce emip uyudu dedim kıyamet koptuAmin inşallah canım çok sağol. Gece uykularımız artık düzelse keşke bu ara memeden uzaklaştırıp pışpışla uyutmaya çalışıyorum falan bi oluyor bi olmuyor. 15 gün gece uykusuna geçerken pışpışladım, 3-4 gündür memesiz uyumadı, bugün yine pışpışla uyudu. Böyle bende gündem aynı
umarım 2-3 kezle devam eder, saat başı kalktılar mı çook zor oluyor.Bende dün ilk uyanmada meme vermeyeyim daha 1 saat önce emip uyudu dedim kıyamet koptu1 saat sonra yine uyandı o zaman istemesi direk geri uyudu. 2 gündür 3 kez kalkıyor bakalım bu gece kaç kere kalkacağım bize pışpış işlemiyor ya keşke düzelseler gerçekten, artık çok yoruyor.
64,5 haftada atak bitiyor biliyorum ben okadar araştırdımkiİlk adımlarım sitesinden mesaj gelmiş bana. 5 hafta sürecek büyüme atağı başlamış
Hayırlı olsunSanırım sizde de aynı durum vardı
Bizim de aynı canım genetik bence diş işi3 gün önce bütün degelerine baktirdik, d , B12 vitamini ve demir değerleri çok iyi olmasina rağmen 1 dişi var :) anlamadım bu işi
Hem de ne zoorr. Bizimki de artık açlıktan kalkmaz duygusal olarak kalkıyor seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Ama yormak ne kelime mahvediyor beni. Ama gün içinde yetersiz beslendiğinde açlıktan uyanıyor onu da fark ettim. Yine de bir şekilde kesmem lazımumarım 2-3 kezle devam eder, saat başı kalktılar mı çook zor oluyor.
bu yaşta birden kesmek lazımmış uyku meleğine soru cevapta sordum öyle dediler. kademeli kesmek için büyükler anladığım kadarıyla. bir güç bulayım geceyi kesmeyi deneyeceğim.
bizim doktor da bi alem istediği sürece vereceksin diyordu, 15.ay kontrolünde 12. aydan sonra genel olarak emzirme kararını annelere bırakıyorum diyor.
Birebir ayni seyleri yasiyoruz gercektenHem de ne zoorr. Bizimki de artık açlıktan kalkmaz duygusal olarak kalkıyor seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Ama yormak ne kelime mahvediyor beni. Ama gün içinde yetersiz beslendiğinde açlıktan uyanıyor onu da fark ettim. Yine de bir şekilde kesmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?