2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim de aynı sizinle canım

Yaaaa yerim miniği. Taklit dönemini çok seviyorum çok tatlı oluyorlar

Kızlar 4 gün sonra 15 aylik olacağız kaç dişinizi çıktı.toplamda bizim arkalarda var cikanlarda elletmiyor biraz iyi yedimi yemeğini patır patır çıkıyor dişlerimiz. 10 u geçtik sanırım ama 10 mu 13 mu elletmiyor dr muayeneside çığlık ciglilığa fobisi oldu resmen hastane muayenemiz. Toplamda 20 diş mi olacak 22 mi interrnette 20 gördüm ama sizde durumlar nasıl köpek.mi.cikmis azilar mi bakamıyorum kapatiyor hep

Bizim altta 1 diş var, nazarlık gibi duruyor:)

Buradayım tatil için geldim ama dönmedim eşim döndü ailemleyim yardımları oluyor haftaya belki döneceğim ama gitmek istemiyorum tek çok zor oluyor bakmak orda birde havalar kötü Fransa'da soğuk.

Kızımın 3 alt, 2 üst, 1 er tane de alt ve üstten azıları çıktı. 7 tane oldu. Bizimki de baktırmıyor. Zar zor görüyorum.

Kızımın 3 alt, 2 üst, 1 er tane de alt ve üstten azıları çıktı. 7 tane oldu. Bizimki de baktırmıyor. Zar zor görüyorum.
İyi cnm çıkmış baya. Ya gecen haftalarda güzel yedi tabiki benim zorumla yine çabamla falan artti disler yoksa bizimde 7 falandı en son 4 üst yan yana 3 aşağıda

Bizim 7 diş var arkalarda yok henüz. Ama önden bi tane daha geliyor sanırım çok salyalanıyor.

Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Geçmiş olsun en son ateşli hastalık geçirirken dr bize artık dolven kullanabilirsiniz demişti. Daha etkili oluyor deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…