2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaaa kıyamam ben ona sizde durum biraz daha farklı ya araya özlem giriyor tok olsa bile emmek ister hele bir de sarılması...
artık mümkün mertebe seyahat etmeyeceğim
Bazen işi bırakmayı bile düşünüyorum.
Veya daha az saati olan işler. Baksana Merve memur olmasına rağmen benle aynı çalışıyor neredeyse gerçekten şaşırdım Valla ömür geçiyor beybiler büyüyor. Şaka değil lisans alıp çocuk bakmak bebeklere dil eğitimi vermek veya yemek yapmak gibi işlere bile girmeyi düşünüyorum . Bakalım zaman ne gösterecek

Senin çok yoğun ama gerçekten ya. Hele seyahat etmek ne demek. Etmeme şansın var mı

Bizde gece 1-5 arası uyaniktik. Öksürük uyutmuyor kuzumu
Günlük sakız tavsiye ediyor musun?

Biz de böyleydik iki hafta önce, sabaha kadar buhar makinesi açık uyuması çok iyi gelmişti. Kışın kaloriferler havayı kurutuyor. Ben öksürüğü çok artınca doktora götürdüm. Balgam sökücü vermişti. O bitirdi öksürüğü

Çok mantıklı fikirler gerçekten. Hem anne olup hem çalışmak ne zor... İnşallah hepimize en güzel şeyleri getirir bu zaman

Ya iste ben oyle yaptim. Evden aile isimize destek olmaya ve baska evden yapilir seyler yapmaya calisiyorum. Biraz sosyallik problemi oluyor bir de yardimci olmayinca zor oluyor. Arada calismaya devam etsem daha mi iyi olurdum diye dusunuyorum, ama buyuk sehirde zorluklari da buyuk, yardimci bulmak cok zor. Ve hala esimin gozunde hicbir sey yapmiyorum evde. Oyle ic dokme amacli yazdim

Eşim bana tek fazlan emziriyor olman diyor
Başka bir numaram yokmuş yani
Kocam olmasa elimde kalacak hayır gençliğine de mi acımıyorsun be adam
Onun dışında sorun yok gibi

Senin çok yoğun ama gerçekten ya. Hele seyahat etmek ne demek. Etmeme şansın var mı
Şimdi özelde şöyle bi durum var ne kadar çok seyahat etmek istersen o kadar geri plana itiliyorsun. Ben seyahat etmeyeceğim dedikçe peşi sıra gezdim durdum. Ocak ayında Fransa seyahati var. Müdüre gidip vizem bitti çıkarmak için davet yazısı isteyeceğim dedim. Kimin gideceğine henüz karar vermedik gibi bi cümle kurdu beni çok istekli sandı bu da bana seyahat yok demektir tecrübeyle sabit

Öyle cnm ya bende ustune gidemiyorum çok. İlk afim arabalarıyla oyuncaklarını gezdiriyor falan ama öyle her dakika yürüyeyim yok.yani

Benim bebeğim de tek başına yurumuyor.Fakat sürekli yürüyor baya da iyi gibi ama korktu düşmekten evde kimi bulursa elinden tutup onunla yürüyor tabi bu çoğu zaman ben oluyorum ama bütün gece bir o odaya bir o odaya yürüyor babam o oda da olduğu için sanırım sırtım ağrıdı artık şimdi size yazarken aklıma geldi hepimiz bir odada otursak belki evi tavaf etmez sizde bu süreç nasıl geçti elimi nasıl bırakacak bilmiyorum inat etti bırakmamaya ilk başta güzeldi bırakıyordu salonda gidiyordu bir uçtan bir uca gel vs diyorduk şimdi elimizi tutup geziyor.İlk adım arabası alsam belki beni bırakır mı?oyuncağa vs kanmiyor artık gel deyince elini uzatıp ih ihh yapıp tut elimi diyor. Sizde kendi yuruyenlerde olay nasıl geçiyor geziyor mu sürekli?

Canım bizi günlük sakız ve bu iyileştirdi. 30 saniye durmadan öksürüyor en sonunda blgm çıkarınca rahatlıyordu. Kesildi şükür

Eklentiler

• 857C9299-DAFE-4189-AA79-58EEEA7DBB8E.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 31
Benim kızım tek uykuda 2 2.5 saat uyuyor fakat bu gün 15:30 a kadar nedensiz uyumadı oyun vs oynamak istedi dişi vs mı ağrıyor bu durumlarda bir iki kere daha oldu.

Bizimki de uzun süre elimizi tuttu hatta salonda bırakıyodu koridora çıkarken tutuyodu. Zamanla cesaretlenip komple bıraktı şimdi biz istesek de tutmuyor evin içinde. Bunun için özel bişey yapmadık ama kötü düşerse cesareti kırılır diye uzun süre çok dikkat ettik düşmemesi için canı acımasın diye. Hala da öyleyiz ama oluyor ufak tefek kazalar. Bir de ne zaman hastalansa halsizleşse falan yürümesi geriledi birkaç gün baya dengesi falan bozuldu sonra sonra toparladı şimdi iyi maşallah

Balık yağı veren var mı acaba ne zaman vermek gerek öğlen yemeğinde vereyim dedim acaba o mu enerji verdi uyumadı düzenli vermiyorum arada bir aklıma gelince verebilirsin veriyorum sabah mı vermek lazım acaba.Ya da hava güzelleşince birden o zaman mı uyumuyor d vitamini mı coşturuyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…