2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Çok geçmiş olsun yani korkutmak istemem ama genelde covid ve türevi hastalıkta ateş düşürücü ile düşmüyor. Bende calpol veriyordum ama etki etmiyordu, çevremde de hep öyle oldu.

Ayyyy hayırlı olsun canım zaten istiyordun sen sağlıkla gelsin inşallah

Bizim yavrucakta 4 tane var bir de sağlı sollu yanlarda çıkıyor ama asla ağzını açmadığı için ne durumda patladı mı bilemiyorum maşallah sizinkinde baya varmış

Ayyyy hayırlı olsun canım zaten istiyordun sen sağlıkla gelsin inşallah
Ayy çok teşekkür ederim. Aynen ama geçen ay vazgeçmiştik bide çok uğraşmıyorduk olsun diye zamanda yok tabi çalışıyoruz sürekli. arabayı değişip avrupa turu yapalım dedik. Tam araba için anlaştık alıyoruz. Sabah öğrendimki böyle bir süpriz var Hayırlısı olsun dedik Milan aşılamayla olunca hiç beklemiyordum açıkcası.

Yaa nasip işte bak hiç beklenmedik zamanda geliyor sağlıkla huzurla gelsin Milanla güzel zamanları olsun benim etrafımda çok var ya ilki tüp bebek olup da ikincisi kendiliğinden olan

Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
2 gün önce doktor kontrolü vardı. Bu yaş kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor dedi. 3 gün düşmez ise ateşi getir demişti. Ama bizimki düştü, diş atesiydi. Aklinda bulunsun. Ama sanırım senin bebeğin erkek

Evet erkek ya eli sürekli ağzında diş olabilir ama şuana kadar hiç böyle olmamıştı dişlerde ondan mı bilemedim. Yine aynı ateş hiç 36.5 falan olmadı geceden beri

Bizim yavrucakta 4 tane var bir de sağlı sollu yanlarda çıkıyor ama asla ağzını açmadığı için ne durumda patladı mı bilemiyorum maşallah sizinkinde baya varmış
Sagolun sizinde çıkar hızlıca başladı mı hızlıca geliyor istahsiz biizmmkisi biraz yedi mi güzel.birde d vitamini falan demir düzgün alınca ilaclari dişler patlıyor.

20 diş mi olacak 22 mi toplamda acaba

Vitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.

Benim kızım da öyle gördüğü her kadına anne her erkeğe baba diyor
Bizimkisine "sana kim bakiyo koca gun kim doyuruyor kim uyutuyor diyorum" cevap "baba" uyanır uyanmaz baba diye bağırıyor anne çok nadir. Ayaye diyor anneye dede diyor dayi diyor. Anne çok demiyor valla saka gibj cocuk

Vitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.
Ya bana öyle geldi
Ya bana öyle geldi valla. Ne zaman düzgün yese benim zorumla demir - d vitamini -omega 3 falan alsa düzgün dişler hızla geliyor. Demekki yiyen vitaminini düzgün alan çocuk olsa baya tamamlanır dişler bu zamana kadar mesela bir yakınımin var çok iştahlı bebeği hiç diş ağrısı duymuyoruz çıkardı diuolar çoğunu dişlerin çok yiyince vitaminleri aliyidur zaten cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…