2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım sanırım bu da bir dönem. Diş bizi mahvetti. Yatirdigim an uyandı, çok zor geçti geceler. Uzun uzun emdi gece gündüz. Şu an biraz daha rahatım. Kendi yatağında çok rahat etmiyor. Bizim yatakta derin uyuyor. Uyur uyumaz beşiğine koyuyordum normalde. Şimdi gündüz bizim yatakta uyuyor, akşam da biz uyuyana kadar bizim yatakta, sonra beşiğinde. Erken yatan, erken kalkan bir bebek İnci. Akşam 20.00 de uyur genelde. Direkt beşiğine yatirdigimda 23.00 e kadar en az 4 kez kalkardı. Şimdi maaşallah hiç uyanmıyor o saate kadar. Hatta geçen gece 00.30 gibi ve 03.30 da uyandı sadece. 06.00 da da tam uyanması oldu. Açlık da etkiliyor tabi. Hiç normal gelmiyor bu kadar sık uyanması. Annemde kalınca annemde şaşırdı. Ama emen bebek, duygusal olarak da uyanıyor işte. Ablam 9 ay, ben 2 ay emmişim. Emme durumu olmayınca gece uykumuz daha düzenliymis. Ben emzirmeyi çok seviyorum, bakalım nasıl ayrılıcaz prensesimle.

İlaçlar genelde öyle cnm ya ben bir vitamin kullanıyorum mesela 3 yaş sonrasi yazıyor üstünde doktorun verdiği dozda olunca problem olmaz sanirim. Ben en son antibiyotik 2 gün.kullanjp bırakmıştım bisey yemiyordu kız birde antibiyotik ishal yapıyor çok iyice zayıflıyor. Cocuk baktım iyileşti 3.gun kestim

Açlıktan da uyanıyor ama çok yemekten de uyanıyor benim kızım çok yiyince gaz oluyor her şekilde uyanıyor az ya da çok uyanık kalmazsa ya da uykuya dönüşte zorlanmazsa şükür diyorum. Bende emmemisim gece uyuyormuşum ama pirinç unu vs sütle pişirip yediriyorlarmis.

Ayy ne güzel bszı şifreleri cözmüşsün rahatlamışsın. Kağan da geniş yerde serin havada rahat uyuyor. Bizimde bu aralar gerçekten iyi gidiyor Max 3 kez kalkıyor. Dün gece 5 saat kalkmadigini fark ettim nasıl iyi geldi. Bizim de akşam 7 de uyku sabah 6 buçuk kalkış, bazen oynayabiliyor son uykuya bağlı olarak. Gerçekten zor ama güzel bir durum ya emzirmek

Gerçekten ortasını bulmak mesele ya. İnsallah gecicek bu süreçler. Bende gece uyanmazmışım ama 9 ay emmisim bende sonra annem biraktirmiş ısırıyorum diye

Tecrübe ettik artik sanırım bir şeyleri canım. Bazen düşünüyorum da geçen yıl sudan cıkmış balık gibiydim resmen. Çok şükür tanıdık artık yavruları Kağan 'ın uykularına da maaşallah.

Evet ya nasıl tecrübesiz korku endişe içindeydik şimdi geçti her şey teşekkür ederiz canım

Kızlar selam,

Kizceme manda yogurdu mayalayyim diyorum yapan var mı acaba??

Geçen keci yogurdu yaptım az.sulu oldu ama kendi.yogurdumuxla karıştırıyorum manda yogurdu protein değeri yüksekmiş

Merhaba kızlar tek uykuya geçenler uyku süreniz ne kadar.
Bir yazı okudum tek uykuya düştüklerinde en az 2 saat uyuması şartmış.eğer 1.saatte uyanırsa gerekirse 1 saat uğraşın tekrar uyutmaya diyor. Bu aralar öyle yapıyorum 2.uykuya geçiyor geçmezlerse arrık yapacak bir şey yok

Kızlar

Kizim yürüyor fakat canı isterse birde.el saklatmamizi tezavhürat yapmamızı istiyor onun harici emekleme kolayına gidiyor ne zaman tamamen yurume yapcak acaba benim.gibi tembel bebisi olan var mı???elinden.tutup yürütüyorum arada cesareti artsın diye bakalım

Birde muza alistiriyorum bu ara istemiyordu uzun süredir tiksinmisti heralde. kilosu da toparlanmaya başladı çok iştahlı yemiuor ama.iste veriyorum muz sut.bir kaç bebe biskuvisi ezip 1 ara öğün keşke iştahlı yese

Benimkisi de tek.uykiya geçti gibi sanırım zor uyuyor ama bir kaç saat uyuyor en.azindan yeterli.heralde

ben bıraktıramam sanırım . çok çok zorlanıyorum ve ikinizle de aynını yaşıyorum. ama işten gelince memeye yapışıyor emiyor bazen de emmeden ona sarılıp öylece duruyor. çok zorlanıyorum ama sanırım bi müddet daha devam edeceğim. onun tek malı mülkü bu memeler

Gece 1.30dan bildiriyorum saatlerce uyutmaya uğraştım ki vardı uykusu.. yatakta şımardı şımardı en son ağlama krizi ile kendimizi oyuncakların içinde neşe içinde oynarken bulduk. Hala da gram uyku yok. En son gündüz 4.30da uyanmıştı 1.5 saat uyuyup...
Nedir bu atak mı

Ben varıım benim kuzum bir hedef varsa yürüyor ama onun dışında bizim elimizden tutup gidiyor ben saldım artık çünkü 1 yaşına girdiğinden beri böyle yani istese yürüyebiliyırsa yürür zaten ne yapalım

Yaaa kıyamam ben ona sizde durum biraz daha farklı ya araya özlem giriyor tok olsa bile emmek ister hele bir de sarılması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…