- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #55.141
Canım sanırım bu da bir dönem. Diş bizi mahvetti. Yatirdigim an uyandı, çok zor geçti geceler. Uzun uzun emdi gece gündüz. Şu an biraz daha rahatım. Kendi yatağında çok rahat etmiyor. Bizim yatakta derin uyuyor. Uyur uyumaz beşiğine koyuyordum normalde. Şimdi gündüz bizim yatakta uyuyor, akşam da biz uyuyana kadar bizim yatakta, sonra beşiğinde. Erken yatan, erken kalkan bir bebek İnci. Akşam 20.00 de uyur genelde. Direkt beşiğine yatirdigimda 23.00 e kadar en az 4 kez kalkardı. Şimdi maaşallah hiç uyanmıyor o saate kadar. Hatta geçen gece 00.30 gibi ve 03.30 da uyandı sadece. 06.00 da da tam uyanması oldu. Açlık da etkiliyor tabi. Hiç normal gelmiyor bu kadar sık uyanması. Annemde kalınca annemde şaşırdı. Ama emen bebek, duygusal olarak da uyanıyor işte. Ablam 9 ay, ben 2 ay emmişim. Emme durumu olmayınca gece uykumuz daha düzenliymis. Ben emzirmeyi çok seviyorum, bakalım nasıl ayrılıcaz prensesimle.Hem de ne zoorr. Bizimki de artık açlıktan kalkmaz duygusal olarak kalkıyor seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Ama yormak ne kelime mahvediyor beni. Ama gün içinde yetersiz beslendiğinde açlıktan uyanıyor onu da fark ettim. Yine de bir şekilde kesmem lazım
İlaçlar genelde öyle cnm ya ben bir vitamin kullanıyorum mesela 3 yaş sonrasi yazıyor üstünde doktorun verdiği dozda olunca problem olmaz sanirim. Ben en son antibiyotik 2 gün.kullanjp bırakmıştım bisey yemiyordu kız birde antibiyotik ishal yapıyor çok iyice zayıflıyor. Cocuk baktım iyileşti 3.gun kestimBizde acile görürdük boğazları kızarmış dedi calpol ile ibu fort yazmış ama bu ikincisinin içeriğinde 7 yaşından küçük çocuklara kullanmayın yazıyor nasıl ilaç veriyorsa doktor.. Bir de antibiyotik verdi bakalım
Açlıktan da uyanıyor ama çok yemekten de uyanıyor benim kızım çok yiyince gaz oluyor her şekilde uyanıyor az ya da çok uyanık kalmazsa ya da uykuya dönüşte zorlanmazsa şükür diyorum. Bende emmemisim gece uyuyormuşum ama pirinç unu vs sütle pişirip yediriyorlarmis.Hem de ne zoorr. Bizimki de artık açlıktan kalkmaz duygusal olarak kalkıyor seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Ama yormak ne kelime mahvediyor beni. Ama gün içinde yetersiz beslendiğinde açlıktan uyanıyor onu da fark ettim. Yine de bir şekilde kesmem lazım
Ayy ne güzel bszı şifreleri cözmüşsün rahatlamışsın. Kağan da geniş yerde serin havada rahat uyuyor. Bizimde bu aralar gerçekten iyi gidiyor Max 3 kez kalkıyor. Dün gece 5 saat kalkmadigini fark ettim nasıl iyi geldi. Bizim de akşam 7 de uyku sabah 6 buçuk kalkış, bazen oynayabiliyor son uykuya bağlı olarak. Gerçekten zor ama güzel bir durum ya emzirmekCanım sanırım bu da bir dönem. Diş bizi mahvetti. Yatirdigim an uyandı, çok zor geçti geceler. Uzun uzun emdi gece gündüz. Şu an biraz daha rahatım. Kendi yatağında çok rahat etmiyor. Bizim yatakta derin uyuyor. Uyur uyumaz beşiğine koyuyordum normalde. Şimdi gündüz bizim yatakta uyuyor, akşam da biz uyuyana kadar bizim yatakta, sonra beşiğinde. Erken yatan, erken kalkan bir bebek İnci. Akşam 20.00 de uyur genelde. Direkt beşiğine yatirdigimda 23.00 e kadar en az 4 kez kalkardı. Şimdi maaşallah hiç uyanmıyor o saate kadar. Hatta geçen gece 00.30 gibi ve 03.30 da uyandı sadece. 06.00 da da tam uyanması oldu. Açlık da etkiliyor tabi. Hiç normal gelmiyor bu kadar sık uyanması. Annemde kalınca annemde şaşırdı. Ama emen bebek, duygusal olarak da uyanıyor işte. Ablam 9 ay, ben 2 ay emmişim. Emme durumu olmayınca gece uykumuz daha düzenliymis. Ben emzirmeyi çok seviyorum, bakalım nasıl ayrılıcaz prensesimle.
Gerçekten ortasını bulmak mesele ya. İnsallah gecicek bu süreçler. Bende gece uyanmazmışım ama 9 ay emmisim bende sonra annem biraktirmiş ısırıyorum diyeAçlıktan da uyanıyor ama çok yemekten de uyanıyor benim kızım çok yiyince gaz oluyor her şekilde uyanıyor az ya da çok uyanık kalmazsa ya da uykuya dönüşte zorlanmazsa şükür diyorum. Bende emmemisim gece uyuyormuşum ama pirinç unu vs sütle pişirip yediriyorlarmis.
Tecrübe ettik artik sanırım bir şeyleri canım. Bazen düşünüyorum da geçen yıl sudan cıkmış balık gibiydim resmen. Çok şükür tanıdık artık yavrularıAyy ne güzel bszı şifreleri cözmüşsün rahatlamışsın. Kağan da geniş yerde serin havada rahat uyuyor. Bizimde bu aralar gerçekten iyi gidiyor Max 3 kez kalkıyor. Dün gece 5 saat kalkmadigini fark ettim nasıl iyi geldi. Bizim de akşam 7 de uyku sabah 6 buçuk kalkış, bazen oynayabiliyor son uykuya bağlı olarak. Gerçekten zor ama güzel bir durum ya emzirmek
Evet ya nasıl tecrübesiz korku endişe içindeydik şimdi geçti her şeyTecrübe ettik artik sanırım bir şeyleri canım. Bazen düşünüyorum da geçen yıl sudan cıkmış balık gibiydim resmen. Çok şükür tanıdık artık yavrularıKağan 'ın uykularına da maaşallah.
Gün gün değişiyor 1-2 saat arasında genelde.Merhaba kızlar tek uykuya geçenler uyku süreniz ne kadar.
1-1,5 saat civarıMerhaba kızlar tek uykuya geçenler uyku süreniz ne kadar.
Beni de ekleyin bu yaşanilanlara:)Birebir ayni seyleri yasiyoruz gercekten
Bir yazı okudum tek uykuya düştüklerinde en az 2 saat uyuması şartmış.eğer 1.saatte uyanırsa gerekirse 1 saat uğraşın tekrar uyutmaya diyor. Bu aralar öyle yapıyorum 2.uykuya geçiyor geçmezlerse arrık yapacak bir şey yokMerhaba kızlar tek uykuya geçenler uyku süreniz ne kadar.
Benimkisi de tek.uykiya geçti gibi sanırım zor uyuyor ama bir kaç saat uyuyor en.azindan yeterli.heraldeBir yazı okudum tek uykuya düştüklerinde en az 2 saat uyuması şartmış.eğer 1.saatte uyanırsa gerekirse 1 saat uğraşın tekrar uyutmaya diyor. Bu aralar öyle yapıyorum 2.uykuya geçiyor geçmezlerse arrık yapacak bir şey yok
Amin inşallah canım çok sağol. Gece uykularımız artık düzelse keşke bu ara memeden uzaklaştırıp pışpışla uyutmaya çalışıyorum falan bi oluyor bi olmuyor. 15 gün gece uykusuna geçerken pışpışladım, 3-4 gündür memesiz uyumadı, bugün yine pışpışla uyudu. Böyle bende gündem aynı
ben bıraktıramam sanırım . çok çok zorlanıyorum ve ikinizle de aynını yaşıyorum. ama işten gelince memeye yapışıyor emiyor bazen de emmeden ona sarılıp öylece duruyor. çok zorlanıyorum ama sanırım bi müddet daha devam edeceğim. onun tek malı mülkü bu memelerBende dün ilk uyanmada meme vermeyeyim daha 1 saat önce emip uyudu dedim kıyamet koptu1 saat sonra yine uyandı o zaman istemesi direk geri uyudu. 2 gündür 3 kez kalkıyor bakalım bu gece kaç kere kalkacağım bize pışpış işlemiyor ya keşke düzelseler gerçekten, artık çok yoruyor.
biz ikiye düşelim teke de geçeriz nasipseMerhaba kızlar tek uykuya geçenler uyku süreniz ne kadar.
Ben varıımKızlar
Kizim yürüyor fakat canı istersebirde.el saklatmamizi tezavhürat yapmamızı istiyor onun harici emekleme kolayına gidiyor ne zaman tamamen yurume yapcak acaba benim.gibi tembel bebisi olan var mı??? elinden.tutup yürütüyorum arada cesareti artsın diye bakalım
Birde muza alistiriyorum bu ara istemiyordu uzun süredir tiksinmisti heralde. kilosu da toparlanmaya başladı çok iştahlı yemiuor ama.iste veriyorum muz sut.bir kaç bebe biskuvisi ezip 1 ara öğünkeşke iştahlı yese
Yaaa kıyamam ben onaben bıraktıramam sanırım . çok çok zorlanıyorum ve ikinizle de aynını yaşıyorum. ama işten gelince memeye yapışıyor emiyor bazen de emmeden ona sarılıp öylece duruyor. çok zorlanıyorum ama sanırım bi müddet daha devam edeceğim. onun tek malı mülkü bu memeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?