2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim cesareti kırıldı ama yürüyüp etrafıda keşfetmek istiyor elele geziyoruz.

Bizim cesareti kırıldı ama yürüyüp etrafıda keşfetmek istiyor elele geziyoruz.
Benim kızım da böyle. Yürümeye başlamıştı 1 ay önce. Kötü düşmesi hiç olmadı aslında hep popoo üstü oturdu artık hiç elimizi bırakmıyor önğnde bir insan olursa onu hedef alıp gidiyor bakalım ne zaman tekrar yürür

Bı başka durumda diğer bebeklerle ilişkiler Fransa'ya gitmeden önce diğer bebekler ve çocuklar ile ilgileniyordu şimdi ilgilenmiyor beni de onların anneleri ile pek konusturmuyor yalandan bir ağlama tuturuyor gidelim diye sizde böyle bir durum var mı ya da ne yapmalıyım ben gidiyorum karşıdaki kişiye durumu açıklayarak gitmesem dursam nasıl ağlamasını kesebilirim bir yalancı ağlaması var değişik bir ses.Ayip da oluyor karşıdaki kişiye.

Ilk yurudugunde hedefler arasi gidip geliyordu ama baska bir yere giderken illa el tutuyordu. Aramizda git gel yaptirmak baya etkili oldu. Sonra birden kendi birakip gitmeye basladi. Zaman zaman hala elini tutuyorum tabi.

Bize diktor multivitamin verdi balik yagi vermedi, bi daha 19. Ayda gidecekmisiz

Geçmiş olsun evet tavsiye ediyorum bir gece göğsüne bir gece sırtına.. eğer bişeyler içirebiliyosan tereyağ pekmez tarifini de deneyebilirsin
Bugün aktardan aldım. Tavaya yağlı kağıt koydum, üstüne tahta kaşık ve pamuk koydum. Ev dumanalti oldu, kapı pencere ne varsa açtım. Az daha boguluyorduk:)
Nerde yanlış yaptım acaba? Pamuğu yinede göğsüne koydum.
Bu arada aktardaki adam başka bir yöntem daha söyledi. Sırtına ince bir tabaka bal sür, üstüne kara biber serp ve A4 kağıdı koyup atlet giydir dedi. Kızına bunu da yapıyormuş

Altı kısık olması lazım belki çok açmışsındır veya sakızın miktarı fazla olmuştur ama biraz duman oluyo tabi o da havadaki mikrobu öldürür nefesi açar inşallah. Aktarın yöntemi hiç duymadım bal biber neyse de a4 ne alaka mecbur kalınca herşey deneniyor aklımızda olsun

Bizimki de öyle tam bir yaygaracı. Apartman inliyor resmen ama gözyaşı yok hep yalandan
Bazen ağlarsan ağla bu böyle olacak diyorum ama bazen de sinirim bozuluyor o ağlamayı kesmeyince diye el mahkum gönlünü yapıyor ya da oyalıyorum. Çünkü ağladığı konular o kadar saçma şeyler ki
Kağıtsız ve kısık ateşte az az tütsülenecek en küçük göz ocakta yaptım ben. Yaptığım tava küçük 12 cm çapında. O işe ayırdım artık başka şeye kullanmam o yüzden kağıt koymadım.

Altı kisik değildi Birde duman okaliptüs, nane gibi kokmuyordu. Doğrudur umarım. Sanırım kağıt pijamaya falan bal bulaşmasın diye
Bugün bayağı amatörce yaptim, zamanla oturur:) surupu hemen eczaneye sipariş verdim , yatmadan icirecegim çok teşekkürler canim.

Ekşi Bi kokusu oluyo evet öyle naneli gibi değil. Kağıt yerine bez daha mantıklı gibi ama onun da Bi numarası vardır belki

Bu arada aktardaki adam başka bir yöntem daha söyledi. Sırtına ince bir tabaka bal sür, üstüne kara biber serp ve A4 kağıdı koyup atlet giydir dedi. Kızına bunu da yapıyormuş
Ablam küçükken hep bunu yaparlarmış. Ama gazete kağıdı koyarak tabi. A4 ü nerde bulsunlar

Kizlar selam,

Benim kızcenin damaklarının jcinden yani diş sırasından değil de iç yemek yenen kısımdan dişler çıkmış 2 tane kadar haftasonu gideceğiz doktora ve muayene olup dr görebilir mi bilemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı diycem ama yoktur sanırım yani olmadık yerlerden diş çıkmış durumda

Şimdi aklıma geldi, hava almaması için kağıt koyuluyor dedi daha neler duycaz gorcez:)
MarieCurie sen bebekle Fransızca konuşuyor musun?yoksa doğal akışına mı bıraktın bizimki Türkçe biliyor fakat Fransızca pek bilmiyor gibi şimdi bir iki kelime söylüyorum gülüyor

Benim kızımın üst ön dişleri çarpık biraz. Biri biraz içe dönük. Normalde süt dişleri yamuk olan bir bebek hiç görmemiştim. Bu akşam diş hekimi bir tanıdığa fotoğraf attım. "Ayrık olması sorun değil, süt dişleri boşluklu olabilir ama çarpık dişlere pek rastlamayız. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok ama takip edilmesi iyi olur" dedi. Çocuk diş hekimi araştıracağım. Herhangi bir sorun yokken bile yılda bir kontrol iyi olur dedi.

Eklentiler

• 20221206_231747.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…