- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #55.361
Ahhhh keske influenza a pozitif çıktı dokuz gribi nedeniyle olmusuz 36 saattir ikimizde yarım saat uyumadık. Çok zor sizlerden uzak çok dikkat edinOf cnm çok geçmiş olsun size de ya. Dişler zaten çok zorluyor birde bu salgın hastaliklar son yıllarda valla çocuklar için üzülüyorum çok bu suriyelilerden mıdır nedir son dönemde sürekli virüsler salgılar çocuklar hep hasta. Bazen diyorum böyle bir dünyaya getirdim seni annecim affet.
Keşke bizim çocukluğumuz gibi olsa hersey
Çok geçmiş olsun.Ahhhh keske influenza a pozitif çıktı dokuz gribi nedeniyle olmusuz 36 saattir ikimizde yarım saat uyumadık. Çok zor sizlerden uzak çok dikkat edin
Çok geçmiş olsun. Biran önce iyileşirsiniz inşallah.Ahhhh keske influenza a pozitif çıktı dokuz gribi nedeniyle olmusuz 36 saattir ikimizde yarım saat uyumadık. Çok zor sizlerden uzak çok dikkat edin
İyi yapmışsın cnm argivite devam o zaman benimki bu gece ağlamadı şükür yani bu saate kadar gece daha devam ediyorBen de hala d vit veriyorum omega konusunda da kararsızdım eczacı öyle deyince Bi geri adım attım ama aslında ikisi farklı şeyler ya başlasak mı bilemedim.. valla hastalıklar çok etkiliyor, kayınvalidem der ki çocuklar gül gibi hemen soluverir hastalanınca. Öyle de oluyor 2 gün diş sıkıntısı olsa hemen yüzü küçülüyor çocuğun. O yüzden argivit bize iyi geldi şimdilik iştahını açtı
Ay cnm çok geçmiş olsun dr demişti çok yaygın diye domuz gribi hastane ful du gittiğimizde Allah şifa versin haberdar et durum hakkında canımAhhhh keske influenza a pozitif çıktı dokuz gribi nedeniyle olmusuz 36 saattir ikimizde yarım saat uyumadık. Çok zor sizlerden uzak çok dikkat edin
Al benden de o kadar cnm zayıflıyor cocuk işte bu inatliktanHasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun.Bebeklerimizin hiçbiri hasta olmasın.Bizde bugün tekrar dış sıkıntısına döndük yoğurt ve iştahsızlık.Beni yoran inatlaşma inatlaşma durumlarında ne yapmalıyız?
Çok geçmiş olsun size de. Benim kızımın da sürekli burnu akıyor. Gözleri yaşarıyor. Hastaneye gitsem, dediğiniz gibi daha yoğun hastalık olan bir ortama sokmuş olucam diye götürmek de istemiyorum şu an. Ihlamur, et sulu çorba, meyve, yoğurtla direncini toplarız inşallah.Kızlar meraba. Bayadir giremedim. Çok şey konuşulmuş okuyamadım hepsini. Hasta bebislerimize geçmiş olsun. Kizimin sınıfı full domuz gribi. Öğretmeni de hasta.kizda hasta. Sınıfça gidilmiyor okula.çocuk Devlet ve araştırma hastanelerinde acilde normal zamanlar 3 saatte geliyor sıra. Bu akşam özel hastane aciline gittik. hemşire sıranın 2 saat sonra gelebileceğini söyledi. Hep çocuk bebek doluydu. Yani ortam zaman çok kötü. Çok dikkat edin. Şimdi evde doğal şeyler yapıyorum kiza. Rutin döngümüzde kızdan oğlana oğlandan bana geçiyor hastalık. Oğlanın burnu tıkandı şu an. Sanirim bulaştı. Yarında ben olurum hasta. 3 aydır full boyleyiz. İyileşmeden hasta oluyoruz ya. Nasıl bir donemden geçiyoruz inanamiyorum.
Mervecim geçmiş olsun inşallah ilerlemez. Dün bzi iyi bir doktora gittik. O doktor bol meyve verin bağışıklığı güçlensin dedi ama yemiyor dedik iştahı tümden gitti. O zaman vitamin verin dedi. İçinde kara mürver olan bir vitamin alın dedi. İşte bir sürü vitamin mineral var içinde. Probiyotik verdi. Tek içtiği o su gibi ya anlamıyor. Bu hastalık ciğere inerse kötü imiş bir de bebek susuuz kalırsa. Yoğun bakım bebek doluyduÇok geçmiş olsun size de. Benim kızımın da sürekli burnu akıyor. Gözleri yaşarıyor. Hastaneye gitsem, dediğiniz gibi daha yoğun hastalık olan bir ortama sokmuş olucam diye götürmek de istemiyorum şu an. Ihlamur, et sulu çorba, meyve, yoğurtla direncini toplarız inşallah.
Kızlar siz direncini yükseltmek için doğal neler yapıyorsunuz bu hastalık durumlarında?
Bir de en önemlisi burun dedi. Açın o öksürük yapar dedi. Bir kere temizleyin ama arada hep serum sıkın dedi. Sıkın ama çekmeyşn dedi yani. O kendi akıtsın dedi. Bir de calpol dolven sordum. Kesinlikle dönüşümlü dedi. Ben bu doktora güveniyorum. Öyle vermeye devam edeceğimMervecim geçmiş olsun inşallah ilerlemez. Dün bzi iyi bir doktora gittik. O doktor bol meyve verin bağışıklığı güçlensin dedi ama yemiyor dedik iştahı tümden gitti. O zaman vitamin verin dedi. İçinde kara mürver olan bir vitamin alın dedi. İşte bir sürü vitamin mineral var içinde. Probiyotik verdi. Tek içtiği o su gibi ya anlamıyor. Bu hastalık ciğere inerse kötü imiş bir de bebek susuuz kalırsa. Yoğun bakım bebek doluyduAllah'tan serumluk olmadık. Sen başındasın yemek yiyorsa güçlenir
Berbat atlatıyoruz tabi Allah beterinden korusun. 3. Gün tek lokma yok su da dahil emmeyide tam yapamıyor burnu tıkalı olduğu için kesik kesik emiyor. 3 gündür ateş 40 ama inş yarından itibaren olmaz buhar veriyoruz bakalım artıkAy cnm çok geçmiş olsun dr demişti çok yaygın diye domuz gribi hastane ful du gittiğimizde Allah şifa versin haberdar et durum hakkında canım
Ya aslına bakarsan ben daha çok omeganın gözüne faydası olur mu düşüncesindeyim belki hatırlarsın göz ameliyatı geçirdi oğlum 4.5 aylıkken. Çok şükür görme problemi yok ama göz tansiyonu damlaya rağmen yükselebilir o zaman da ek bir operasyon gerekebilir diye tedbir amaçlı kullansam etki eder mi alakası yok mu bilmiyorum. Göz doktorumuz da devlet hastanesinde aşırı yoğun biz hep randevusuz gidiyoruz soramıyorum bu tarz şeyler.İyi yapmışsın cnm argivite devam o zaman benimki bu gece ağlamadı şükür yani bu saate kadar gece daha devam ediyordilimi ısırayim nazar değmesin ben ocean kullanıyorum içeriği temizmis onterntte bir cpcuk doktoru öneriyor ama bir arkadaşım mollers kullanıyor onda ekstra demir de varmış mesela içerikler de önemli. Banada 1.5 yaştan sonra dedi ama başladım ben ya ondan sonra direnci artti sanki gözleri parlaklasti zaten cin cin bakıyordu (renkli gözlü benimkisi):)) sonrada ayaklandı yürümeye başladı işte bajarsin bir düşün dr a da sorarsın ama balık yiyorsa zaten ilerde kullanırsın
Kızlar meraba. Bayadir giremedim. Çok şey konuşulmuş okuyamadım hepsini. Hasta bebislerimize geçmiş olsun. Kizimin sınıfı full domuz gribi. Öğretmeni de hasta.kizda hasta. Sınıfça gidilmiyor okula.çocuk Devlet ve araştırma hastanelerinde acilde normal zamanlar 3 saatte geliyor sıra. Bu akşam özel hastane aciline gittik. hemşire sıranın 2 saat sonra gelebileceğini söyledi. Hep çocuk bebek doluydu. Yani ortam zaman çok kötü. Çok dikkat edin. Şimdi evde doğal şeyler yapıyorum kiza. Rutin döngümüzde kızdan oğlana oğlandan bana geçiyor hastalık. Oğlanın burnu tıkandı şu an. Sanirim bulaştı. Yarında ben olurum hasta. 3 aydır full boyleyiz. İyileşmeden hasta oluyoruz ya. Nasıl bir donemden geçiyoruz ina
Geçmiş olsun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum bizim parkta tanıştığımız bebek arkadaşlarimizin anne babası çocuk doktoru onlarda iki kardeş okula gidenden domuz gribi bulaşmış küçük antibiyotik iğne vurulacakmis ciğere inmeye başlamış diye demek ki bulaştı mı baya etkiliyor doktorlar kendi çocuklarını koruyamadigina göre dikkat etmek lazım biz parka vs iniyoruz pazara markete gidiyoruz bunun dişi bir sosyalligimiz yok ama sadece kimsenin olmadığı parka mı götürsem acaba çocuğu.Mervecim geçmiş olsun inşallah ilerlemez. Dün bzi iyi bir doktora gittik. O doktor bol meyve verin bağışıklığı güçlensin dedi ama yemiyor dedik iştahı tümden gitti. O zaman vitamin verin dedi. İçinde kara mürver olan bir vitamin alın dedi. İşte bir sürü vitamin mineral var içinde. Probiyotik verdi. Tek içtiği o su gibi ya anlamıyor. Bu hastalık ciğere inerse kötü imiş bir de bebek susuuz kalırsa. Yoğun bakım bebek doluyduAllah'tan serumluk olmadık. Sen başındasın yemek yiyorsa güçlenir
Dede varsa annene yardımcı olacak biri ise annene bırak benim parkta gördüğüm anneannelere dedeler yardım ediyor biraz da olsa onlar güzel bakıyorlar bakıcı da var bir bebek bakıcı ile geliyor parka o da mutlu kreşe versen bu hastalık döneminde hastalanınca yine gidemeyecek anaokula oyun grubuna giden çocukları okulda hastalık var diye gondermeyip parka getiriyorlar bu ara gozlemlerimden yola çıkarak böyle tavsiye verebilirim.Bazilarinda da anneanneye büyük teyze filan yardım ediyor anneanneye yardım edecek ikinci kişi varsa anneanne en iyisi.Yardim eden olunca hem gün yapıp hem çocuğa bakan anneanneler bile var.Kızlar selam kizcem oldu 15 aylik artık kariyerime devam etmek ise baslamak istiyorum. Fakat yemeyen bir cocuk ve ufak bi hastalıkta yada diş ağrısında çığlık çığlığa gidiyor. Ananeye biraksam ben.cok yiprandim oda yiprancak biliyorum zaten ben yemek zor veriyorum o denk geldiğinde hiç yediremiyorum ne yapmalıyım sizce kres mi onerir siniz ?? Yani hemen olmadada ya.kis bitimi ya yaza başlamak istiyorum artık kafamda deli sorular.
Çocuğu yapmadan önce annem demişti ben bakarım sen ise gidersin sonra az daha büyüsün bakar8m dedi az daha derken 15 aylik olduk. İnsanlar 4 aylik birakip gidiyor nasıl yapacağım sizlerden destek bekliyorum bu konuda canlarım
Geçmiş olsunKızlar hâlâ öksürük ile bogusuyoruz ikimizde. Yarın yine doktora götüreceğim. Öksürükten uyuyamiyor, kusuyor. 2 haftayı geçti ve hala devam ediyor. Ne biçim bir hastalık bu anlamadimbende çok fena oksuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?