2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ahhhh keske influenza a pozitif çıktı dokuz gribi nedeniyle olmusuz 36 saattir ikimizde yarım saat uyumadık. Çok zor sizlerden uzak çok dikkat edin

Hasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun.Bebeklerimizin hiçbiri hasta olmasın.Bizde bugün tekrar dış sıkıntısına döndük yoğurt ve iştahsızlık.Beni yoran inatlaşma inatlaşma durumlarında ne yapmalıyız?

İyi yapmışsın cnm argivite devam o zaman benimki bu gece ağlamadı şükür yani bu saate kadar gece daha devam ediyor dilimi ısırayim nazar değmesin ben ocean kullanıyorum içeriği temizmis onterntte bir cpcuk doktoru öneriyor ama bir arkadaşım mollers kullanıyor onda ekstra demir de varmış mesela içerikler de önemli. Banada 1.5 yaştan sonra dedi ama başladım ben ya ondan sonra direnci artti sanki gözleri parlaklasti zaten cin cin bakıyordu (renkli gözlü benimkisi):)) sonrada ayaklandı yürümeye başladı işte bajarsin bir düşün dr a da sorarsın ama balık yiyorsa zaten ilerde kullanırsın

Ahhhh keske influenza a pozitif çıktı dokuz gribi nedeniyle olmusuz 36 saattir ikimizde yarım saat uyumadık. Çok zor sizlerden uzak çok dikkat edin
Ay cnm çok geçmiş olsun dr demişti çok yaygın diye domuz gribi hastane ful du gittiğimizde Allah şifa versin haberdar et durum hakkında canım

Al benden de o kadar cnm zayıflıyor cocuk işte bu inatliktan bunaldım diş zaten sorun. Normalde de çok iştahlı değil zordan yediriyordum ama diş olunca oda bitiyor bizde

Kızlar meraba. Bayadir giremedim. Çok şey konuşulmuş okuyamadım hepsini. Hasta bebislerimize geçmiş olsun. Kizimin sınıfı full domuz gribi. Öğretmeni de hasta.kizda hasta. Sınıfça gidilmiyor okula.çocuk Devlet ve araştırma hastanelerinde acilde normal zamanlar 3 saatte geliyor sıra. Bu akşam özel hastane aciline gittik. hemşire sıranın 2 saat sonra gelebileceğini söyledi. Hep çocuk bebek doluydu. Yani ortam zaman çok kötü. Çok dikkat edin. Şimdi evde doğal şeyler yapıyorum kiza. Rutin döngümüzde kızdan oğlana oğlandan bana geçiyor hastalık. Oğlanın burnu tıkandı şu an. Sanirim bulaştı. Yarında ben olurum hasta. 3 aydır full boyleyiz. İyileşmeden hasta oluyoruz ya. Nasıl bir donemden geçiyoruz inanamiyorum.

Çok geçmiş olsun size de. Benim kızımın da sürekli burnu akıyor. Gözleri yaşarıyor. Hastaneye gitsem, dediğiniz gibi daha yoğun hastalık olan bir ortama sokmuş olucam diye götürmek de istemiyorum şu an. Ihlamur, et sulu çorba, meyve, yoğurtla direncini toplarız inşallah.

Kızlar siz direncini yükseltmek için doğal neler yapıyorsunuz bu hastalık durumlarında?

Mervecim geçmiş olsun inşallah ilerlemez. Dün bzi iyi bir doktora gittik. O doktor bol meyve verin bağışıklığı güçlensin dedi ama yemiyor dedik iştahı tümden gitti. O zaman vitamin verin dedi. İçinde kara mürver olan bir vitamin alın dedi. İşte bir sürü vitamin mineral var içinde. Probiyotik verdi. Tek içtiği o su gibi ya anlamıyor. Bu hastalık ciğere inerse kötü imiş bir de bebek susuuz kalırsa. Yoğun bakım bebek doluydu Allah'tan serumluk olmadık. Sen başındasın yemek yiyorsa güçlenir

Bir de en önemlisi burun dedi. Açın o öksürük yapar dedi. Bir kere temizleyin ama arada hep serum sıkın dedi. Sıkın ama çekmeyşn dedi yani. O kendi akıtsın dedi. Bir de calpol dolven sordum. Kesinlikle dönüşümlü dedi. Ben bu doktora güveniyorum. Öyle vermeye devam edeceğim

Kızlar selam kizcem oldu 15 aylik artık kariyerime devam etmek ise baslamak istiyorum. Fakat yemeyen bir cocuk ve ufak bi hastalıkta yada diş ağrısında çığlık çığlığa gidiyor. Ananeye biraksam ben.cok yiprandim oda yiprancak biliyorum zaten ben yemek zor veriyorum o denk geldiğinde hiç yediremiyorum ne yapmalıyım sizce kres mi onerir siniz ?? Yani hemen olmadada ya.kis bitimi ya yaza başlamak istiyorum artık kafamda deli sorular.

Çocuğu yapmadan önce annem demişti ben bakarım sen ise gidersin sonra az daha büyüsün bakar8m dedi az daha derken 15 aylik olduk. İnsanlar 4 aylik birakip gidiyor nasıl yapacağım sizlerden destek bekliyorum bu konuda canlarım

Ay cnm çok geçmiş olsun dr demişti çok yaygın diye domuz gribi hastane ful du gittiğimizde Allah şifa versin haberdar et durum hakkında canım
Berbat atlatıyoruz tabi Allah beterinden korusun. 3. Gün tek lokma yok su da dahil emmeyide tam yapamıyor burnu tıkalı olduğu için kesik kesik emiyor. 3 gündür ateş 40 ama inş yarından itibaren olmaz buhar veriyoruz bakalım artık

Ya aslına bakarsan ben daha çok omeganın gözüne faydası olur mu düşüncesindeyim belki hatırlarsın göz ameliyatı geçirdi oğlum 4.5 aylıkken. Çok şükür görme problemi yok ama göz tansiyonu damlaya rağmen yükselebilir o zaman da ek bir operasyon gerekebilir diye tedbir amaçlı kullansam etki eder mi alakası yok mu bilmiyorum. Göz doktorumuz da devlet hastanesinde aşırı yoğun biz hep randevusuz gidiyoruz soramıyorum bu tarz şeyler.

Kızlar selam. Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Ortalık kırılıyor hastalıktan ve çok ağır geçiyor gerçekten, aman dikkat edelim kendimize. şöyle bir link bırakayım dedim, bu doktorun sayfasında bir sürü tarif de var belki işinize yarar.

Geçmiş olsun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum bizim parkta tanıştığımız bebek arkadaşlarimizin anne babası çocuk doktoru onlarda iki kardeş okula gidenden domuz gribi bulaşmış küçük antibiyotik iğne vurulacakmis ciğere inmeye başlamış diye demek ki bulaştı mı baya etkiliyor doktorlar kendi çocuklarını koruyamadigina göre dikkat etmek lazım biz parka vs iniyoruz pazara markete gidiyoruz bunun dişi bir sosyalligimiz yok ama sadece kimsenin olmadığı parka mı götürsem acaba çocuğu.

Dede varsa annene yardımcı olacak biri ise annene bırak benim parkta gördüğüm anneannelere dedeler yardım ediyor biraz da olsa onlar güzel bakıyorlar bakıcı da var bir bebek bakıcı ile geliyor parka o da mutlu kreşe versen bu hastalık döneminde hastalanınca yine gidemeyecek anaokula oyun grubuna giden çocukları okulda hastalık var diye gondermeyip parka getiriyorlar bu ara gozlemlerimden yola çıkarak böyle tavsiye verebilirim.Bazilarinda da anneanneye büyük teyze filan yardım ediyor anneanneye yardım edecek ikinci kişi varsa anneanne en iyisi.Yardim eden olunca hem gün yapıp hem çocuğa bakan anneanneler bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…