- Konu Sahibi Efenin_Annesi
 - 

- #55.401

Canım 8 lerdeydi işte arttti ek gıdaya da ağırlık verdim önceki ayda mamalar falan öyle yani. Uoksa hasta oluyordu 8 lere düşüyordu her ay tam kg cikarken 8 kusura hep geriledikBen sen böyle yazdıkça senin kızı 8 kilo falan sanmıştım. 10 kilo çok iyi. Burda daha zayıf bebekler var. Belki biraz rahatlarsın diye söylemek istedim
Ne desem de iyi hissettirsem bilemedim açıkçası. Allahım tez zamanda şifa versin.Kızlar biz hiçbir şekilde iyiye gidemiyoruz sinüzit ve kulak enfeksiyonuda ortaya çıktı. aklımı oynatmak üzereyim tam bir haftadır tek bir lokma yemedi suyu bir haftadır yarım litre içmemiştir eriyip gitti enerjisi sıfır cocugun artık babasıyla ben ağlamaktan helak olduk. Allahım sınamasın böylr beterinden de korusun.
Geçmiş olsun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum bizim parkta tanıştığımız bebek arkadaşlarimizin anne babası çocuk doktoru onlarda iki kardeş okula gidenden domuz gribi bulaşmış küçük antibiyotik iğne vurulacakmis ciğere inmeye başlamış diye demek ki bulaştı mı baya etkiliyor doktorlar kendi çocuklarını koruyamadigina göre dikkat etmek lazım biz parka vs iniyoruz pazara markete gidiyoruz bunun dişi bir sosyalligimiz yok ama sadece kimsenin olmadığı parka mı götürsem acaba çocuğu.
Ben parka götürmüyorum çocukları artık. Oğlanı boş buyuk çimenli bir alan var bizim buralarda bir kaç tane. Oralara saliyorum orda oyaliyorum. Kimseye ellerini dokundurmuyorum. En yakinlarim dahil. Allah korusun ya. Zaten dogdudundan beri kimseye opturmuyorum covid korkum yuzunden. Çok eglenmiyosa parkta götürme bence bir kaç ay. Çünkü domuz gribi pik yapmış durumda.Geçmiş olsun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum bizim parkta tanıştığımız bebek arkadaşlarimizin anne babası çocuk doktoru onlarda iki kardeş okula gidenden domuz gribi bulaşmış küçük antibiyotik iğne vurulacakmis ciğere inmeye başlamış diye demek ki bulaştı mı baya etkiliyor doktorlar kendi çocuklarını koruyamadigina göre dikkat etmek lazım biz parka vs iniyoruz pazara markete gidiyoruz bunun dişi bir sosyalligimiz yok ama sadece kimsenin olmadığı parka mı götürsem acaba çocuğu.
Allahım şifa versin inşallah çok zor gerçekten çaresiz kalmak. İnşallah hir an önce atlatır ve bir daha hiç hatırlamazsinız bu günleriKızlar biz hiçbir şekilde iyiye gidemiyoruz sinüzit ve kulak enfeksiyonuda ortaya çıktı. aklımı oynatmak üzereyim tam bir haftadır tek bir lokma yemedi suyu bir haftadır yarım litre içmemiştir eriyip gitti enerjisi sıfır cocugun artık babasıyla ben ağlamaktan helak olduk. Allahım sınamasın böylr beterinden de korusun.
Parkta artık oyuncaklara binmek istemiyor sadece dolaşıyor çimlerde kedilere vs bakıyoruz bu aralar yürümeye meraklı olduğu için sanırım böyle oldu.bazende müzik yapıyoruz tahtravalliye bir şeylerle vurup ses çıkarıyoruz banka vs..Ben parka götürmüyorum çocukları artık. Oğlanı boş buyuk çimenli bir alan var bizim buralarda bir kaç tane. Oralara saliyorum orda oyaliyorum. Kimseye ellerini dokundurmuyorum. En yakinlarim dahil. Allah korusun ya. Zaten dogdudundan beri kimseye opturmuyorum covid korkum yuzunden. Çok eglenmiyosa parkta götürme bence bir kaç ay. Çünkü domuz gribi pik yapmış durumda.
Istifa etmek çok kolay ama is veren de bunu istiyor sanırımSelam canım, ben de yeni döndüm işe, 1,5 ay falan oldu. Ama çok zorlanıyorum. Bebeğim doğmadan önce asla işi bırakamam gibi geliyordu lakin şu aralar bırakmayı düşünüyorum.
Bizimki zor bir bebek değil, iştahı oldukça iyi, sakin, söz dinler, diş dönemleri nispeten rahat… Gündüz uykuları biraz zor sadece, bebek arabasıyla dışarda uyutuyoruz genelde, uyku geçişini evde yapamıyor. Rahat bir bebek olmasına rağmen annem çok zorlanıyor. Ben de hafta içleri günde yarım saat ancak görebiliyorum ve çok üzülüyorum. Gerçekten bebeğimden bu kadar ayrı kalmaya değer mi, onu sorguluyorum. İşini seviyorsan ve bebeğinle daha fazla vakit geçirme şansın varsa belki farklı olur senin için, ben gerçekten kötü bir firmadayım ve geçen hafta direktörüm, genel müdür, kardeş departmanımın müdürü ve ekibimden 3 kişi istifa ettiSit-com’da gibiyim resmen 
Benim oyun 2 yaşına kadar yanında kalabiliyorsan yanında kalman yönünde
Evet benim ki 9 kilo anca var. Karnını suyla doyuruyorBen sen böyle yazdıkça senin kızı 8 kilo falan sanmıştım. 10 kilo çok iyi. Burda daha zayıf bebekler var. Belki biraz rahatlarsın diye söylemek istedim
Çok geçmiş olsun all ahım tez sifa versin inşallahKızlar biz hiçbir şekilde iyiye gidemiyoruz sinüzit ve kulak enfeksiyonuda ortaya çıktı. aklımı oynatmak üzereyim tam bir haftadır tek bir lokma yemedi suyu bir haftadır yarım litre içmemiştir eriyip gitti enerjisi sıfır cocugun artık babasıyla ben ağlamaktan helak olduk. Allahım sınamasın böylr beterinden de korusun.
evet cnm benKızlar bu zamana kadar bebeklerine demir ilacı kullanmayan var mı ? Merak ettim
Biz hiç kullanmadık doğduğu Andan itibarenKızlar bu zamana kadar bebeklerine demir ilacı kullanmayan var mı ? Merak ettim
Merhaba ocakta hamile kaldım ben hatta yumurtlama günüm yılbaşıydı çok iyi hatırlıyorumMerhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Sormak istediğim şey hangi ayda hamile kaldınız?
selam benim de yumurtlama günüm 31 aralıktı. ama 31 aralık dahil ve sonrası hiç birliktelik yaşamadık. bir rivayete göre yumurtlama gününe kadar ilişkiye girilirse kız o gün ve sonrasında erkek olur diyorlar ama rivayet de olabilir tabi.Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Sormak istediğim şey hangi ayda hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?