• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızımın uyku saatleri son günlerde değişti. Daha geç yatıyor artık. Normalde en geç 20.00 de uyumuş olur sabah 6.00-7.00 gibi kalkardı. Gün içinde 1 saat uyurdu öğlen. Şimdi 23.30 da uyuyor sabah 8.30 da kalkıyor. Oglen 14.00-16.00 arasi 2 saat uyuyor. Öğlen uykusunu erkene çekemiyorum. Böyle olunca da akşam uykusu gecikiyor. Eskiden akşam rahat rahat çay içiyor dinleniyordum. Simdi o da gitti. Umarım geçicidir bu durum.
2 uykudan beri bizim de uyku saatleri gecikti. Gun icinde kisa uyursa ya da 7 de kalkarsa 8-9 da yatarsa oh be diyorum 🙈 yoksa 10-10.30 oluyor malesef. Incinin uyaniklik suresi epey uzamis, acaba uyku saati kaciyor mu? Tek uykuda 9 a kdar kalkabiliyorlar diye okumustum. Bu arada birkac sefer 9 gibi kalkip tek uyku yapti 14-16 arasi, sonra 21-21.30 gibi uyudu benim yaramaz.

Ya artik kocaman oldular. Yeni bir sey ogrendigini gordukce, etkilesim kurdukca duygulaniyorum. Cocuk oldu resmen diyorum. Gel gelelim gece hala yenidogan. Duzelseydi su uykular artik.

2 uykudan beri bizim de uyku saatleri gecikti. Gun icinde kisa uyursa ya da 7 de kalkarsa 8-9 da yatarsa oh be diyorum 🙈 yoksa 10-10.30 oluyor malesef. Incinin uyaniklik suresi epey uzamis, acaba uyku saati kaciyor mu? Tek uykuda 9 a kdar kalkabiliyorlar diye okumustum. Bu arada birkac sefer 9 gibi kalkip tek uyku yapti 14-16 arasi, sonra 21-21.30 gibi uyudu benim yaramaz.

Ya artik kocaman oldular. Yeni bir sey ogrendigini gordukce, etkilesim kurdukca duygulaniyorum. Cocuk oldu resmen diyorum. Gel gelelim gece hala yenidogan. Duzelseydi su uykular artik.
Hatta yeni doğandan beter 😂

Bizim 8 830 uyanış 1330 1600 öğle uykusu 930 akşam uykusu.

Hiç karadut özü yediniz mi, tadı nasıl. Ben bir yerde yedim aşırı güzeldi böyle meyveli sos gibiydi. Ama o yediğimin karadut özü olduğuna emin olamıyorum. Acaba hepsi öyle güzel midir. Ağızz yaralarına iyi geliyormuş. Bebklere de yediriyorlar

Hiç karadut özü yediniz mi, tadı nasıl. Ben bir yerde yedim aşırı güzeldi böyle meyveli sos gibiydi. Ama o yediğimin karadut özü olduğuna emin olamıyorum. Acaba hepsi öyle güzel midir. Ağızz yaralarına iyi geliyormuş. Bebklere de yediriyorlar
Bizim eski yazlıkta vardı ağacı ondan meyvenin tadı ile satılanlar arasındaki tat farkını anlayabiliyorum. Ben geçen yaz ayvalıktan arkadaşıma rica etmiştim, o bahsetmişti baya ev usulü yapan bir yerden, oradan hem özünü hem reçelini aldırmıştım. Onu yedikten sonra endüstriyel olarak üretilmiş hiçbir karadut özünü, reçelini beğenmedim. Ağız ve vücut içindeki yaralara iltihaplara iyi gelir diye biliyorum ben de.

Biz ikinci şişemizi bitireceğiz hem sade yeriz hemde kuzuma meyve suyu gibi yapar veririm. Tadı evet çok tatlı reçel gibi doğalı öylr

bebeği sinirlenince yA da istediği olmayınca kafasına vuran var mı? Bebeğim istediğini yapmayınca hemen kafasına vuruyor hastayken ilaç travmasımı yaşadı anlamıyorum

bebeği sinirlenince yA da istediği olmayınca kafasına vuran var mı? Bebeğim istediğini yapmayınca hemen kafasına vuruyor hastayken ilaç travmasımı yaşadı anlamıyorum
Kafasını yere vuruyordu, acıdığını anladı artık vuruyor gibi yapıyor güya bizi kandırıyor 😂 sinirlenince ve bir şeyi beceremezse çok yapıyor

Evet ya bizim kız böyle. Sinirlendiğinde özellikle çok bariz yapıyor ( hep sinirli orası ayrı mesele)

Kızlar bu aralar herkesin uyku sıkıntılı sanırım. Benim kızım da gayet güzel uyurken bu aralar uyanıp 3 4 saat asla uyumuyor. Günlerdir böyle, anlamadım neden oluyor. Gerçekten yalnız anne olmak o kadar zor ki. Bi yarım saat verip uyuyacağın kimse yok. Allah hepimize sabır versin.

Back
X