- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #57.301
Önce sevinip, sonra üzüldümKızlar hepinize selam. Çok şükür mr temiz çıktı, fibrokist sahibiymişim ancak kötü bir durum yok. 6 ayda bir ultrason takibi dedi doktor ama ben 3 ayda bir giderim diyorum zira şu son 3 günde 10 yıl yaşlandım. Yarın da burada bir doktora daha görüneceğim fikir alma açısından.
Arkadaşlar burada çoğumuz 30+ yaşlardayız ve doğum somrası hormonların değişmesi ile bazı şeyler tetiklenebiliyormuş. O sebeple kendinize bakmayı, yoklamayı nolur ihmal etmeyin. Sadece meme değil, smear vs de unutmamak lazım.
Ben bugünün stresini yaşayadurayım, dün akşam üzeri oğlan avucunun içini boydan boya yardığı için bu sabah anestezi altında dikişe alındı el ve mikrocerrahide. Çok şükür tendon, sinir damar hasarı yok, 10 günlük bir dikiş pansuman serüveni olacak önümüzde.
Her şey üstüste geldi ama çok şükür feraha çıktık, Allah kimseye dermansız dert vermesin.


Bununla gelmiş geçmiş olsun.