- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #57.441
Bu tutturmalar bizde de var ama sonu her zaman ağlamaya varmıyor. Genelde markete gitcem, parka gitcem diye tutturuyor. Gidiyoruz tabi, ama marketten dönünce tekrar market, parktan dönünce tekrar park diye tutturuyor. Park kapanmış, market kapanmış diye açıklama yapıyorum. Dondurma istiyor sürekli. Haftada bir almaya çalışıyorum ama o her gün tutturuyor. Sakin kalıp yapılabilir şeyleri yapıyorum ama masanın üstüne 100 defa çıkma dememe rağmen çıkıyorsa kızıyorum, indiriyorum. Aglamasina izin veriyorum.Kızlar selam,
Ya bizde inanılmaz krizler başladı. Genelde uykusu geldiğinde oluyor ama durdurmak imkansız, en az 30 dk saçma sapan ağlıyorbi yıkancam diyor mesela, hadi gel diyorum kapıya gelince yıkanmıycaaaam diye ağlıyor…10 tur bunu yaşıyoruz. Sonra burnumu sil, silme burnumu 8 tur. Mama yiycem yemiiiiceeemmm 17 tur falan
Sizde de var mı bunlar? Ben huyuna giderek çözmeye çalışıyorum ama etkili olmuyor. Dr. Karp’ın kitabında ‘yumuşakça’ konuşmaktan bahsediyor ama bizde konular da net değil, onu da uygulayamadım. Var mı bir çözümü olan?
Ben şunu anladım ki çocuk büyütürken "yaşının gereği" dediğim zaman rahatım. Bu da geçecek...