- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.661
Sağolasın canım hadi darısı sana bana haber ver kesinleşinceYaaa süper çok sevindimtebrik ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım hadi darısı sana bana haber ver kesinleşinceYaaa süper çok sevindimtebrik ederim
![]()
Ayy inşAllah benim de hayırlısıyla gönlümdeki olurSağolasın canım hadi darısı sana bana haber ver kesinleşince![]()
Muayene 300 ₺ doğum 7000 ₺ civarı evren akmuta gidiyorum Karadeniz kadın doğum kliniği siz kime gidiyorsunuzHangi doktor canım muayene ücreti dogum ücreti hakkinda bilgi verebilir misin
Gercekten cok heyecanli ya ben de son zamanlar cok merak ediyodum artık anlıyorum. Rabbim gönlünden geceni sağlıkla nasip etsin inşallahYaaa ne heyecanlıBana da karından bakılmıştı o gün. Şuan aşırı merak ediyorum, zaman geçmiyor keşke sorsaydım görüntü alsaydım diyorum. Neyse, sabredeceğim artık mecbur
![]()
Amin, inşAllah çok teşekkür ederimGercekten cok heyecanli ya ben de son zamanlar cok merak ediyodum artık anlıyorum. Rabbim gönlünden geceni sağlıkla nasip etsin inşallah![]()
Bende aynı durumdayım 15. Haftaya girdim. Şimdiye kadar azalacak diye bekledim ilaç kullanmadım ama azalmadıOffffff bana bulanti demeyin yaaaa çildiriyorum kilo alan yiyip icen insanlari gorunce suya bile hasret kaldim yaaaa surekli zayifliyorumm hicbir sey yiyemiyorum ve surekli kusuyorum
Gösterirse net görünüyorKarından mı bakılmıştı acaba? Penis ve testisleri oluşmuş oluyor mu yani ikisi de net görülebiliyor mu?keşke bize de gösterseydi, böyle muallakta kaldım biraz
![]()
Merhaba canım benim doktorum görmüştü bantı 11.haftada.Hemen perinatoloğa da gitmemi istedi.Ben Kahramanmaraş ta yaşıyorum.Hem burda hem de Gaziantep te doktora gidiyorum.Bant için perinatoloğa 12.haftada gittim bantın yeri önemliymiş benimki sağ alt kenardaydı.Sizin bantin yeri nerdeKızlar günaydın az önce muayeneden çıktım. 16 haftalık olduk çok şükür. Doktorum kesenin yanında bant var dedi. Perinatoloğa 20.haftada değil 18.de gitmeni söyledi. Endişelenmeyin dedi. Daha önceki haftalarda bant görenler olmuştu aramızda. Noldu sonrasında?
Ben prilami gectim artik sabah aksam zofran kullaniyorum ona ragmen boyleyimBende aynı durumdayım 15. Haftaya girdim. Şimdiye kadar azalacak diye bekledim ilaç kullanmadım ama azalmadı( su da içememeye başladım
( iştahla yemek yemeği çok özledim. Bir gün iyi iki gün kötü sadece bulantıda değil kusuyorum
((
14 haftalık olunca kontrole gittiğimde bant iyice kenarda kalmış ve incelmiş artık göremiyorum dedi.Bantı unut dedi doktorum.Belki bir dahaki kontrolünûzde sizinki de incelir kese büyüdükçe kopabilir ilerleyen zamanlardaKızlar günaydın az önce muayeneden çıktım. 16 haftalık olduk çok şükür. Doktorum kesenin yanında bant var dedi. Perinatoloğa 20.haftada değil 18.de gitmeni söyledi. Endişelenmeyin dedi. Daha önceki haftalarda bant görenler olmuştu aramızda. Noldu sonrasında?
Ben özelde 12+5te öğrendim ama %70 ıhtimal dedi eğer değişmezse doğruysa oğlum olacakTam kaç hafta günde öğrendiniz ben gittiğimde 15+0 olacam galıba acaba söyler mi?
Niye kendine eziyet ediyorsun arkadaşım prilam hamileler için özel üretilen bi ilaç, kullanabilirsin en azından kusmani engeller, bu sekilde vücut susuz kalıyor. 12. Haftaya kadar bebek bizden beslenmiyodu hadi çok önemli değildi ama artık önemli, ben de cok adam akıllı beslenemiyorum hala ama uğraşıyorum en azından sabahlari yumurtaya baslayabildim. Kendini de bebegini de strese sokma derim prilam zararsiz bi ilacBende aynı durumdayım 15. Haftaya girdim. Şimdiye kadar azalacak diye bekledim ilaç kullanmadım ama azalmadı( su da içememeye başladım
( iştahla yemek yemeği çok özledim. Bir gün iyi iki gün kötü sadece bulantıda değil kusuyorum
((
Benim %70 ıhtimal dedi ben paylaştım herkesle değişirse de nasip artıkCinsiyeti ogrenenler acaba cevresndekilerle paylasti mi ? dün kiz dedi bacakarasi da boştu ama ben netlik istedim icin 2 hfta sonra bidaha bakalm ozmn emin olursun sende dedi tmm dedim sadece ailemle paylastim bu durumu soruyorlar bana cinsiyeti belli deil diyorum degsiir korkusuyla![]()
Dimi ama degisicekse dogumda bile degisir aslinda cinsiyeti rahime duserken belli oluyor da iste doktorun gormesi icin pozisyon onemliymis oyle diyor doktorumBenim %70 ıhtimal dedi ben paylaştım herkesle değişirse de nasip artık![]()
Aynı durum 1 ay önce bende oldu. Hem de çok fazla kanamam oldu. Çarşıdayken aniden başlayan bir kanama ve pantolonumun dışına çıkcak kadar fazla. Bir gece hastanede yattım serum verildi ve iğne vuruldum. Daha sonra 3 iğne verdiler onu kullandım. Şimdi de fitil kullanmaya devam ediyorum ama hala kahverengi akımtım devam ediyor. Ama kanama alanı varmış o küçülmeye başlamış. Benim 3.çocuğum. İlk ikisinden böyle bir şey olmamıştı. Sağlıklı gelsin inşallah bebeklerimiz.Merhaba arkadaşlar.
Dün aniden gelen kanama ile kendimizi doktorda bulduk. Bebek iyi şükürler olsun. 2. Gebeliğim daha önce hiç yaşamamıştım çok zor bir durummus. Yaşayan arkadaşlara bol sabır ve şifa diliyorum.
Progestan verdi fitil. Bu durumu yaşayıp fitil kullanan varmı. Sancim çok fazla
Vallahi güvenmemek lazım benim 12. Hafta doktor erkek dedi pipiyi gösterdi 14. Hafta başka bi doktor kesin kız bu dediBenim %70 ıhtimal dedi ben paylaştım herkesle değişirse de nasip artık![]()
Öyle tabi kader diye de bir şey var neticede. Valla hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar da. Erkek der kız çıkar, kız der erkek çıkar belli olmaz yani bu işler. Baktık tam tersi çıktı sürpriz yapmış deriz ne yapalımDimi ama degisicekse dogumda bile degisir aslinda cinsiyeti rahime duserken belli oluyor da iste doktorun gormesi icin pozisyon onemliymis oyle diyor doktorum
Ayyy valla böyle oluncada ayrı heyecanlı oluyor yaVallahi güvenmemek lazım benim 12. Hafta doktor erkek dedi pipiyi gösterdi 14. Hafta başka bi doktor kesin kız bu dedibu hafta ne diyecekler bekliyorum merakla
![]()