2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy 20. Haftaya daha çok beyazları da var benim saçımda daha 13. Haftadayım bakalım benim doktor ne diyecek
Bende haziran gibi falan boyatmak istiyorum ama benimki ombre olduğu için sorun olmaz heralde. Cünkü kendi saç rengimi bozmuyorum hiç bildiğim kadarıyla saç dibine gelmediği sürece sorun olmuyormuş ona güveniyorum bende, bir de kimhasal kokusunu pek solumamak lazim ama tabi doktora danışmakta fayda var

Sen uçlarda falan yapacaksan sanmam sorun olacağını ya benimki dipden uca koyu kahve dioden yanlara beyazlarım var benim erken beyazladı mecbur dipleri boyamam gerekiyor inşallah sorun olmuyordur bitkiselle 15 dakika bekletirim olmadı izin verirse doktor maksat o çirkin beyazları kapatmak

Ben son ay komple boyayacağım yaa doktora danışmadım ama kendime gelmek istiyorum
Ay son aya kadar götürebilsem ama yok nerdeeee komple koyu kahveye boyuyorum ben hep ya şakaklarım beyaz benim erken beyazladı saçımı at kuyruğu yapınca öyle çirkin görünüyo ki saçımı açtığımda görünmüyo beyazlarım

Saç maskarası kullanıyorum ben aşırı fazla değilse beyazların ben çok memnun kaldım. Her rengi var. 25 lira bi şey. Rimel gibi sürüyosun bayaa kalıyor.

Inşallah izin verirde istediğin gibi görünürsün ben 2010-2015 arası hep komple boyatırdım çok yıprattım bende erken beyazlar diye düşünüyorum tabi inşallah olmaz artık akıllandım sadece belli yerlerden boyatiyorum

Saç maskarası kullanıyorum ben aşırı fazla değilse beyazların ben çok memnun kaldım. Her rengi var. 25 lira bi şey. Rimel gibi sürüyosun bayaa kalıyor.
Hadi yaaa hiç aklıma gelmemişti yok sadece kenarları kamufle etse iş görür bana sert yapıyor mu saçı

Yok ya boyamakla saç beyazlamıyor ben bu yıl boyamaya başladım 30 yaşındayım bu yaşa kadar sürmemiştim boya ama beyazladı yani

Yok ya boyamakla saç beyazlamıyor ben bu yıl boyamaya başladım 30 yaşındayım bu yaşa kadar sürmemiştim boya ama beyazladı yani
Umarım benimde beyazlamaz daha 25 yaşındayım erkenden yaptığım hata gibi sac rengimi bozmak istemem

Umarım benimde beyazlamaz daha 25 yaşındayım erkenden yaptığım hata gibi sac rengimi bozmak istemem
25 de benim çıkmıştı valla beyazlar maşallah inşallah bryazlamaz yoksa hiç boya sevmem doğal rengi iyiydi benim saçım açık kahve bir türlü doğal rengini tutturamıyorum şimdi koyu kahve de siyah gibi oluyor ama napim

Evet ya insanin kendi saç rengi gibi olmuyor valla inşallah olmaz hayırlısı artık

Kızlar bişey sorcam yaa. Hamileyken saç boyanabiliyor mu evde kendimiz bitkisel boya ile boyasak
Ben hamile kaldığımdan beri boyamıyorum beyazlarla dolaşıyorum ama alıştım bu haline bundan sonra da boyamamayı düşünüyorum kimyasal sonuçta bu hali daha sağlıklı geldi bana daha yumuşak ve parlak oldu saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…