2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Onun tuttuğunu düşünmüyorum ama bir kızım var betası 115ti. Bu da kız betası 95. Bilgi olsun diye yazdım yine de

Kızlar bende detaylı için İstanbul- Ali ekiz e randevu aldım burda tavsiye etmişlerdi yorumlarıda güzeldi ah içimi bir heyecan kapladı ağlayacak kadar çok net görülüyormuş ya sanırım o yuzden birde eşimde ilk kez benimle girecek kendi hastanemde yasak daha da heyecanlandımm inşallah güzel güzel haberler alırız hepimiz hep

Bende de var her an yapacak gibiyim. Rahim buyudukce baski yapiyor ondan oluyor diye biliyorum.

Onun tuttuğunu düşünmüyorum ama bir kızım var betası 115ti. Bu da kız betası 95. Bilgi olsun diye yazdım yine de
Sağolasın cnm Evet elli üzeri kız diyorlar merak ettim ben de tutacak mı diye usg de %100 kız dedi doktor beta 37 çıktı düzeltilmiş mom 93 bilemedim bende bence de teori sanırım sadece

Ne zamana randevu verdilet canım en erken, bi de fiyatı neydi?

HAngi doktor daha iyisini demiş ilerde belli olur

Arkadaşlar ben de ara ara haftada 1 gibi diyeyim kahverengi lekelenme oluyor. DOktora gitmemem iki hafta daha var. Bu durumu yaşayan var mı?
Ben de olmuyor ama önceki hamileliğimden biliyorum kahverengi akıntı eskiden kalma kanama imiş yani korkulacak bir şey yok. Açık kırmızı olursa ama sıkıntı olur renge ve miktara dikkat edin. Geçmiş olsun.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Omega 3 kullanıyo musunuz?
Ben ilaç yutamıyorum normalde
Omega 3 ilaçlarıda maşallah kocaman yutamıyorum
Napsam ki küçükleri var mı onların bilen var mı

Kullandığım multivitamin içinde omega var ve çok da kocaman değil imom omega diye bir multivitamin.

Ben multivitamin kullanıyorum içinde omega var o yüzden ek olarak kullanmıyorum.

Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Özellikle akşamları karnım patlayacakmış gibi hissediyorum çok rahatsız ediyor ama öyle bir gaz sancım falan da yok. Hiç yaşadınız mi böyle bir şey? Bir de alt karın bölgem sert biraz ve bazen de ağrı oluyor enfeksiyondan şüpheleniyorum ama bilemedim ya.

Ben balık yiyemedigim icin ve doktorun verdiği multivitamin içinde de OMEGA olmadığı icin ocean marka omega3 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Önemli aslında bı şekilde kullanmalısın. Şurup gibi olanlari mı denesen büyükler için varmıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…