2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben aksam yemeğinden sonra öyle oluyodum az yediğim halde patlayacak gibi karnim resmen 9 aylık gibi oluyodu, evin içinde yürüyodum, tam tok olmadığım halde sakız falan cigniyodum sanki yemek şişliği gibi ama bir haftadır pek öyle olmuyo çok şükür

Benimde tam olarak böyle gerçekten ya ne eksik ne fazla

Bilemedim bende doktorla tekrar bi konuşmam lazım
Olmadı multivitaminin içinde olandan versin bana yaa

Bilemedim bende doktorla tekrar bi konuşmam lazım
Olmadı multivitaminin içinde olandan versin bana yaa
Evet regenesis max ın da içinde omega var ama tabi direkt omega3 alınca içeriği daha fazla omega içeriyor. Ben i mom ve regenesis içindeki omega miktarına baktım benimkinde cok daha fazlaydi ocean da yani

Aynı şikayetle dra gittim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim canım, ihmal etme mutlaka dra git, gün geçtikçe şiddeti daha da artıyor

Evet regenesis max ın da içinde omega var ama tabi direkt omega3 alınca içeriği daha fazla omega içeriyor. Ben i mom ve regenesis içindeki omega miktarına baktım benimkinde cok daha fazlaydi ocean da yani
Oceanın kendi de büyük galiba
Onu bölebilme şansım varmı tablet şeklinde mi?

Ne zamana randevu verdilet canım en erken, bi de fiyatı neydi?
Canım ben 8 mayısa aldım tam 22+1 oluyorum uygun mu sizce detaylı için o tarih dedim evet uygun dediler... 22 de çok net göründüğünü söylüyorlar hep o yuzden onu ayarladım.. nakit 600/ kart 650 imiş canım
Aynı şikayetle dra gittim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim canım, ihmal etme mutlaka dra git, gün geçtikçe şiddeti daha da artıyor
Ben geçen gittiğimde söyledim şu hani tek kullanımlık tozlar varya enfeksiyon için ondan verdi içmedim ama dediğin gibi ilerlemesinden korkunca akşam içtim inşallah geçer

Kızlar bi kaç gündür giremedim bişeylerle uğraşıyodum.. Bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik. Allah izin verirse erkek olucakmış cinsiyeti
Aaaa öğrendin mi sonunda hadi gözün aydın artık hazırlıklarına başlayabilirsin rahatça sağlıkla gelsin oğluşun. Doktor kesin konuştu hatta mu cinsiyet için

Kızlar bişey sorcam yaa. Hamileyken saç boyanabiliyor mu evde kendimiz bitkisel boya ile boyasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…