- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.021
Demekki multivitamin içindeki magnezyum ve kalsiyum bana yeterli gelmiyor. Sanırım takviye yapmam lazım. Çok teşekkürler canimKilo oldugunu sanmiyorum canim ben -6 dayim daha verdigim kilolari bile alamadim ama bende de oluyordu simdi daha azaldi doktorum kalsiyum magnezyum eksikliginden dedi ilac verdi
Bana da aynisi oldu canim magnezyumu gunde 2 taneye cikardik simdi iyiyim sukurDemekki multivitamin içindeki magnezyum ve kalsiyum bana yeterli gelmiyor. Sanırım takviye yapmam lazım. Çok teşekkürler canim
Çok teşekkür ederim aslında tekrar başlasam daha iyi olucak hem doğuma kadar da rahat ederimBen yaptırıyorum canım 3. aya girince başladım. Bi sorun olmuyor. Sadece hamileliğin son ayında önerilmiyor o da çok sıkarsan kendini doğum başlatabiliyomuş o yüzden. Tabii kendi tercihin bence doktoruna sor yinede için anca öyle rahatlar
Cnm ben ilk doğumumda 8 ekimde son ağdamı yaptırmıştım 24 ekimde de 41. Haftada sezaryen ile doğum yaptım. Kişiye ve duruma bağlı olarak değişiyordur eminim.Çok teşekkür ederim aslında tekrar başlasam daha iyi olucak hem doğuma kadar da rahat ederim
Çok teşekkür ederim bende doktoruma sorup ona göre hareket edicemCnm ben ilk doğumumda 8 ekimde son ağdamı yaptırmıştım 24 ekimde de 41. Haftada sezaryen ile doğum yaptım. Kişiye ve duruma bağlı olarak değişiyordur eminim.
Sabah doktoruma mesaj attım ve durumu anlattım. Ostaocare başlayalım dedi. Hemen gittim aldım eczaneden:) etkisini en kısa zamanda gosteriri umarımBana da aynisi oldu canim magnezyumu gunde 2 taneye cikardik simdi iyiyim sukur
Bende ondan kullaniyorum canim hemen faydasini gosterir hic merak etmeSabah doktoruma mesaj attım ve durumu anlattım. Ostaocare başlayalım dedi. Hemen gittim aldım eczaneden:) etkisini en kısa zamanda gosteriri umarım
Ben yaptırıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum ağda temiz oluyor jilet veya kremle ilerleyen aylarda çok zor oluyor ki zaten bu aysa bile yapamamKızlar benim bir sorum var size. Ben son 2 yila kadar tüm vücudum icin hep ağda kullandım. 2 yıl önce sivilce tedavisi için kullandigim ilaç deriyi çok incelttigi için ağda yasaktı ve jilete döndüm. Sonrasında ki 6 boyunca da ağda yasaktı ve şansıma da zaten lazere başlamak istediğimde pandemi başladı. Yani kisaca 2 yıldır jilet kullanıyorum ve hamilelik döneminde bu beni daha da rahatsiz ediyor. Sizce ağda yaptırmak zarar verir mi kafam çok karıştı
Teşekkür ederim bende tekrar başlamaya karar verdim. Yaptıranların olduğunu bilmek rahatlattı birazBen yaptırıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum ağda temiz oluyor jilet veya kremle ilerleyen aylarda çok zor oluyor ki zaten bu aysa bile yapamam
Ben yaptırıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum ağda temiz oluyor jilet veya kremle ilerleyen aylarda çok zor oluyor ki zaten bu aysa bile yapamam
Bir soru da bendenTeşekkür ederim bende tekrar başlamaya karar verdim. Yaptıranların olduğunu bilmek rahatlattı biraz
Benim de arttı, hatta yağ kullanmaya bile baslamadan gözle görülür artış oldu. Arada makine ile alıyorum gözüme batanlari. İlk hamileligimde azalmıştı hatta hiç çıkmıyorduBir soru da bendengöbek bölgesinde tüylenme artışı olan oldu mu gebelikten önce aldırıyordum ben aslında gebelikte yağlardan da kaynaklı daha da çoğaldı aldırıp aldırmama konusunda çok kararsız kaldım sizler ne düşünüyorsunuz
Ben 3 doktorla görüştüm canım biri aldırma ikisi aldırabilirsin ağda dün problem olmaz dedi tamamen karışık yani kafamBenim de arttı, hatta yağ kullanmaya bile baslamadan gözle görülür artış oldu. Arada makine ile alıyorum gözüme batanlari. İlk hamileligimde azalmıştı hatta hiç çıkmıyordu
Sanki benim biraz oldu gibi ama ben tüm göbek bölgem icin jilet kullanıyorum. Yaglar biraz uzatmayı hızlandırdı gibi. Tabi ben sivilce tedavisi sırasında jilet kullanmak zorunda kalmıştım yoksa önceden aldırıyordum. Pandemi vs derken bıraktım. Doğum sonuna kadar bu şekilde idare etmeyi düşünüyorum. Ağda kullanmak sorun olur mu bir fikrim yok.Bir soru da bendengöbek bölgesinde tüylenme artışı olan oldu mu gebelikten önce aldırıyordum ben aslında gebelikte yağlardan da kaynaklı daha da çoğaldı aldırıp aldırmama konusunda çok kararsız kaldım sizler ne düşünüyorsunuz
Basın sağolsun geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin saglikli bebekler nasip etsin . Benim 4te ilac verdiler ertesi sabah 10 da dogdu sonra kurtaj oldu. Mesaj Yazan destek olan herkese teşekkür ederim Allah razı olsun tek tek cevap veremedim hepiniz çok sağolun evimdeyim Bebeğimi gördüm dokundum adını koyup gomduler. İnşallah en kisa zamanda sağlıklı bebek nasip eder RabbimBen yaşadım 22. Haftada gitiğimde durmuştu yaklaşık bir ay önceyi gösteriyordu değerleri yani 18-19 arası fitil verdiler serumla suni sancı küçük olduğu için hemen dogdu yarımsaat böyle ağır bir sancı oldu bebek geldi eşi de geldi ultrasonda baktı parça felanda yoktu bir saat durdum kanama olmadı sonra eve gitmek istedim çıkardı doktor
Benim çogaldi evet eskiden de vardi ama 0ek belli deildi ben almiyordum oyuzden ama simdi yag falan suruyorum ya besliyo heralde ee bide hormonlar tuylenme oldu dökülür diye umut ediyorum çunku ilk gebeligimde dökülmustüBir soru da bendengöbek bölgesinde tüylenme artışı olan oldu mu gebelikten önce aldırıyordum ben aslında gebelikte yağlardan da kaynaklı daha da çoğaldı aldırıp aldırmama konusunda çok kararsız kaldım sizler ne düşünüyorsunuz
Canım bebeği bilmiyorum ama o kadar uzun süre açlık seni nasıl etkiler onu düşün ?tansiyon, bulantı,yorgunluk vs. Ben maalesef hamileyken tutamıyorum miğdem mahvoluyor1 gün oruç tutmak istiyorum. Sizce bebek kötü etkilenir mi?
Bende kararsız durumdayım makine mi ağda mı mantıklı diye bakalım artık teşekkür ederim cevap içinSanki benim biraz oldu gibi ama ben tüm göbek bölgem icin jilet kullanıyorum. Yaglar biraz uzatmayı hızlandırdı gibi. Tabi ben sivilce tedavisi sırasında jilet kullanmak zorunda kalmıştım yoksa önceden aldırıyordum. Pandemi vs derken bıraktım. Doğum sonuna kadar bu şekilde idare etmeyi düşünüyorum. Ağda kullanmak sorun olur mu bir fikrim yok.
Alma diyen doktor da tam olarak bunu söyledi merak etme dökülecek dediBenim çogaldi evet eskiden de vardi ama 0ek belli deildi ben almiyordum oyuzden ama simdi yag falan suruyorum ya besliyo heralde ee bide hormonlar tuylenme oldu dökülür diye umut ediyorum çunku ilk gebeligimde dökülmustü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?