2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kilo oldugunu sanmiyorum canim ben -6 dayim daha verdigim kilolari bile alamadim ama bende de oluyordu simdi daha azaldi doktorum kalsiyum magnezyum eksikliginden dedi ilac verdi
Demekki multivitamin içindeki magnezyum ve kalsiyum bana yeterli gelmiyor. Sanırım takviye yapmam lazım. Çok teşekkürler canim

Çok teşekkür ederim aslında tekrar başlasam daha iyi olucak hem doğuma kadar da rahat ederim

Çok teşekkür ederim aslında tekrar başlasam daha iyi olucak hem doğuma kadar da rahat ederim
Cnm ben ilk doğumumda 8 ekimde son ağdamı yaptırmıştım 24 ekimde de 41. Haftada sezaryen ile doğum yaptım. Kişiye ve duruma bağlı olarak değişiyordur eminim.

Ben yaptırıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum ağda temiz oluyor jilet veya kremle ilerleyen aylarda çok zor oluyor ki zaten bu aysa bile yapamam

Ben yaptırıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum ağda temiz oluyor jilet veya kremle ilerleyen aylarda çok zor oluyor ki zaten bu aysa bile yapamam
Teşekkür ederim bende tekrar başlamaya karar verdim. Yaptıranların olduğunu bilmek rahatlattı biraz

Teşekkür ederim bende tekrar başlamaya karar verdim. Yaptıranların olduğunu bilmek rahatlattı biraz
Bir soru da benden göbek bölgesinde tüylenme artışı olan oldu mu gebelikten önce aldırıyordum ben aslında gebelikte yağlardan da kaynaklı daha da çoğaldı aldırıp aldırmama konusunda çok kararsız kaldım sizler ne düşünüyorsunuz

Benim de arttı, hatta yağ kullanmaya bile baslamadan gözle görülür artış oldu. Arada makine ile alıyorum gözüme batanlari. İlk hamileligimde azalmıştı hatta hiç çıkmıyordu

Benim de arttı, hatta yağ kullanmaya bile baslamadan gözle görülür artış oldu. Arada makine ile alıyorum gözüme batanlari. İlk hamileligimde azalmıştı hatta hiç çıkmıyordu
Ben 3 doktorla görüştüm canım biri aldırma ikisi aldırabilirsin ağda dün problem olmaz dedi tamamen karışık yani kafam herkesten göbeğini saklamak büyük sıkıntı ben eni sonu aldıracağım gibi duruyor bakalım

Sanki benim biraz oldu gibi ama ben tüm göbek bölgem icin jilet kullanıyorum. Yaglar biraz uzatmayı hızlandırdı gibi. Tabi ben sivilce tedavisi sırasında jilet kullanmak zorunda kalmıştım yoksa önceden aldırıyordum. Pandemi vs derken bıraktım. Doğum sonuna kadar bu şekilde idare etmeyi düşünüyorum. Ağda kullanmak sorun olur mu bir fikrim yok.

Basın sağolsun geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin saglikli bebekler nasip etsin . Benim 4te ilac verdiler ertesi sabah 10 da dogdu sonra kurtaj oldu. Mesaj Yazan destek olan herkese teşekkür ederim Allah razı olsun tek tek cevap veremedim hepiniz çok sağolun evimdeyim Bebeğimi gördüm dokundum adını koyup gomduler. İnşallah en kisa zamanda sağlıklı bebek nasip eder Rabbim

Benim çogaldi evet eskiden de vardi ama 0ek belli deildi ben almiyordum oyuzden ama simdi yag falan suruyorum ya besliyo heralde ee bide hormonlar tuylenme oldu dökülür diye umut ediyorum çunku ilk gebeligimde dökülmustü

Bende kararsız durumdayım makine mi ağda mı mantıklı diye bakalım artık teşekkür ederim cevap için

Benim çogaldi evet eskiden de vardi ama 0ek belli deildi ben almiyordum oyuzden ama simdi yag falan suruyorum ya besliyo heralde ee bide hormonlar tuylenme oldu dökülür diye umut ediyorum çunku ilk gebeligimde dökülmustü
Alma diyen doktor da tam olarak bunu söyledi merak etme dökülecek dedi benim önceden de olunca pek umudum yok açıkçası

Kızlar akıntım bir değişk kasık ağrılarm ara ara devam ediyor idrar yolu enfeksiyonu olmuşta olablrm ooof çok korkuyorm yarın devlete randevu aldım artk kalpten gideceğm birgün muayneye giderken Allahım neyler neylerse güzel eyler size hep güzel haberler vermek nasip olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…