2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kuzum peki bçyle akıntı beyaz su gibi ama çok gelmiyo aklıma bir sürü şey geliyo bebeğn suyumudr bişeymi oldu diye randevymda çarşamba güvü bakalm hyırlısı artk

Yeni yaşadım su gelmesini hatta muayeneye de gittim sorun yok gayet normalmiş bebek suyu olsa anlarmışız kesinlikle. Hiç telaşlanma ben telaşlandım boşunaymış.
Gerçekten mi kuzum böyle beyazımsı bir akıntı ama ıslaklıkta oluyo çol korkuyorm yaa artk teslimiyetm Allaha bakalm nasip diyorm ne diyelm kuzum sevindm rahatladm biraz Allah razı opsn

Kuzum peki bçyle akıntı beyaz su gibi ama çok gelmiyo aklıma bir sürü şey geliyo bebeğn suyumudr bişeymi oldu diye randevymda çarşamba güvü bakalm hyırlısı artk
Bende de olmuştu bir iki kez korkma burda birçok kişiye oldu hatta ben ondan sonra doktora gittim hiç suyuyla ilgili bir şey demedi. Tabi o devlet hastanesiydi belki cinsiyeti teyit ederim diye gittim pek ilgili değiller ama olsa illaki söylerdi heralde. Benim de perşembe günü kontrolüm var bende o zaman anlayacağım bu dönemde alıntı artışı çok normalmiş doktorum öyle demişti

Bende de aynısı oluyor özellikle sol tarafımda. Ağırdan uyanıyorum geceleri ve üst baldırm uyuşmuş oluyor. Bu hafta dokotra gideceğim sormayı düşünüyorum 3 kilo aldım kilom da çok değil kalsiyum magnezyum eksikliği var diye tahmin ediyorum. İnternetten okuduğuma göre çoğu gebe bu problemi yaşıyormuş ve ona göre takviye alıyorlarmış. Bakalım doktorum ne diyecek.

Yaaa kızlar iyiki varsınız ne güzel tecrübeler edniyorusz ne güzel destek oluyoruz birbmrze şükür olsn biraz daha eahatlattım su olsa çok gelirdi heralde dimi bakalm hayırlısı olsnn Allahtan şu mübarek günler yüzü suyu hürmetnte rabbm hepmizi evlatlarmza kavuştrsn inşAllah

Gerçekten mi kuzum böyle beyazımsı bir akıntı ama ıslaklıkta oluyo çol korkuyorm yaa artk teslimiyetm Allaha bakalm nasip diyorm ne diyelm kuzum sevindm rahatladm biraz Allah razı opsn
Hiç merak etme çok normal bende hatta bildiğin suydu keseden mi diye korktum ama normalmiş. Ve fark ettim ki aynı günlerde olmuş genelde hamilelerde. Allah senden de razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Amin canım inşallah burda böyle yaşadıkça birbirimize destek oluyoruz işte inşallah hiçbirimiz de bir problem yoktur. Içini ferah tut bende en ufak şeyde panik oluyorum hatta bir an önce perşembe olsa da gidip görsem diyorum

Ah kuzum bende çarşambayı iple çekiyorm hayırlı haberler vermek nasip olsn inşAllah

Kızlar selam,
Tüp bebek tedavi sonrasi coraspirin vermişti doktor. Gecen kontrolde devam et daha demişti. Ama şimdi doktor degistirdim. Doktora sorsam hemen bırak der. Kullanan var mı hamilelikte coraspirin kaç aya kadar kullanılmalı bilen var mı? 5-6 ay gibi okudum sanki internette ama emin olamadım

Kızlar benim bir sorum var size. Ben son 2 yila kadar tüm vücudum icin hep ağda kullandım. 2 yıl önce sivilce tedavisi için kullandigim ilaç deriyi çok incelttigi için ağda yasaktı ve jilete döndüm. Sonrasında ki 6 boyunca da ağda yasaktı ve şansıma da zaten lazere başlamak istediğimde pandemi başladı. Yani kisaca 2 yıldır jilet kullanıyorum ve hamilelik döneminde bu beni daha da rahatsiz ediyor. Sizce ağda yaptırmak zarar verir mi kafam çok karıştı

Selam neden bırak diyeceğini düşünüyorsun? Zararlı bi şey mi? Bana coraspini bugün başladı doktorum 15. haftada. İlki küçük bebekti bu da öyle olmasın diye önlem amaçlı veriyorum gibi bir açıklama yaptı.

İlk bebeğimi 13. haftada kaybetmiştim Bunda da hep bir korku vardı içimde bu 20 hafta da 10 yıl yaşlanmış olabilirim. Çok şükür detaylı ultrason da her şeyin yolunda bebeğimizin sağlıklı olduğunu öğrendik dün inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

Öyle evet hep bi endişe var hepimizin tek dileği sağlıkla kucağımıza almak. Maşallah her şey yolundaymış

Bende kan pıhtılaşması olmasın pıhtılaşma yüzünden düşük vs. Olmasın diye veriyor diye biliyorum da bu ilaçta malum kan sulandırıyor. Doğuma doğru belirli bir tarihte birakilmali heralde. (Kan çok sıvı olupta doğumda tehlike oluşmasın diye ) ama yinede emin olamıyorum.

Doğru daha doğuma çok var yaklaşınca bırak der belki ya da işte tehlike geçtiği zaman. Sen istersen bi sor bu ilacı kullanıyodum devam etmeli miyim diye. Benim bir dahaki kontrolüm 3 hafta sonra. 3 hafta kesin içeceğim her gün.

Ben ilk gebeligimde kullandım canım 7. Ayda bırak demişti doktorum 7. Ayda bıraktım coraspini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…