2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
1 gün oruç tutmak istiyorum. Sizce bebek kötü etkilenir mi?
Ramazan öncesi takip ettigim tüm doktorlar bu konuda biseyler yazmıştı, genel olarak annenin durumuna bırakmışlar. Bir tanesi yazmıştı ki biz kitap bilgisi olarak gebelere orucu tavsiye etmiyoruz ama doguda görev yaptığım yerde kadınlar doguracaklari güne kadar oruc tutardi ve hiçbirinin oruc sebepli bebeginde bir sorun olduğuna şahit olmadım diyordu. İstersen kendini dene zorlandığını farkedersen bozarsin, sonucta tutmama ehliyeti verildiği icin 61 gün kefaret orucu gerekmez diye biliyorum.
Ben normal halimle bile oructa zorlandığım icin hic denemicem

Benimde tüp bebek. Pıhtılaşma testim temiz cıkmasına rağmen 17.haftaya kadar oksapar kullandım. Sonrasında da coraspirine devam edicem. Doğuma kadar dedi doktorum.
Bende hibor kullandım ama tedavi sonrasi sadece 2 tane. Sonrasi hep coraspirin. Pıhtılaşmayı onluyormuş l. Benimde testim temiz cikti ama daha devam bakalim. Faydali ki veriyolar. Bazi kisilerde kese kenarında falan kanama olabiliyormuş. Oda sonrası düşük vs.. önlem amaclı kullanmaya devam

Mutlu yıllar diliyorum canım tüm dileklerin kabul olur inşallah

Kalsiyum ve magnezyumu ben 10 haftaliktan beri kullaniyorum doktorum sakin ihmal etme dedi
EVet kesinlikle çok önemli. Her gün süt yoğurt yemeye çalışıyorum. Ama bu alışkanlığım eskiden yoktu sırf bebek için yiyorum. Eskiden beri de olmadığı için bence depolarım boş. Takviye şart diye düşünüyorum. Bakalım ne diyecek doktorum.

Kızlar bende yaptırcam ağda ama sorun olur mu sizce ? 20.haftada falan yaptırayım diyorum
Ben persembe günü doktoruma da sorup onaylarsa başlıcam canim. Çünkü karnımız büyüdükçe zorlaşıyor en azından benim için

Ben üç yıl önce tüm vücut lazere gittim epey azalmıştı ama tamamen bitmedi tüp bebek tedavilerinden dolayı çok kalın ve yoğundu tüylenmem lazerde çok acılar çektim iki yıllık bir lazer sürecinden sonra bu kadarına bile razı oldum yani sonrasında da Braun epilatörün yüzeyden alan bir başlığı var jilet gibi sert çıkarmıyor onunla devam ediyorum çok memnunum makinemden göbeğimde ve koltuk altımda yok zaten kol bacak ve bikini bölgesine uyguluyorum

Ben de ilk doğumdan sonra lazer yaptırdım özel bölge dahil tüm vücut lazerliyim. Ama gebelikle yeniden azar azar tüylenme var. Tüy gibi olduğu için hiç düşünmedim sonrasını , belki doğuma yakın bi jilet geçerim.

Benimdeeeee 2 gündür kendimi yiyorum ya perşembe randevum var benimde. Kasık ağrısı sorun değil de sabahları sol tarafında gaz sıkışması gibi taş gibi oluyor. 2 gündür psikolojik olarak tükendim gerçekten. Enfeksiyonum var heralde benimde inşallah bebeğe zararı yoktur. Inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir.

Canım geçmiş olsun nasıl öksürüğün vardı?bende çok öksürüyorum faranjit var kuru öksürük yıllardır geçmeyen endişelendim şimdi

Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Canım çok geçmiş olsun.belirti oldumu ağrı sancı gibi yada bulantı falan kesilmişmiydi değişiklik hissettin mi kendinde canım

Ah kuzum seninle aynıyız hayırlı haberler verelm birbirmzw inşAllah şu mübarek günler tüzü suyu hürmetine Dualarımda olacaksın

Ah kuzum seninle aynıyız hayırlı haberler verelm birbirmzw inşAllah şu mübarek günler tüzü suyu hürmetine Dualarımda olacaksın
Çok teşekkür ederim sende öyle inşallah sağlık mutluluk haberleriyle geri dönüş yaparız. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya bu lazere bende gittim cogu yerimde bitmisti nerdeyse hamilelikle tekrar yogunlasti gicik oluyorum agdaya da hic gelemem valla o yapis yapislik beni öldüruyor
Evde kullanilan lazerli epilasyon aletinden almistim zarari olur diye onuda kullanamiyorum mecbur jiletle devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…