- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.041
Ramazan öncesi takip ettigim tüm doktorlar bu konuda biseyler yazmıştı, genel olarak annenin durumuna bırakmışlar. Bir tanesi yazmıştı ki biz kitap bilgisi olarak gebelere orucu tavsiye etmiyoruz ama doguda görev yaptığım yerde kadınlar doguracaklari güne kadar oruc tutardi ve hiçbirinin oruc sebepli bebeginde bir sorun olduğuna şahit olmadım diyordu. İstersen kendini dene zorlandığını farkedersen bozarsin, sonucta tutmama ehliyeti verildiği icin 61 gün kefaret orucu gerekmez diye biliyorum.1 gün oruç tutmak istiyorum. Sizce bebek kötü etkilenir mi?
Bende hibor kullandım ama tedavi sonrasi sadece 2 tane. Sonrasi hep coraspirin. Pıhtılaşmayı onluyormuş l. Benimde testim temiz cikti ama daha devam bakalim. Faydali ki veriyolar. Bazi kisilerde kese kenarında falan kanama olabiliyormuş. Oda sonrası düşük vs.. önlem amaclı kullanmaya devamBenimde tüp bebek. Pıhtılaşma testim temiz cıkmasına rağmen 17.haftaya kadar oksapar kullandım. Sonrasında da coraspirine devam edicem. Doğuma kadar dedi doktorum.
Kızlar bende yaptırcam ağda ama sorun olur mu sizce ? 20.haftada falan yaptırayım diyorumÇok teşekkür ederim bende doktoruma sorup ona göre hareket edicem
Mutlu yıllar diliyorum canım tüm dileklerin kabul olur inşallahGünaydın arkadaşlar bugün benim doğum günüm inşallah seneye doğacak yavrumla eşimle çocuğumla kutlamak nasip olur. Yas aldıkça beklentiler küçülüyor tek düşündüğün sağlık ve huzur oluyor yaşantıda hepinize iyi pazarlar
EVet kesinlikle çok önemli. Her gün süt yoğurt yemeye çalışıyorum. Ama bu alışkanlığım eskiden yoktu sırf bebek için yiyorum. Eskiden beri de olmadığı için bence depolarım boş. Takviye şart diye düşünüyorum. Bakalım ne diyecek doktorum.Kalsiyum ve magnezyumu ben 10 haftaliktan beri kullaniyorum doktorum sakin ihmal etme dedi
Ben persembe günü doktoruma da sorup onaylarsa başlıcam canim. Çünkü karnımız büyüdükçe zorlaşıyor en azından benim içinKızlar bende yaptırcam ağda ama sorun olur mu sizce ? 20.haftada falan yaptırayım diyorum
Aldikca cogaliyor diye hic almadim gobek tuylerimi seninde dokulur bu sefer belkiAlma diyen doktor da tam olarak bunu söyledi merak etme dökülecek dedibenim önceden de olunca pek umudum yok açıkçası
Ben de ilk doğumdan sonra lazer yaptırdım özel bölge dahil tüm vücut lazerliyim. Ama gebelikle yeniden azar azar tüylenme var. Tüy gibi olduğu için hiç düşünmedim sonrasını , belki doğuma yakın bi jilet geçerim.Ben üç yıl önce tüm vücut lazere gittim epey azalmıştı ama tamamen bitmedi tüp bebek tedavilerinden dolayı çok kalın ve yoğundu tüylenmem lazerde çok acılar çektim iki yıllık bir lazer sürecinden sonra bu kadarına bile razı oldum yani sonrasında da Braun epilatörün yüzeyden alan bir başlığı var jilet gibi sert çıkarmıyor onunla devam ediyorum çok memnunum makinemden göbeğimde ve koltuk altımda yok zaten kol bacak ve bikini bölgesine uyguluyorum
Ah keşkeeeAldikca cogaliyor diye hic almadim gobek tuylerimi seninde dokulur bu sefer belki
BenimdeeeeeKızlar akıntım bir değişk kasık ağrılarm ara ara devam ediyor idrar yolu enfeksiyonu olmuşta olablrm ooof çok korkuyorm yarın devlete randevu aldım artk kalpten gideceğm birgün muayneye giderken Allahım neyler neylerse güzel eyler size hep güzel haberler vermek nasip olur inşAllah
Canım geçmiş olsun nasıl öksürüğün vardı?bende çok öksürüyorum faranjit var kuru öksürük yıllardır geçmeyen endişelendim şimdiAllah razı olsun sizlere yasatmasin kontrollerini ilaclarinizi ihmal etmeyin 5 hafta önce gitmiştim en son. Bugün değil de geçen hafta gitsem engel olur muyduk diyorum öksürüğüm çoktu doktor o bile yapmış olabilir dedi vardır bir hayır ne diyeyim sakinleştim biraz şükür. dua edin ilaç verdiler dogumhanedeyim Allah a emanet olun inşallah sizler sağ salim kucaklayın yavrularinizi
Canım çok geçmiş olsun.belirti oldumu ağrı sancı gibi yada bulantı falan kesilmişmiydi değişiklik hissettin mi kendinde canımMerhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Sor bakalım beni de bilgilendir olur muBen persembe günü doktoruma da sorup onaylarsa başlıcam canim. Çünkü karnımız büyüdükçe zorlaşıyor en azından benim için
Ah kuzum seninle aynıyız hayırlı haberler verelm birbirmzw inşAllah şu mübarek günler tüzü suyu hürmetineBenimdeeeee2 gündür kendimi yiyorum ya perşembe randevum var benimde. Kasık ağrısı sorun değil de sabahları sol tarafında gaz sıkışması gibi taş gibi oluyor. 2 gündür psikolojik olarak tükendim gerçekten. Enfeksiyonum var heralde benimde inşallah bebeğe zararı yoktur. Inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir.
Olur tabikii söylerimSor bakalım beni de bilgilendir olur mubende cumartesi gidicem sorarım bende
Çok teşekkür ederim sende öyleAh kuzum seninle aynıyız hayırlı haberler verelm birbirmzw inşAllah şu mübarek günler tüzü suyu hürmetineDualarımda olacaksın
Ya bu lazere bende gittim cogu yerimde bitmisti nerdeyse hamilelikle tekrar yogunlasti gicik oluyorum agdaya da hic gelemem valla o yapis yapislik beni öldüruyorBen üç yıl önce tüm vücut lazere gittim epey azalmıştı ama tamamen bitmedi tüp bebek tedavilerinden dolayı çok kalın ve yoğundu tüylenmem lazerde çok acılar çektim iki yıllık bir lazer sürecinden sonra bu kadarına bile razı oldum yani sonrasında da Braun epilatörün yüzeyden alan bir başlığı var jilet gibi sert çıkarmıyor onunla devam ediyorum çok memnunum makinemden göbeğimde ve koltuk altımda yok zaten kol bacak ve bikini bölgesine uyguluyorum
Sağol canım benim hepimizin Dilekleri kabul olsunMutlu yıllar diliyorum canım tüm dileklerin kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?