2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doktorunuzun cevabını benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Kullandığım multivitamin içinde magnezyum ve kalsiyum var. Ayrıca hergun mutlaka süt, yoğurt,soda ve yumurtada yiyorum. Benimde kontrolüm 26 Nisan'da, bu şekilde ağrı devam ederse Kontrole daha erken giderim.
Teşekkürler

Yok canım aksine faydası var. Bebeğin kilo almasına bile yardımcı oluyor. Kan akışı daha iyi olduğu için daha iyi besleniyor.
Heh evet doktorun dediği de buydu, bana bu amaçla vermiş yani. İlk çocuğum gelişme geriliği yaşadı kilo almadı o yüzden erken oldu hatta sezaryen. Taşlar yerine oturdu şimdi teşekkürler

Rica ederim canım bebişim 3kilo 720 gram doğdu ilacın da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü ben fazla yemek yemiyordum. Hatta bu kiloda doğunca şaşırmıştım.

Tatlim ben oglumda dogumdan 10 gun oncesine kadar kullandim
Bu gebeligimde de doktorum hic kullandirmadi artik coraspirinin bebege bir faydasi olmadigi anlasildi dedi kullanmadim ben de hic biraz doktora guvenip yola devam etmek gerekiyor galiba

Iç iç faydalı zaten baya. Cok şükür pıhtılaşma olmadi bende. Koronada atlatmıştım hatta tedavi öncesi. Ilaç ta faydalı bol su da. Bakalım bir sorarım. Yada 6. Ayda bırakırım

Kalsiyum ve magnezyumu ben 10 haftaliktan beri kullaniyorum doktorum sakin ihmal etme dedi

Kilo oldugunu sanmiyorum canim ben -6 dayim daha verdigim kilolari bile alamadim ama bende de oluyordu simdi daha azaldi doktorum kalsiyum magnezyum eksikliginden dedi ilac verdi

Ben yaptırıyorum canım 3. aya girince başladım. Bi sorun olmuyor. Sadece hamileliğin son ayında önerilmiyor o da çok sıkarsan kendini doğum başlatabiliyomuş o yüzden. Tabii kendi tercihin bence doktoruna sor yinede için anca öyle rahatlar

Bacak kalça ağrısı yaşayan arkadaşlarım büyük ihtimal magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden, benim 9. Haftada başladı 10. Haftadan beri bunlari iceren multivitamin kullanıyorum. Bitince yenisini alana kadar 2-3 gün aksattim hemen yine topallamaya başladım. Kullananlara da yetersiz geliyor olabilir. Ya da rahim büyüdükçe kalca ve bacak sinirlerine baskı yapıyor da olabilir o ara cok arastirmistim. Ayrica d vitaminini de aksatmayin o da olumlu yönde etki ediyor bu tarz ağrılara

Canım doktorum bana 32. Haftada bırakacaksın dedi. Coraspin içiyorum ben de. Eski doktoruna da danış istersen

Benimde tüp bebek. Pıhtılaşma testim temiz cıkmasına rağmen 17.haftaya kadar oksapar kullandım. Sonrasında da coraspirine devam edicem. Doğuma kadar dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…