- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.061
Oğlumu banyo sonrası dışarı çıkarmıştım aynı gün hapşırması başladı soğuk aldı sonra da bana bulastirdi iyileştik ama öksürüğümüz kalmisti sabahlari tutuyordu. Şuan yok geçti. İnsanın aklına hersey geliyor neyden olmuş diye düşünüyor. Doktor da öksürük bile yapmış olabilir derken herseyden olmuş olabilir bilemeyiz demek istedi. Yinede aman ihmal etmeyin doktorunuza söyleyin mutlakaCanım geçmiş olsun nasıl öksürüğün vardı?bende çok öksürüyorum faranjit var kuru öksürük yıllardır geçmeyen endişelendim şimdi
Yok hiçbir belirti olmadı rutin kontroldu 1 hafta geç gitmiştim sadece doktor bugün yada dün durmuş kalbi dediCanım çok geçmiş olsun.belirti oldumu ağrı sancı gibi yada bulantı falan kesilmişmiydi değişiklik hissettin mi kendinde canım
Sevinmekte olduğu gibi üzülmek de insanlığa dair. Acıyı hissediyorsak paylaşıyorsak insanız. Allah yardımcın olsun. Kalp ferahlığı versin. Allah sağlıkla en yakında inşallah umduğuna nail etsin. Kendine dikkat etVelhasıl hersey bahane kaderde kısmette bunu yaşamak varmış. Her gebelik boyle olacak diye birsey de yok ilk gebeligim cok sukur sorunsuz gecti oglumu aldim kucagima insallah yine nasip olur. Aranızdan ayrilayim hakkınızı helal edin üzdüm sizleri. Minik meleklerinize sağlıkla kavuşun inşallah
Günaydın , ben de yalan değil burda kızları okuduka almaya başladım. Ufak tefek zıbın tulum ile çıktım yola. Büyük malzemeleri yazın alacağım nasipse. Ama giysi alıyorum. Çünkü doğar doğmaz mevsim geçişi olacak terler üşür belli olmaz ve çok sık üst değiştirmek zorunda kalacağımızı bildiğim için yedekli gidiyorum. Ama hala sayıyla alıyorum kışlık grubuna girmedim henüz. Yazlık ve baharlık aldım. İzmir eylül ekimde çok sıcak oluyor. 1 ay kadar yazlık giyer diye düşünüyorum.Kızlar bebiş alışverişlerine hangi haftalarda başlamayı düşünüyorsunuz? Belki de başladınızben ufaktan az az baslar gibi geçen gün ama. Büyük şeylerini beşik, bebek arabası falan bayramdan sonra karar verip almayı düşünüyorum. Detayli taramaya da bir gireyim diyorum ne olur ne olmaz. Herşey yolunda da gitse hep bir risk altındayız
Yaaaa Hejar12 cok üzüldüm Allah sabir versin canimMerhaba bende Eylül annelerindendim, ara ara bakıyorum buraya yine, kopamadım arkadaşlara dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla kavuşsun lar diye bebeklerine, benimde 12.hafta da bebeğimin kalbi durdu ve alındı, seni çok iyi anlıyorum, yaşadığın stresi, sonrasını falan tahmin edebiliyorum çünkü en yakın ben yaşadım, benimde ilaç verdiler önce vajinadan sancı verdiler sonra kürtaja alındım, kürtaj da anestezi alıyorsun zaten, sonrasında da ağrım az oldu, vardır bir hayır bunda da mutlaka deyip Allaha sığındım her zaman yazabilirsin bana, daraldığı sıkıldığında, dualarım seninle kolayca atlatırsın inşallah bu süreci...
Allah sabır versin inşallahVelhasıl hersey bahane kaderde kısmette bunu yaşamak varmış. Her gebelik boyle olacak diye birsey de yok ilk gebeligim cok sukur sorunsuz gecti oglumu aldim kucagima insallah yine nasip olur. Aranızdan ayrilayim hakkınızı helal edin üzdüm sizleri. Minik meleklerinize sağlıkla kavuşun inşallah
Sacmalamasin o doktor sen de sakin oksurdum o yuzden oldu deme ne kolay ya ben igneyi biraktirdim o yuzden olmus olabilir demiyo da oksurukten bile olmus olabilir nasil derOğlumu banyo sonrası dışarı çıkarmıştım aynı gün hapşırması başladı soğuk aldı sonra da bana bulastirdi iyileştik ama öksürüğümüz kalmisti sabahlari tutuyordu. Şuan yok geçti. İnsanın aklına hersey geliyor neyden olmuş diye düşünüyor. Doktor da öksürük bile yapmış olabilir derken herseyden olmuş olabilir bilemeyiz demek istedi. Yinede aman ihmal etmeyin doktorunuza söyleyin mutlaka
Canım çok sağol Allah razı olsunYaaaa Hejar12 cok üzüldüm Allah sabir versin canimben baslarda forumda cok aktif yaziyordum ama sonradan sınav hazirligi ve çocuklarla ugrasmak derken bayadir girememistim. Seni merak ediyordum aklima geliyordun. Rabbim yine nasip eder ins dualarimdasin.
O durum bende de vardı kontrolde doktoruma söyledim çok üzerinde durmadı zaten bebiş de gayet sağlıklıydı. Sorun olduğunu zannetmiyorum siz de kendinize stres yapmayın:) Unutmayın stresli anne, stresli bebek demek :)Benimdeeeee2 gündür kendimi yiyorum ya perşembe randevum var benimde. Kasık ağrısı sorun değil de sabahları sol tarafında gaz sıkışması gibi taş gibi oluyor. 2 gündür psikolojik olarak tükendim gerçekten. Enfeksiyonum var heralde benimde inşallah bebeğe zararı yoktur. Inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir.
Ben başladım cinsiyeti öğrendikten sonra zaten ben dursam annem duramıyorKızlar bebiş alışverişlerine hangi haftalarda başlamayı düşünüyorsunuz? Belki de başladınızben ufaktan az az baslar gibi geçen gün ama. Büyük şeylerini beşik, bebek arabası falan bayramdan sonra karar verip almayı düşünüyorum. Detayli taramaya da bir gireyim diyorum ne olur ne olmaz. Herşey yolunda da gitse hep bir risk altındayız
Çok teşekkür ederim inşallah benim bebeğim de sağlıklıdır insan gerçekten korkuyorO durum bende de vardı kontrolde doktoruma söyledim çok üzerinde durmadı zaten bebiş de gayet sağlıklıydı. Sorun olduğunu zannetmiyorum siz de kendinize stres yapmayın:) Unutmayın stresli anne, stresli bebek demek :)
Haklısın ben sana stres yapma diyorum ama gel bana zor rahat mısın diyeÇok teşekkür ederim inşallah benim bebeğim de sağlıklıdır insan gerçekten korkuyor
Hepimiz öyleyiz gerçekten. Evlât işte insan kendini değil karnındakini düşünüyor vallaHaklısın ben sana stres yapma diyorum ama gel bana zor rahat mısın diye
Valla benim arada tiksindiklerim olsadq çok şükür rahatladım bulantıda. Ayy o ilk üç buçuk dört ay dolana kadar ne çektim hatırlamak bile istemiyorumGunaydin kizlar nasil gidiyorbulantilar vs bitmisir artik degil mi :) bn suan sabirsizlika tekmelerini bekliyorum ama kizim tembel cikti oglum bu haftalarda tekmelerdi . Bu arada kizim adinda degisiklige gittik. Demokratik bi yolla halk oyuna sunduk :) oglum Ela olsun istedi.
Ben yanina Naz
Eşim ise Eylül diyordu. Bn aslinda eylül ayinda nasipse dogacagi icin begeniyordum :)
Oylamada eylul acik ara seçildi
Ela Eylül olacak nasipse :)
Ben de kızımın ismini oylamıştım herkese sorup sonuncu gelen ismi koydum çünkü sonuncu ismi ben istiyordumGunaydin kizlar nasil gidiyorbulantilar vs bitmisir artik degil mi :) bn suan sabirsizlika tekmelerini bekliyorum ama kizim tembel cikti oglum bu haftalarda tekmelerdi . Bu arada kizim adinda degisiklige gittik. Demokratik bi yolla halk oyuna sunduk :) oglum Ela olsun istedi.
Ben yanina Naz
Eşim ise Eylül diyordu. Bn aslinda eylül ayinda nasipse dogacagi icin begeniyordum :)
Oylamada eylul acik ara seçildi
Ela Eylül olacak nasipse :)
:))))) bu cok iyiydi. Neydi ikisi isimdeBen de kızımın ismini oylamıştım herkese sorup sonuncu gelen ismi koydum çünkü sonuncu ismi ben istiyordumdemokrasiyi çok yanlış anlamışım.
Dusunmek bile istemiyorum en azindan koku hassasiyetim gecti ama hala arada kusma yokluyor oda sanirim mideme dokunan seylerden dolayi. Allah razi olsun :) oglanda nettim de kizda cok kararsiz kaldimValla benim arada tiksindiklerim olsadq çok şükür rahatladım bulantıda. Ayy o ilk üç buçuk dört ay dolana kadar ne çektim hatırlamak bile istemiyorumayırca ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isim konusu çok zor gerçekten .. bizimde sürekli farklı farklı fikirler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?