2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebiş alışverişlerine hangi haftalarda başlamayı düşünüyorsunuz? Belki de başladınız ben ufaktan az az baslar gibi geçen gün ama. Büyük şeylerini beşik, bebek arabası falan bayramdan sonra karar verip almayı düşünüyorum. Detayli taramaya da bir gireyim diyorum ne olur ne olmaz. Herşey yolunda da gitse hep bir risk altındayız

Canım geçmiş olsun nasıl öksürüğün vardı?bende çok öksürüyorum faranjit var kuru öksürük yıllardır geçmeyen endişelendim şimdi
Oğlumu banyo sonrası dışarı çıkarmıştım aynı gün hapşırması başladı soğuk aldı sonra da bana bulastirdi iyileştik ama öksürüğümüz kalmisti sabahlari tutuyordu. Şuan yok geçti. İnsanın aklına hersey geliyor neyden olmuş diye düşünüyor. Doktor da öksürük bile yapmış olabilir derken herseyden olmuş olabilir bilemeyiz demek istedi. Yinede aman ihmal etmeyin doktorunuza söyleyin mutlaka

Velhasıl hersey bahane kaderde kısmette bunu yaşamak varmış. Her gebelik boyle olacak diye birsey de yok ilk gebeligim cok sukur sorunsuz gecti oglumu aldim kucagima insallah yine nasip olur. Aranızdan ayrilayim hakkınızı helal edin üzdüm sizleri. Minik meleklerinize sağlıkla kavuşun inşallah

Sevinmekte olduğu gibi üzülmek de insanlığa dair. Acıyı hissediyorsak paylaşıyorsak insanız. Allah yardımcın olsun. Kalp ferahlığı versin. Allah sağlıkla en yakında inşallah umduğuna nail etsin. Kendine dikkat et

Günaydın , ben de yalan değil burda kızları okuduka almaya başladım. Ufak tefek zıbın tulum ile çıktım yola. Büyük malzemeleri yazın alacağım nasipse. Ama giysi alıyorum. Çünkü doğar doğmaz mevsim geçişi olacak terler üşür belli olmaz ve çok sık üst değiştirmek zorunda kalacağımızı bildiğim için yedekli gidiyorum. Ama hala sayıyla alıyorum kışlık grubuna girmedim henüz. Yazlık ve baharlık aldım. İzmir eylül ekimde çok sıcak oluyor. 1 ay kadar yazlık giyer diye düşünüyorum.

Yaaaa Hejar12 cok üzüldüm Allah sabir versin canim ben baslarda forumda cok aktif yaziyordum ama sonradan sınav hazirligi ve çocuklarla ugrasmak derken bayadir girememistim. Seni merak ediyordum aklima geliyordun. Rabbim yine nasip eder ins dualarimdasin.

Allah sabır versin inşallah cok üzüldüm. Allah oğlunuza saglik sihatle bir kardeş nasip etsin

Gunaydin kizlar nasil gidiyor bulantilar vs bitmisir artik degil mi :) bn suan sabirsizlika tekmelerini bekliyorum ama kizim tembel cikti oglum bu haftalarda tekmelerdi . Bu arada kizim adinda degisiklige gittik. Demokratik bi yolla halk oyuna sunduk :) oglum Ela olsun istedi.
Ben yanina Naz
Eşim ise Eylül diyordu. Bn aslinda eylül ayinda nasipse dogacagi icin begeniyordum :)
Oylamada eylul acik ara seçildi
Ela Eylül olacak nasipse :)

Sacmalamasin o doktor sen de sakin oksurdum o yuzden oldu deme ne kolay ya ben igneyi biraktirdim o yuzden olmus olabilir demiyo da oksurukten bile olmus olabilir nasil der
Sen hemen degistir o doktoru cok sinirlendim simdi
Ilk hamileligimde grip olmustum doktoruma sormustum ben cok hapsuruyorum oksuruyorum bebege bir sey olur mu diye
Nasil dalga gecmisti benimle her oksurenin hapsuranin bebegi ölseydi kimse cocuk doguramazdi demisti
Sakin bu konuda suclu hissetme kendini

Canım çok sağol Allah razı olsunben sana özelden çok yazmak istedim sonra canını sıkmak istemedim, hep yazdım yazdım sildim, zor bir durum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın, cinsiyet öğrenecez diye heyecanla giderken bebeğinizin kalbinin durduğunu öğrwndikdualarında beni de unutma emi, bende sizler için dua ediyorum sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alın diye

O durum bende de vardı kontrolde doktoruma söyledim çok üzerinde durmadı zaten bebiş de gayet sağlıklıydı. Sorun olduğunu zannetmiyorum siz de kendinize stres yapmayın:) Unutmayın stresli anne, stresli bebek demek :)

Ben başladım cinsiyeti öğrendikten sonra zaten ben dursam annem duramıyor yeni doğan giysileri bitirdim sayılır ama büyüklere henüz geçmedim evde çok yer kaplamasın diye

Çok teşekkür ederim inşallah benim bebeğim de sağlıklıdır insan gerçekten korkuyor

Valla benim arada tiksindiklerim olsadq çok şükür rahatladım bulantıda. Ayy o ilk üç buçuk dört ay dolana kadar ne çektim hatırlamak bile istemiyorum ayırca ismiyle yaşasın inşallah çok güzel isim konusu çok zor gerçekten .. bizimde sürekli farklı farklı fikirler oluyor

Ben de kızımın ismini oylamıştım herkese sorup sonuncu gelen ismi koydum çünkü sonuncu ismi ben istiyordum demokrasiyi çok yanlış anlamışım.

Dusunmek bile istemiyorum en azindan koku hassasiyetim gecti ama hala arada kusma yokluyor oda sanirim mideme dokunan seylerden dolayi. Allah razi olsun :) oglanda nettim de kizda cok kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…