- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.081
Asya 1. olan benim istediğim Asel:))))) bu cok iyiydi. Neydi ikisi isimde
Ben biraz biraz alıyorum. Mesela yıkamak için banyo takımı birkaç parca zıbın, tomurcuk battaniye vs gibi cinsiyeti belli olmadan da alınabilecek şeyleri aldım. Cinsiyeti kesinleşince bu hafta yani daha fazla şeyler almayı planlıyorumKızlar bebiş alışverişlerine hangi haftalarda başlamayı düşünüyorsunuz? Belki de başladınızben ufaktan az az baslar gibi geçen gün ama. Büyük şeylerini beşik, bebek arabası falan bayramdan sonra karar verip almayı düşünüyorum. Detayli taramaya da bir gireyim diyorum ne olur ne olmaz. Herşey yolunda da gitse hep bir risk altındayız
Çok şükür benim başından beri hiç bulantim yoktu şimdilerde de rahat geçiriyorum. Sadece ufak tefek panikler iste acaba iyi mi vs diyeGunaydin kizlar nasil gidiyorbulantilar vs bitmisir artik degil mi :) bn suan sabirsizlika tekmelerini bekliyorum ama kizim tembel cikti oglum bu haftalarda tekmelerdi . Bu arada kizim adinda degisiklige gittik. Demokratik bi yolla halk oyuna sunduk :) oglum Ela olsun istedi.
Ben yanina Naz
Eşim ise Eylül diyordu. Bn aslinda eylül ayinda nasipse dogacagi icin begeniyordum :)
Oylamada eylul acik ara seçildi
Ela Eylül olacak nasipse :)
Asel daha guzel :)Asya 1. olan benim istediğim Asel
O bende de basladi . Kiz diyorum az tepki versene tekme felan atda iyi oldugunu bileyim :) doktor cok erken dedi tekmeler icinÇok şükür benim başından beri hiç bulantim yoktu şimdilerde de rahat geçiriyorum. Sadece ufak tefek panikler iste acaba iyi mi vs diyehayırlı olsun adı sağlıkla gelsin.
Bende öyleyim ya azıcık hareket etse de iyi olduğunu bilsem diyorumO bende de basladi . Kiz diyorum az tepki versene tekme felan atda iyi oldugunu bileyim :) doktor cok erken dedi tekmeler icin
Ay bu arada hep sorucam kalıyor. Konuyla alakasız ama isminizde laz kızı yazıyor nerelisinizO bende de basladi . Kiz diyorum az tepki versene tekme felan atda iyi oldugunu bileyim :) doktor cok erken dedi tekmeler icin
Canimm cok zor bir durum gerçekten.Canım çok sağol Allah razı olsunben sana özelden çok yazmak istedim sonra canını sıkmak istemedim, hep yazdım yazdım sildim, zor bir durum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın, cinsiyet öğrenecez diye heyecanla giderken bebeğinizin kalbinin durduğunu öğrwndik dualarında beni de unutma emi, bende sizler için dua ediyorum sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alın diye
Artvin arhavi canim .has laz Ana babadan :) ama mersinde büyüdüm. Sen nerelisinAy bu arada hep sorucam kalıyor. Konuyla alakasız ama isminizde laz kızı yazıyor nerelisinizbenimde bir tarafım laz merak ettim
Bende Borçka da doğdum baba tarafı gürcü anne tarafım Rize-Pazarlı bizim de o taraf has lazArtvin arhavi canim .has laz Ana babadan :) ama mersinde büyüdüm. Sen nerelisin
YaaBende Borçka da doğdum baba tarafı gürcü anne tarafım Rize-Pazarlı bizim de o taraf has lazbende 9 yaşından beri Bursa'da büyüdüm tabi ama her sene giderim hem Rize'ye hem Artvin'e
Valla insan mutlu oluyor tabiYaahemserilerimi gormek beni cok mutlu ediyor. Ne kadarda burda buyusemde. Oranin havasi suyu ekmegi muzigi beni benden alir. Cok seviyorum . O zaman cat pat lazca biliyoruzdur
Bizim biraz ters oldum sanırımKızlar bebiş alışverişlerine hangi haftalarda başlamayı düşünüyorsunuz? Belki de başladınızben ufaktan az az baslar gibi geçen gün ama. Büyük şeylerini beşik, bebek arabası falan bayramdan sonra karar verip almayı düşünüyorum. Detayli taramaya da bir gireyim diyorum ne olur ne olmaz. Herşey yolunda da gitse hep bir risk altındayız
Bende konusamam ama cok iyi anlarim :) oglumunda ogrenmesini isterim .anneme arada konus aşina olsun diyorum. Annemler koye giderler ama bn calistigim icin gidemiyordum uzun uzun simdi hamilelik. Seneye insallah diyorum:)Valla insan mutlu oluyor tabiben çok severim memleketimi her yaz gitmek için can atarim. Önceden daha çok biliyordum hem lazca hem gürcüce ama konuşmayınca unutuyor insan
Evet ben de çok isterdim hem konuşup hem anlamayı ya insan unutuyor işte irda olmayınca:) inşallah gidersin sende :)Bende konusamam ama cok iyi anlarim :) oglumunda ogrenmesini isterim .anneme arada konus aşina olsun diyorum. Annemler koye giderler ama bn calistigim icin gidemiyordum uzun uzun simdi hamilelik. Seneye insallah diyorum:)
Aynen canım ya iğneyi bıraktırdığı için olmuş olabilir öksürükten hapşırıktan olacağını bende düşünmüyorum Allah sana sabır versin çok zor ama rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli inşaallahSacmalamasin o doktor sen de sakin oksurdum o yuzden oldu deme ne kolay ya ben igneyi biraktirdim o yuzden olmus olabilir demiyo da oksurukten bile olmus olabilir nasil der
Sen hemen degistir o doktoru cok sinirlendim simdi
Ilk hamileligimde grip olmustum doktoruma sormustum ben cok hapsuruyorum oksuruyorum bebege bir sey olur mu diye
Nasil dalga gecmisti benimle her oksurenin hapsuranin bebegi ölseydi kimse cocuk doguramazdi demisti
Sakin bu konuda suclu hissetme kendini
Hepsini sağlıkla kucaklayalım inşallahDusunmek bile istemiyorum en azindan koku hassasiyetim gecti ama hala arada kusma yokluyor oda sanirim mideme dokunan seylerden dolayi. Allah razi olsun :) oglanda nettim de kizda cok kararsiz kaldim
Ben de kızımın ismini oylamıştım herkese sorup sonuncu gelen ismi koydum çünkü sonuncu ismi ben istiyordumdemokrasiyi çok yanlış anlamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?