2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben biraz biraz alıyorum. Mesela yıkamak için banyo takımı birkaç parca zıbın, tomurcuk battaniye vs gibi cinsiyeti belli olmadan da alınabilecek şeyleri aldım. Cinsiyeti kesinleşince bu hafta yani daha fazla şeyler almayı planlıyorum

Çok şükür benim başından beri hiç bulantim yoktu şimdilerde de rahat geçiriyorum. Sadece ufak tefek panikler iste acaba iyi mi vs diye hayırlı olsun adı sağlıkla gelsin.

Çok şükür benim başından beri hiç bulantim yoktu şimdilerde de rahat geçiriyorum. Sadece ufak tefek panikler iste acaba iyi mi vs diye hayırlı olsun adı sağlıkla gelsin.
O bende de basladi . Kiz diyorum az tepki versene tekme felan atda iyi oldugunu bileyim :) doktor cok erken dedi tekmeler icin

O bende de basladi . Kiz diyorum az tepki versene tekme felan atda iyi oldugunu bileyim :) doktor cok erken dedi tekmeler icin
Ay bu arada hep sorucam kalıyor. Konuyla alakasız ama isminizde laz kızı yazıyor nerelisiniz benimde bir tarafım laz merak ettim

Canimm cok zor bir durum gerçekten. Benim de bir kaybim olmuştu seni çok iyi anlıyorum. İki yavrun var... yine olur insallah. Dua ederim tabiii.. kendine cok iyi bak. Allah'a emanet ol

Artvin arhavi canim .has laz Ana babadan :) ama mersinde büyüdüm. Sen nerelisin
Bende Borçka da doğdum baba tarafı gürcü anne tarafım Rize-Pazarlı bizim de o taraf has laz bende 9 yaşından beri Bursa'da büyüdüm tabi ama her sene giderim hem Rize'ye hem Artvin'e

Bende Borçka da doğdum baba tarafı gürcü anne tarafım Rize-Pazarlı bizim de o taraf has laz bende 9 yaşından beri Bursa'da büyüdüm tabi ama her sene giderim hem Rize'ye hem Artvin'e
Yaa hemserilerimi gormek beni cok mutlu ediyor. Ne kadarda burda buyusemde. Oranin havasi suyu ekmegi muzigi beni benden alir. Cok seviyorum . O zaman cat pat lazca biliyoruzdur

Yaa hemserilerimi gormek beni cok mutlu ediyor. Ne kadarda burda buyusemde. Oranin havasi suyu ekmegi muzigi beni benden alir. Cok seviyorum . O zaman cat pat lazca biliyoruzdur
Valla insan mutlu oluyor tabi ben çok severim memleketimi her yaz gitmek için can atarim. Önceden daha çok biliyordum hem lazca hem gürcüce ama konuşmayınca unutuyor insan

Bizim biraz ters oldum sanırım bana kalsa 7.ayında başlıycaktım herşeyi için. Ama eşim büyük para tutacak kısımları bitirelim hem maddi olarak önden öderiz hem önümüz Ramazan o arada bişi yapamayız hem sokak yasakları olunca gidilmiyo gidilmiycek diye alalım bişileri dedi. 12.haftada kız dedi doktor bize ama kesin değil, bugün bidaha gidicez 16+3teyim. Şimdiye kadar Kraft park beşik, joie elektrikli sallanan anakucağı, Kraft solide travel sistem bebek arabası ve puseti, joie mama koltuğuda aldık erken olsada uygun bulunca. A101’den küvet falanda aldık ama henüz gelmedi, bugün nasip olursa doktor dönüşü oda takımınıda söylüycez 1aya yaparız demişlerdi baktığımızda biz 2ay sonrasına teslim istiycez mümkünse(mayıs sonu haziran başı evi boyatalım dedik onun sonrasında gelsin istiyoruz mobilya). Giysi falan internettende alırız bi çok mağazanın var diye düşündük bide cinsiyet netleşsin istedik birazda sanırım. İnşallah hepimiz için güzel hayırlı sağ salim minnaklar kucağımızda mutlu biter umarım süreçler

Valla insan mutlu oluyor tabi ben çok severim memleketimi her yaz gitmek için can atarim. Önceden daha çok biliyordum hem lazca hem gürcüce ama konuşmayınca unutuyor insan
Bende konusamam ama cok iyi anlarim :) oglumunda ogrenmesini isterim .anneme arada konus aşina olsun diyorum. Annemler koye giderler ama bn calistigim icin gidemiyordum uzun uzun simdi hamilelik. Seneye insallah diyorum:)

Bende konusamam ama cok iyi anlarim :) oglumunda ogrenmesini isterim .anneme arada konus aşina olsun diyorum. Annemler koye giderler ama bn calistigim icin gidemiyordum uzun uzun simdi hamilelik. Seneye insallah diyorum:)
Evet ben de çok isterdim hem konuşup hem anlamayı ya insan unutuyor işte irda olmayınca:) inşallah gidersin sende :)

Aynen canım ya iğneyi bıraktırdığı için olmuş olabilir öksürükten hapşırıktan olacağını bende düşünmüyorum Allah sana sabır versin çok zor ama rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli inşaallah

Ben de kızımın ismini oylamıştım herkese sorup sonuncu gelen ismi koydum çünkü sonuncu ismi ben istiyordum demokrasiyi çok yanlış anlamışım.
bize 12.haftada kız dedi doktor ama bugün 16+3de kesinleşecek. Kendimize göre bişiler düşünüyoruz ama karar vermeden insanlara açıklamıycaz çünkü kafasına göre bişiler istiyo söylüyolar (bebeği ben eşim ve bana bakmaya gelen annem biliyo sadece. Nazardan falan diyo eşim ne aileler kardeşler ne arkadaşlar kimseye demiyoruz. Okula yollarken söyleyelim diyorum arada isyan edip) benim daha önce 2 düşük vardı küçük haftalarda. o zamanlarda bile eşimin ailesi isim isteklerini söyleyip erkek olursa sünnetle ilgili kendi istedikleri zamanı belirtip benim istediğim zamanın onlar İçin mantıksız olduğunu söylemişlerdi, o dönemde benim annemin gelmesini istemeyip o bana bakarken bebeğe bişi olursa annemden de benden de hesap soracaklarını söyleyip eşimide laflarıyla etkileyip 3ü bana karşı büyük tartışma çıkmasına falan sebep olmuşlardı.. o zamandan akıllandık eşimle karar verip herşeyi son dakika karar verilmiş haliyle ilan ediyoruz artık

merhaba kızlar, bir kaç gündür baş ağrısı burun akıntısı belirtilerim vardı dün de öksürük başlayınca sabah devlet hastanesine covid testi yaptırmak için gittim. 3 ayrı kuyruğa girdim covid testi olmak isteyen diğer hastalarla beraber umarım ordan da kapmam doktor testim pozitif çıkarsa yatış yapmam gerektiğini söyledi. Aranızda pozitif çıkan anne adayları var mı? Size de böyle birşey söylendi mi?

Merhaba foruma uzun zamandır girmiyordum, bebil olunca tekrar başladım. Ayrıntılı ultrason için randevu dr bulan bilgisi olan var mı acaba. Ikılı uclu trstı yaptıramadım. Bunu istiyorum istanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir dr varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…