2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ali ekiz var. Araştırın yorumları çok iyi. Ben ikili testte de ona gittim. Ataköyde

Kızlar ne güzel siz cinsiyetini az çok öğrenen var şu sıralar öğreniyorsunuz bana 20. Hafatada söylicekler offf bekelemek zor ya bir an once dogurmak istiyorum midem hala cok ciddi bulaniyor ne yapsam bilemedm az sık yiyorum ama ne yapsam olmuyor

Aranızda hala bulantı ilacına devam eden var mı ben son 2 haftadir daha az koku hassasiyeti ve bulanti oluyo diye günde 1 e düşürüp bırakmaya niyetlenince ilk kez kustum cok moralim bozuldu. ondan beridir de gün aşırı 1 tane aliyim diyorum, almadığım günün ertesi günü, mesela bugün midem hic iyi değil, içtim ilacı ama bakalim etki gostercek mi.. artık 17. Haftadayim hala bunlarla uğraşıyor olmak beni cok üzüyor

Beeen günde bire düşürdüm içmeyi bıraktığım gün içim dışıma çıktı çok moralim bozuldu yapacak bi şey yok gerekirse doğurana kadar kullanıcam

Arkadaşlar üçlü test sonucunda şu iki değere bakarak anlayabiliyor musunuz normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim hala doktora gidemedim, sonuç sayfasında da şöyle yazıyor
Ue3 : 1,28 ng/ml
Üçlü test (e3-hcg-afp) : 30 IU/ml

lütfen bilgisi olan yazsın

Canım Eylül annelerinin bebik alışverişi topiğimiz var oraya gelebilirsin orda baya paylaşım oldu alışveriş konusunda

Ay Allah razı olsun hislerime tercüman olmuşsun

Bende aynıyım bulantı ilacını 10 haftalıkken bırakmıştım ama yine başlıcam gibi hiçde ilaç kullanmak istemiyorum ama yapcak bişey yok

19.haftamdayim 2 haftadir gece prilam 1 tane iciyorum ama hala birakmaya cesaretim yok çunku sabah ac karnina öğurmelerim devam ediyor afedersin safra kusuyorum onun disinda aksamustu bulantilarim yogun oluuordu azaldi fakat hala bitmis değil oyuzden ilaca simdilik devam edilcem

Yaa nasıl dayandınız insanın herkese söyleyesi geliyor ama geçmiş tecrübeleri de dikkate almak lazım tabii haklısınız. Cinsiyeti kesinleşti mi şimdi? Burda kimseye söylemeyiz söz.

Kızlar, 24+0 da kamuda izne ayrılıyorsun ya. Benim ki tam bayramın ilk gününe denk geliyor? Nasıl bir yol izlicem, fikri olan var mı ve çevresinde bu raporu alanlar, 24 ncü haftaya girmeden 1-2 hafta önce almışlar mı, böyle bir inkan var mı acaba? Teşekkürler

Benim bulantılarım azaldı ama dişimi fırçalarken kusuyorum

Öyle bir imkan olacağını sanmam çünkü yazıyor 24.hafta diye. Öyle olsa herkes iki hafta önce kullanmak isteyebilir. Siz bayrama gitmeden dilekçe verirsiniz

Bayramın ilk gününe gelmesi daha çok işinize yarayabilir. Çünkü bayramlarda annelik izninden düşüyor. Ayrıca eklenmiyor izinlere. O gün de normal gün gibi izne dahil ediliyor izninize sayılıyor . Tatiliniz yanıyor yani

Geçmiş olsun benim aynı haftalarda olana göre uzun sürmüş en azından aksilik kötü şeyler olmamış durmayan kanamalar vb şeyler oluyor rabbim daha kötüsünden korusun benim 36. Haftada ölü doğumum var onda 30.haftada suni sancıyı kabul etmedim çünkü ne zaman dogar bilemedim üç dört gün süren durumlar okumuştum 36. Haftada nişan geldi o zaman suni ssncı sldım sabahtan gitmiştim öğleden donraya bir şekil oldu

Yaa nasıl dayandınız insanın herkese söyleyesi geliyor ama geçmiş tecrübeleri de dikkate almak lazım tabii haklısınız. Cinsiyeti kesinleşti mi şimdi? Burda kimseye söylemeyiz söz.
Başka problemler çıktı bugün cinsiyeti pek önemseyip incelemedi doktor kızmı dedim evet öyle görmüştüm dedi geçti. Kimseye söylemeyin ama yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…