- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.101
Ali ekiz var. Araştırın yorumları çok iyi. Ben ikili testte de ona gittim. AtaköydeMerhaba foruma uzun zamandır girmiyordum, bebil olunca tekrar başladım. Ayrıntılı ultrason için randevu dr bulan bilgisi olan var mı acaba. Ikılı uclu trstı yaptıramadım. Bunu istiyorum istanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir dr varmı acaba.
Teşekkür ederim, forumda buldum onu 600 tl demişler, ben kızımda cerrahpasa prof gitmiştim pandemi nedeniyle özele gitmek daha az korkutuyor. Bezmialem dede varmış perinatoloji drAli ekiz var. Araştırın yorumları çok iyi. Ben ikili testte de ona gittim. Ataköyde
BeeenAranızda hala bulantı ilacına devam eden var mıben son 2 haftadir daha az koku hassasiyeti ve bulanti oluyo diye günde 1 e düşürüp bırakmaya niyetlenince ilk kez kustum cok moralim bozuldu. ondan beridir de gün aşırı 1 tane aliyim diyorum, almadığım günün ertesi günü, mesela bugün midem hic iyi değil, içtim ilacı ama bakalim etki gostercek mi.. artık 17. Haftadayim hala bunlarla uğraşıyor olmak beni cok üzüyor
Off aynı aynıBeeengünde bire düşürdüm içmeyi bıraktığım gün içim dışıma çıktı çok moralim bozuldu yapacak bi şey yok gerekirse doğurana kadar kullanıcam
Canım Eylül annelerinin bebik alışverişi topiğimiz var oraya gelebilirsin orda baya paylaşım oldu alışveriş konusundaKızlar bebiş alışverişlerine hangi haftalarda başlamayı düşünüyorsunuz? Belki de başladınızben ufaktan az az baslar gibi geçen gün ama. Büyük şeylerini beşik, bebek arabası falan bayramdan sonra karar verip almayı düşünüyorum. Detayli taramaya da bir gireyim diyorum ne olur ne olmaz. Herşey yolunda da gitse hep bir risk altındayız
Ay Allah razı olsun hislerime tercüman olmuşsunSacmalamasin o doktor sen de sakin oksurdum o yuzden oldu deme ne kolay ya ben igneyi biraktirdim o yuzden olmus olabilir demiyo da oksurukten bile olmus olabilir nasil der
Sen hemen degistir o doktoru cok sinirlendim simdi
Ilk hamileligimde grip olmustum doktoruma sormustum ben cok hapsuruyorum oksuruyorum bebege bir sey olur mu diye
Nasil dalga gecmisti benimle her oksurenin hapsuranin bebegi ölseydi kimse cocuk doguramazdi demisti
Sakin bu konuda suclu hissetme kendini
Link varsa atar misin canimCanım Eylül annelerinin bebik alışverişi topiğimiz var oraya gelebilirsin orda baya paylaşım oldu alışveriş konusunda
Evet canım bencedeÇok teşekkür ederim aslında tekrar başlasam daha iyi olucak hem doğuma kadar da rahat ederim
Bende aynıyım bulantı ilacını 10 haftalıkken bırakmıştım ama yine başlıcam gibiAranızda hala bulantı ilacına devam eden var mıben son 2 haftadir daha az koku hassasiyeti ve bulanti oluyo diye günde 1 e düşürüp bırakmaya niyetlenince ilk kez kustum cok moralim bozuldu. ondan beridir de gün aşırı 1 tane aliyim diyorum, almadığım günün ertesi günü, mesela bugün midem hic iyi değil, içtim ilacı ama bakalim etki gostercek mi.. artık 17. Haftadayim hala bunlarla uğraşıyor olmak beni cok üzüyor
19.haftamdayim 2 haftadir gece prilam 1 tane iciyorum ama hala birakmaya cesaretim yok çunku sabah ac karnina öğurmelerim devam ediyor afedersin safra kusuyorum onun disinda aksamustu bulantilarim yogun oluuordu azaldi fakat hala bitmis değil oyuzden ilaca simdilik devam edilcemAranızda hala bulantı ilacına devam eden var mıben son 2 haftadir daha az koku hassasiyeti ve bulanti oluyo diye günde 1 e düşürüp bırakmaya niyetlenince ilk kez kustum cok moralim bozuldu. ondan beridir de gün aşırı 1 tane aliyim diyorum, almadığım günün ertesi günü, mesela bugün midem hic iyi değil, içtim ilacı ama bakalim etki gostercek mi.. artık 17. Haftadayim hala bunlarla uğraşıyor olmak beni cok üzüyor
Yaa nasıl dayandınızbize 12.haftada kız dedi doktor ama bugün 16+3de kesinleşecek. Kendimize göre bişiler düşünüyoruz ama karar vermeden insanlara açıklamıycaz çünkü kafasına göre bişiler istiyo söylüyolar (bebeği ben eşim ve bana bakmaya gelen annem biliyo sadece. Nazardan falan diyo eşim ne aileler kardeşler ne arkadaşlar kimseye demiyoruz. Okula yollarken söyleyelim diyorum arada isyan edip ) benim daha önce 2 düşük vardı küçük haftalarda. o zamanlarda bile eşimin ailesi isim isteklerini söyleyip erkek olursa sünnetle ilgili kendi istedikleri zamanı belirtip benim istediğim zamanın onlar İçin mantıksız olduğunu söylemişlerdi, o dönemde benim annemin gelmesini istemeyip o bana bakarken bebeğe bişi olursa annemden de benden de hesap soracaklarını söyleyip eşimide laflarıyla etkileyip 3ü bana karşı büyük tartışma çıkmasına falan sebep olmuşlardı.. o zamandan akıllandık eşimle karar verip herşeyi son dakika karar verilmiş haliyle ilan ediyoruz artık
Benim bulantılarım azaldı ama dişimi fırçalarken kusuyorumAranızda hala bulantı ilacına devam eden var mıben son 2 haftadir daha az koku hassasiyeti ve bulanti oluyo diye günde 1 e düşürüp bırakmaya niyetlenince ilk kez kustum cok moralim bozuldu. ondan beridir de gün aşırı 1 tane aliyim diyorum, almadığım günün ertesi günü, mesela bugün midem hic iyi değil, içtim ilacı ama bakalim etki gostercek mi.. artık 17. Haftadayim hala bunlarla uğraşıyor olmak beni cok üzüyor
Öyle bir imkan olacağını sanmam çünkü yazıyor 24.hafta diye. Öyle olsa herkes iki hafta önce kullanmak isteyebilir. Siz bayrama gitmeden dilekçe verirsinizKızlar, 24+0 da kamuda izne ayrılıyorsun ya. Benim ki tam bayramın ilk gününe denk geliyor? Nasıl bir yol izlicem, fikri olan var mı ve çevresinde bu raporu alanlar, 24 ncü haftaya girmeden 1-2 hafta önce almışlar mı, böyle bir inkan var mı acaba? Teşekkürler
Bayramın ilk gününe gelmesi daha çok işinize yarayabilir. Çünkü bayramlarda annelik izninden düşüyor. Ayrıca eklenmiyor izinlere. O gün de normal gün gibi izne dahil ediliyor izninize sayılıyor . Tatiliniz yanıyor yaniKızlar, 24+0 da kamuda izne ayrılıyorsun ya. Benim ki tam bayramın ilk gününe denk geliyor? Nasıl bir yol izlicem, fikri olan var mı ve çevresinde bu raporu alanlar, 24 ncü haftaya girmeden 1-2 hafta önce almışlar mı, böyle bir inkan var mı acaba? Teşekkürler
Geçmiş olsun benim aynı haftalarda olana göre uzun sürmüş en azından aksilik kötü şeyler olmamış durmayan kanamalar vb şeyler oluyor rabbim daha kötüsünden korusun benim 36. Haftada ölü doğumum var onda 30.haftada suni sancıyı kabul etmedim çünkü ne zaman dogar bilemedim üç dört gün süren durumlar okumuştum 36. Haftada nişan geldi o zaman suni ssncı sldım sabahtan gitmiştim öğleden donraya bir şekil olduBasın sağolsun geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin saglikli bebekler nasip etsin . Benim 4te ilac verdiler ertesi sabah 10 da dogdu sonra kurtaj oldu. Mesaj Yazan destek olan herkese teşekkür ederim Allah razı olsun tek tek cevap veremedim hepiniz çok sağolun evimdeyim Bebeğimi gördüm dokundum adını koyup gomduler. İnşallah en kisa zamanda sağlıklı bebek nasip eder Rabbim
Başka problemler çıktı bugün cinsiyeti pek önemseyip incelemedi doktor kızmı dedim evet öyle görmüştüm dedi geçti. Kimseye söylemeyin ama yinedeYaa nasıl dayandınızinsanın herkese söyleyesi geliyor ama geçmiş tecrübeleri de dikkate almak lazım tabii haklısınız. Cinsiyeti kesinleşti mi şimdi? Burda kimseye söylemeyiz söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?