2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doktor arzunun muayrnesi 300 felan degil mi. Bi dolu bi bos yapiyor diye duydum

Çok teşekkürler
Ben pazar günü Osteo Formula'ya başladım. Dünden bu yana ağrılarım kesildi, rahat uyuyorum.
Doktor mutlaka doğru söylüyordur ama bu ağrılara açıkçası dayanamazdim.
Sevgiler

Gaviscon refcon gibi şuruplarda iyi gelir ama ben onları daha çok tercih ediyorum. Hamilelikte de bi zararı yok biri şurup biri ciğneme tableti ... bilginiz olsun
Bende şurup verir diye düşündüm ama çiğneme tabletini verdi dün biraz daha iyiydim şükür ki. Gaviacon evde var gerçi ama kullanmadım

Kaç haftalıksın 170 gram çıktı. Bende 15+2 yim 125 gram dedi. Bu kiloyu nasıl ölçüyorlar acaba

Ben doktorumla konustum kizlar belki size de faydasi olur
Serum önermedi kan sulandirici igne oneriyormus ama ben kullaniyorum zaten onu iyi oldu
Yapabilecegin tek sey agrilarin oldukca gunde 3 e kadar parol kullanabilirsin onun haricinde dinlenerek gecireceksin maalesef yapabilecegimiz hicbir sey yok dedi

Bianda 2 kg almisim bn şok. 1 haftadir tartilmiyordum.aksam yemeklerini abartinca bnm boyle oluyor hemen azaltmam lazim.biras da tuvalet aliskanliginda degisiklii oldu .onunda etkisi vardir

Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsın.

Bende prima aldım ama onu almasam baby turco doğadan alacaktım hem içeriği temiz hem fiyatı uygun. Eğer primadan memnun kalmazsam aklımda hala o var

Bianda 2 kg almisim bn şok. 1 haftadir tartilmiyordum.aksam yemeklerini abartinca bnm boyle oluyor hemen azaltmam lazim.biras da tuvalet aliskanliginda degisiklii oldu .onunda etkisi vardir
Ben bu ay kontrolde tartıldım yine ve hiç kilo almamışım geçen ay 54.800 çıkmıştı ama bot giyiyordum bu sefer spor ayakkabı giydim bence ondan. Yanı yine bir 500 gr olsa almışımdır. Bende durup durup son iki ay pandaya döneceğim heralde bu kadar yemenin başka açıklaması olamaz

Doktor arzunun muayrnesi 300 felan degil mi. Bi dolu bi bos yapiyor diye duydum
250 lira. Bir ay boyunca istediğin kadar gidebiliyorsun. Ayrıntılı için bir proftan randevu aldım benim toksoplazma sıkıntılıydı. Onun sonuçlarına bu Prof bakmıştı. Yine ona görün dedi dr. İşte çok fazla ama profların ücreti de ama napacaz mecbur gidecem Mersin’de de aynı çünkü.

Dikkat et kendine canım bol sıvı tüket vitamin almaya çalış

Bakinca fiyati uygunmus aslinda arzu hanimin.:) sanirim radyoloji sehir hastanrsinde de profesor diye biliyorum.umarim oyledir.

Bakinca fiyati uygunmus aslinda arzu hanimin.:) sanirim radyoloji sehir hastanrsinde de profesor diye biliyorum.umarim oyledir.
Medikalde de dr 215-250 arası diğer özellerde ortalama 150-180 böyle bakınca ilgi alaka da iyi. İşte sezeryan sonrası normale çok istiyor o da olmasa süper olurdu.

Merhaba. Sevindim sizin adınıza. Her aile hekimliğinde dinliyorlar mı kalp atışını acaba? Nasıl bi cihazdı ki
Ekranlı ultrason gibi degil. Mikrofon gibi bir cihaz ekraninda kalp atis hizj yaziyor sanirim. Tansiyon aleti ekranı gibi . Mikrofon gibi kısmını karina tutup bebişim yerini buldurip dinliyolar. Hepsi dinler sanırım bir yakınım daha gitmişti başka aile hekimliğine onada dinleymişler. Kontrollere gitmenizde fayda var bence aile hekimligine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…