- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.401
AA evet olabilirGobek cevresini olcerek sanirim
Hmm olabilir cnm göbek çevresi de ölçülüyormuş galiba16+6 da öyle çıktı ben de bilmiyorum nasıl ölçülüyor ama sanki 6 sene önce gelişime kemik boyuna göre karat veriyorlardı şimdiki drlar boy ölçüt değil diyor
Bende 19. Haftamdayim ben de hiç hissetmedim.. sanırım burdaki çoğu kişi düzenli olmasa da hissetmiş.. her dk dinliyorum ama henüz bisi yok yapı meselesi galibaİyi geceler kızlar. 19 olduk bugün. Hala hiç hareket hissetmedim. Var mı benim gibi bebeğinin hareketini hiç hissetmeyen aranızda?
Günde 3 tane alabilirsin diye biliyorumKızlar galiba covid oldum ben
Baya bildiginiz butun kemiklerim agriyor
Bi arkadasimiz atesi ciktikca parol aldigini soylemisti ne kadar sureyle kullandi acaba parol alinca biraz rahatlıyorum sonra yine basliyor napcam bilemedim elim kolum kalkmiyor
Benim bi arkadaş 24 haftaya kadar hissetmemişti kiloluydu arkadaşım o yüzden belkide zayıf olanlar daha çabuk hissediyorumuş ben 60 kiloym ama daha önce bi gebelgm daha olmuştu o yüzden ben şimdiden başladm hissetmeye çok muhteşem bir duygu allahım hayırlısıyla en kısa sürede basip etsin sizedeBende 19. Haftamdayim ben de hiç hissetmedim.. sanırım burdaki çoğu kişi düzenli olmasa da hissetmiş.. her dk dinliyorum ama henüz bisi yok yapı meselesi galiba
Evet canımm kız yoğunlukta gözüküyorKızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorumerkek bebek bekleyen varmı?
Benimki erkek.. uyku sorunum olmuyor bulantı ilacı ictigim halde ama öğlene kadar uyuduğum icin olabilirKızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorumerkek bebek bekleyen varmı?
Benim erkek canımKızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorumerkek bebek bekleyen varmı?
Benimde hiç bulantı ve kusmam olmadı bencede cinsiyetle alakası yok benim bebeğim de erkek. Ben hiç baş dönmesi, bulantı, kusma falan yaşamadım. Sadece yorgunluk vardı ve öğlene kadar uyuyorum onun haricinde kuş gibiyim vallaBenimki erkek.. uyku sorunum olmuyor bulantı ilacı ictigim halde ama öğlene kadar uyuduğum icin olabilir7. Haftada bulantım başladı, prilama basladik günde 2 tane, cok tiksinme vardi kusma yoktu ama bulanti coktu, son 2 haftadir azaldı sandım ilacı azaltarak bırakmayı denedim olmadi devam ediyorum 1 tane olarak. Bence bulantinin uykunun pek cinsiyetle alakasi yok ya ablaminki de erkek o cok rahat geçirdi bulanti konusunu, yengemin de erkekti ve 9 ay bulandı..
Ne bulantım oldu ne de uyku hali, kız bebek bekliyorum. Bence bu yakıştırmalar hurafe gibiKızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorumerkek bebek bekleyen varmı?
Bende 2 gün önce gittim boyunu kilosunu kendisi söyledi suyu hakkında bir şey demedi bir sıkıntı olsa söylerdi heralde. Onun haricinde enfeksiyondan şüpheleniyordum vajinal muayene oldum hicbir şey yokmuş. O arada rahim ağzı uzunluğuna baktı ve çok iyi dedi sonrasında da vitaminlere devam artı demir ilacına başladık başka da bir şey konuşmadıkKızlar birazdan randevum var, 1 aydır gitmiyorduk. Doktora sormam gereken neler var? Boyu kilosu suyu aklımda, başka ne sorayım tecrubeli arkadaşlar??
Yaa masallah maşallah ne güzel hamilelik sonuna kadar böyle rahat olursun inşallahBenimde hiç bulantı ve kusmam olmadı bencede cinsiyetle alakası yok benim bebeğim de erkek. Ben hiç baş dönmesi, bulantı, kusma falan yaşamadım. Sadece yorgunluk vardı ve öğlene kadar uyuyorum onun haricinde kuş gibiyim valla
Ben genelde herşey yolundamı diye soruyorum tek tek sormuyorum... umarım güzel haberlerle gelirsinKızlar birazdan randevum var, 1 aydır gitmiyorduk. Doktora sormam gereken neler var? Boyu kilosu suyu aklımda, başka ne sorayım tecrubeli arkadaşlar??
Rahim ağzı uzunluğuna karın ultrasonundan bakamaz mı? Ben doğru düzgün su içemiyorum da o yüzden korkuyorum suyu nasıl acaba diyeBende 2 gün önce gittim boyunu kilosunu kendisi söyledi suyu hakkında bir şey demedi bir sıkıntı olsa söylerdi heralde. Onun haricinde enfeksiyondan şüpheleniyordum vajinal muayene oldum hicbir şey yokmuş. O arada rahim ağzı uzunluğuna baktı ve çok iyi dedi sonrasında da vitaminlere devam artı demir ilacına başladık başka da bir şey konuşmadık
İnsallah teşekkür ederimBen genelde herşey yolundamı diye soruyorum tek tek sormuyorum... umarım güzel haberlerle gelirsin
Oh maaşallah allah hayırlısını versin sağlıklaaBenimde hiç bulantı ve kusmam olmadı bencede cinsiyetle alakası yok benim bebeğim de erkek. Ben hiç baş dönmesi, bulantı, kusma falan yaşamadım. Sadece yorgunluk vardı ve öğlene kadar uyuyorum onun haricinde kuş gibiyim valla
Ya rica etsem onu bende merak ediyorum zar zor günde 3 bardak su içiyorum. İlerleyen zamanlarda bebeğin suyunda azalma oluyor kimi gebelerde bunun su içmeyle alakasj varmı sorarsan eğer paylaşırmısın benimlede . Bende pazartesi gidicem ama yurtdışındayım dillerini anlamıyorum neyi nasıl sorcam bazen ingilizcem tıkanıyor. Onları dinlemekten unutuyorum... mümkünmü ?Rahim ağzı uzunluğuna karın ultrasonundan bakamaz mı? Ben doğru düzgün su içemiyorum da o yüzden korkuyorum suyu nasıl acaba diye
Tabi tabi sorarim mutlaka birazdan gircezYa rica etsem onu bende merak ediyorum zar zor günde 3 bardak su içiyorum. İlerleyen zamanlarda bebeğin suyunda azalma oluyor kimi gebelerde bunun su içmeyle alakasj varmı sorarsan eğer paylaşırmısın benimlede . Bende pazartesi gidicem ama yurtdışındayım dillerini anlamıyorum neyi nasıl sorcam bazen ingilizcem tıkanıyor. Onları dinlemekten unutuyorum... mümkünmü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?