2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi geceler kızlar. 19 olduk bugün. Hala hiç hareket hissetmedim. Var mı benim gibi bebeğinin hareketini hiç hissetmeyen aranızda?
Bende 19. Haftamdayim ben de hiç hissetmedim.. sanırım burdaki çoğu kişi düzenli olmasa da hissetmiş.. her dk dinliyorum ama henüz bisi yok yapı meselesi galiba

Günde 3 tane alabilirsin diye biliyorum

Kızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorum erkek bebek bekleyen varmı?

Bende 19. Haftamdayim ben de hiç hissetmedim.. sanırım burdaki çoğu kişi düzenli olmasa da hissetmiş.. her dk dinliyorum ama henüz bisi yok yapı meselesi galiba
Benim bi arkadaş 24 haftaya kadar hissetmemişti kiloluydu arkadaşım o yüzden belkide zayıf olanlar daha çabuk hissediyorumuş ben 60 kiloym ama daha önce bi gebelgm daha olmuştu o yüzden ben şimdiden başladm hissetmeye çok muhteşem bir duygu allahım hayırlısıyla en kısa sürede basip etsin sizede ...

Kızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorum erkek bebek bekleyen varmı?
Evet canımm kız yoğunlukta gözüküyor ben erkek bekliyorum bulantı hiç yaşamadım ama uyku hali ilk zamanlardaki gibi devam bende

Benimki erkek.. uyku sorunum olmuyor bulantı ilacı ictigim halde ama öğlene kadar uyuduğum icin olabilir 7. Haftada bulantım başladı, prilama basladik günde 2 tane, cok tiksinme vardi kusma yoktu ama bulanti coktu, son 2 haftadir azaldı sandım ilacı azaltarak bırakmayı denedim olmadi devam ediyorum 1 tane olarak. Bence bulantinin uykunun pek cinsiyetle alakasi yok ya ablaminki de erkek o cok rahat geçirdi bulanti konusunu, yengemin de erkekti ve 9 ay bulandı..

Benim erkek canım 12. Haftada söylemişti 16 da netlestirdik kesin erkek

Kızlar birazdan randevum var, 1 aydır gitmiyorduk. Doktora sormam gereken neler var? Boyu kilosu suyu aklımda, başka ne sorayım tecrubeli arkadaşlar??

Benimde hiç bulantı ve kusmam olmadı bencede cinsiyetle alakası yok benim bebeğim de erkek. Ben hiç baş dönmesi, bulantı, kusma falan yaşamadım. Sadece yorgunluk vardı ve öğlene kadar uyuyorum onun haricinde kuş gibiyim valla

Ne bulantım oldu ne de uyku hali, kız bebek bekliyorum. Bence bu yakıştırmalar hurafe gibi

Kızlar birazdan randevum var, 1 aydır gitmiyorduk. Doktora sormam gereken neler var? Boyu kilosu suyu aklımda, başka ne sorayım tecrubeli arkadaşlar??
Bende 2 gün önce gittim boyunu kilosunu kendisi söyledi suyu hakkında bir şey demedi bir sıkıntı olsa söylerdi heralde. Onun haricinde enfeksiyondan şüpheleniyordum vajinal muayene oldum hicbir şey yokmuş. O arada rahim ağzı uzunluğuna baktı ve çok iyi dedi sonrasında da vitaminlere devam artı demir ilacına başladık başka da bir şey konuşmadık

Yaa masallah maşallah ne güzel hamilelik sonuna kadar böyle rahat olursun inşallah

Ben genelde herşey yolundamı diye soruyorum tek tek sormuyorum... umarım güzel haberlerle gelirsin

Rahim ağzı uzunluğuna karın ultrasonundan bakamaz mı? Ben doğru düzgün su içemiyorum da o yüzden korkuyorum suyu nasıl acaba diye

Oh maaşallah allah hayırlısını versin sağlıklaa bende hala bulantı kusma var bulantı ilacı bile bi işe yaramıyor

Rahim ağzı uzunluğuna karın ultrasonundan bakamaz mı? Ben doğru düzgün su içemiyorum da o yüzden korkuyorum suyu nasıl acaba diye
Ya rica etsem onu bende merak ediyorum zar zor günde 3 bardak su içiyorum. İlerleyen zamanlarda bebeğin suyunda azalma oluyor kimi gebelerde bunun su içmeyle alakasj varmı sorarsan eğer paylaşırmısın benimlede . Bende pazartesi gidicem ama yurtdışındayım dillerini anlamıyorum neyi nasıl sorcam bazen ingilizcem tıkanıyor. Onları dinlemekten unutuyorum... mümkünmü ?

Tabi tabi sorarim mutlaka birazdan gircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…