2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hareket ediyorum gunluk yuruyus yapiyorum. Degisik sekillerde oturuyorum. Kan hacminden mi kaynaklaniyor, magnezyum eksikligi oldugu soylenyor.
Benğm aynı pozisyonda kaldı mı uyuşuyor hemen magnezyum alsanda bu durumlar değişmiyor ben alıyorum ama yinede ağrı uyuşma oluyor

O nasıl oluyor ben hergğn gündüz çok fazla hissediyorum peki sıkıntısı neymiş eskiden gece hareketliydi şimdi gündüz son bir haftadır evdeyim çok rahathissediyorum bugün çok iş yaptım az hissettim ama 19 oldum bugün

Ben her gun hissetmiyorum arada hissediyorum. Hissetmeyince moralim bozuluyor bir sey mi var diye endiseleniyorum elim karnimda geziyorum. Bugun dün hic hareket etmedi mesela.

Ben de 19+4 üm ve her gün hissediyorum artık. Ayakta kalınca hareketli günlerde daha az hissediyorum ama artık belli ediyor kendini.

BEnce doktora git ayaklarınıda kontrol et sağlık ocağındaki ebeler ediyor şişlikleri tuzlu gıdalar turşu pastırma ve baharatlı ve şekerlide yememelisin ve limon tüket çok faydası oluyor ama idrar tahlili vermelisin hemen o zaman idrardan anlaşılıyor

BEnim bildiğim çin aşısı ölü aşı alman aşısı canlı diye biliyorum sinovac ölü zannımca doktora danış derim ölü aşılar hamilelijte vuruluyor diye biliyorum

O konuda cok haklisiniz bende kesin olana kadar almamıştım yeni yeni alıyorum
Mevsime göre alıyor musunyz malum şuan hep yazlıklar çıktı yazlık kıyafet ancak dokuz an aylıkken giyecek ben kızımda 36. Haftada almıştım o cıvardı erken almak istemedim daha önce kayıplarım olduğu için bunda da muhtemelen geç almayı düşünüyorum

Ben daha cinsiyeti belli değilken zıbın almıştım birkaç tane. Henüz kıyafet olarak başka bir şey almadım. Battaniye patik babynest falan aldım. Bu ay kıyafet almaya başlıcam mevsimlik düşünüyorum bende şuan için. Her şeyden az almayı düşünüyorum hem çok çabuk büyüyorlar hem de bizim aileler kalabalık herkes bir şey alıcak elimde patlamasın

Ben hamilelikten önce parmağım kesildiği için vurulmuştum 1 ay kolum ağrıdı bir de o kolumun üstüne yatmaya alışkınım belki onun da etkisi olmuştur bilmiyorum ama ağrısı hemen geçmiyor bilginiz olsun

Tiroid ilacı magnezyumu bırakmayın isterseniz.
Aslında kısa süre için troid kullanıyordum hep ilk iki gebeliğim de öyleydi ama bu doktorum bıraktırmıyor iş yolunu çıkarken çarpıntım oluyordu resmen ramazan geldi aç içmek gerekiyor öyle bir durumum yok demirde eksikliğim yok o da aç ama bu hafta içinde kan verecen aile doktorum yok o gelsin diye bekliyom birde değerim kaç bir haftaya ancak yükselecekse anlaşılır diye bekliyorum ama şuanlık iyiyim halsızliğim yok bebek muhtemelen üretiyor hormon ilaçlarından çok korluyorum beyni etkliyor . Zaten sadece gebelikte bir süre yetersiz oluyor benim troid zaten demir ilacına ihtiyacım yok nir ay içmesemde olur öncekilerde içmiyordum yinede teşekkür ederim ben açıkcası böbreklerimide düşünüyorum su içme zamanım gece ile sınırlı ilaçlar bana zarar verir diye

Ebe sabah 20 haftalikken kesin gel dedi :) neyse 2 haftaya doktor randavum olacak bndr sorarim. Bebegi riske atacak bisi yapmak da istemem
Tabii ki ben açıkçası korkuyorum hani karar bize kalmış yine de ..
Oh çok şükür
Bende ona gideceğim kaç dk sürdü? Birde cd fotoğraf filan verdi dmi?

Kızlar merhaba göbüşleriniz belli olmaya başladı mı 16. Haftadayım 5 kilo aldım ama karnım dümdüz sabahları özellikle. basenlere ve göğüslere aldım kiloyu Sizde durumlar nasıl
5. ayı daha çekmedik 21. haftada çekeceğiz

Eklentiler

• IMG_20210327_235222.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 119
Ben ramazan geldi bazılarını almıyorumne yapayım magnezyumu arada alıyom sadece vitamini düzenli alıyorum demir ilacını almıyorum troidi de bıraktım
Ya troid sende de mi var ? Bugun tahlil verdim ilac kullandigim halde gecen aydan yuksek cikti degerlerim, doktor 2 haftada bir gel ihmal etme ciddi dedi bana, troid ilacini birakma.

Yaa 24 saat en fazla yazıyordu internette, gerçi benim 24 saati de geçti ama inşallah o kadar uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…