2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim dusuk riskim vardi 3 ay maydonoz dere otu nane vb bircok seyi yasakladi bana doktor. Risk gecince basladim yemeye ama yine de fazla tuketmiyorum.
Ben etki edecekse yiyorum genelde bitkisel şeyler benim doktor henüz yasak koymadı özemiyorum şunu ye bunu ye diyen doktorlara rezene bile içiriyor onu sormuştum çünkü

Ben geçen yıl bebeğimi kaybettim 16 haftalıkken daha öncede düşüğüm vardı o yüzden her 2 haftaya bir kontrolüm oluyor. Ama 24 28 gibi dedi 28 den sonra kesin sayıcaz dedi hergün arayla hissttmek zorundasın ama bende anlamadım o kadar şaşımış baktıki yüzüme hergünmü hissediyorsun dedi yok diyince acaba budamı anormal dedim kendimce. Aman yabancı doktorlar burdakiler, türk doktorların yerini tutmazlar.

Evet kumaşcılarda var metre işi alabilirsiniz demi bursadayım ben çok gördüm müslümlerden elbiseler bile dikiyorlar bebeklere kalınlarından pijama takımı elinden iş gelenler için uğraş oturup diker onlardan herşey ben anlamıyorum ama bu sayfada geçenki gebeliğimde süslerini yapan anneler vardı eskiden annelerimiz bu tülbentkeri alıp hazırlarlardı bugün amma konuştum ben

Doktordan doktora değişiyor bende 22 haftalıkken gittiğimde kalbi durmuştu 19.haftada durmuş dediler ama ben o zaman ilk gebeliğimdi anlamadım sonrasında bebek sağa sola dönünce kaydığı için onlarımı hissediyordum anlamadım ama bu gebeliğimde attık çok rahst anlıyorum şuan yazarken tekmeledi benim çok gazım oluyor safra kesem yok ama gazla tekmeyi anlıyorum artık bende öyke gidiyordum ilk zaman her hafta gidiyordum daha gideli üç hafta olacak nir hafta sonra ayrımtılıya gideceğim bekliyorum doktor ama huzursuz olursan gel diyor şimdilik hareketlerini hissediyorum hpssetmesem iki gün zor dururum gibime geliyor

Biz metrelik bulamamıştık, tülbent satan yerlerden almıştık Daha çok minik olacakları için 1-2 tane yetiyor. Ağız bezi felan yapmak için de aslında çok kullanışlı olur yumuşacık ama sanırım çevremde bunu yapacak kimse yok

Benim karnımda pek yok şuan ama cildim aşırı derecede kuru. Tişörtümü çıkarırken pul pul dökülüyordu özellikle bel kemiklerim. Sağ göğsümde daha fazla kaşıntı var benim.
Gögsum kasinmiyor hiç ben de yok. Karin kasintisi yasiyorum. Bir ara da rahim bolgesi kasiniyordu.

Listeme aliyorum bunlari da canim sag ol sapkali havlu almistim bahsettigin oysa

O tulbentlerden annemde bi dolu kucuklu buyuklu kesilmis var birkac tane alayim kullanirim

Ben etki edecekse yiyorum genelde bitkisel şeyler benim doktor henüz yasak koymadı özemiyorum şunu ye bunu ye diyen doktorlara rezene bile içiriyor onu sormuştum çünkü
Rezene de mi iciriyor ben icmiyorum kimyon cayi iciyorum bir de ihlamur onu da nadiren

Benim karnımda pek yok şuan ama cildim aşırı derecede kuru. Tişörtümü çıkarırken pul pul dökülüyordu özellikle bel kemiklerim. Sağ göğsümde daha fazla kaşıntı var benim.
Kuruluğu onlemek için duşta nivea duş jeli kullanın çok fark ediyor,ve duştan çıkınca ıslakken bebe yağı kullanabilirsiniz yumuşacık yapıyor cildi.

Kuruluğu onlemek için duşta nivea duş jeli kullanın çok fark ediyor,ve duştan çıkınca ıslakken bebe yağı kullanabilirsiniz yumuşacık yapıyor cildi.
Çok teşekkür ederim onu hiç denemedim ama çok şükür artık o kadar olmuyor ama olursa mutlaka aklımda. Bende her duş sonrasında mutlaka yağ kullanıyorum günde de en az bir kere bazen 2 kere kullanıyorum iyi geliyor.

Hanımlar ben hareket gibi değildi batma gibi hissediyorum bazen biri bastırıyor gibi ya da iğne batıyor gibi bu da benek hareketi oluyor acaba

Hanımlar bendende bir soru yatarken zorlamaya basladınızmı yüz üstü uyumayı severim 2 aydır yok zaten yan yatıyorum ama bacak arasına yorgan yada yastık koymassam hiç rahat edemiyorum. Sol tarafıma yatmak hatta ekstra zor. Gercı ben kg almadım ama, normalde de kg insanım, göbüşte ilk kez çıktı. Kızlarda 9.ay bile hamile oldugum anlasılmazdı

Ben soluma yatınca rahat ediyorum ama gece anlamadan sağa döndüğümde sabah sağ kaburgam ağrımış oluyor çocuk sıkışıyor sanırım öyle düşündüm ama bende zorlanmaya başladm

İki üç haftadır uyurken zorlanıyorum zaten sürekli WC ye kalkmaktan uykum bölünüyordu son zamanlarda da sağa sola dönerken zorlanıyorum göbekten dolayı ben çok fazla dönerek uydurdum hamilelik olmadan önce bu beni zorluyor daha şimdiden ama çoğu zaman sol tarafıma yatıyorum sırt üstü yatınca göğsüm ağrıyor hemen sola yatıyorum

Bacak ağrısı ve tuvalete gitmekten geceleri uyuyamaz oldum. Yüzüstü yatıyorum ben kızımda da hep yattım çok şükür bir şey olmadı. Yan yatınca sırt üstü yatınca bu sefer de göğüs ağrısı çekiyorum. Banu çiftçi 24 28 haftaya kadar yatabilirsiniz demiş. Ama bir bacağımı kendime çekerek yatıyorum yüklenme olmuyor.

Kızlar ya bacak ağrısı çekenler olmuştu. Kalsiyum magnezyum mu kullandınız. Ağır spor yapmış gibi ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…