2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Her gün yürüyüş yapıyorum o yüzden hareketsizlik olamaz. Magnezyum ya da kalsiyum eksikliği herhalde

Hergun 30 dk ile 1 saat arası mutlaka yürüyorum. Birde gündüzleri hiç yatmak adetim değil. İns dediğiniz gibidir, bebek pozisyon değiştirince rahatlarim
Birde hamilelikte sırtı güclendiren hareketler var onu yapınca otomatik olarak belden ayaktan ağrı çekiliyor ben eskiden korkudan mı karnımı saklayacak şekilde duruyorfum şimdi karnımı ilerde tutup ağırğı paylaşıyorum hatta geçenli hamileliğimden sonra kambur duruşum geçti ama emzirirken yaşadığım durumlardan gine duruşumu bozmuştum çok şiddetli sırt ağrılarım olmuştu duruşta etkiliyor

Merhaba kızlar ben de hiç çağrılmadan, bi uğrayıp tahlil vereyim diye sağlık ocağına gittim bu sabah enfeksiyonum var sanırım. Neyse tahlillerden sonra gebe izleme aldı ebe beni. Kiloma baktı, doppler diye bir cihazla aynı ultrasondaki gibi jel sürüp bebeğimin kalbini dinledi çok tuhaf geldi bana :) tetanoz aşısının da ilk dozunu yaptı hiç acımadı ama bir süre sonra kolun acıyacak üç gün acısı sürer dedi bakalım şimdilik iyiyim :)

Arkadaşlar şuan 17.haftamdayım. Bebek hareketi hissedemedim henüz. Siz hissettiniz mi. Benim ilk gebeliğim. Biraz endişe duydum açıkcası bilgilendirirseniz beni çok sevinirim
İlk gebeliğim 17. Nin sonunda hissettim ama endişelenmek için erken 20. Haftaya kadar hatta daha ilerisine kadar hissetmemek normal.

Merhaba herkese
Ben cok agir gecirdim covidi nefes darligi yasadim 1 gun konusma yasagim vardi dehset kemik agrilari oksururken resmen agzima yanik ciger kokusu geliyordu
Hala yorgunum halsizim oksuruyorum ama daha iyiyim sukur dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun, şimdi umarım daha iyisinizdir

Arkadaşlar şuan 17.haftamdayım. Bebek hareketi hissedemedim henüz. Siz hissettiniz mi. Benim ilk gebeliğim. Biraz endişe duydum açıkcası bilgilendirirseniz beni çok sevinirim
Benimde ilk gebeligim ben biraz hissediyordum ama son 2 gündür daha şiddetli hissediyorum. Hissedilmemesi de normalmiş ilk gebeliklerde. Benim belki karın yapım dardır ya da belkide hissettiğim bebek değildir diyeceğim ama bu kadar şiddetli ne olabilir ki

Kızlar 18+4teyim. Bebeği hissetmiyorum ya normal mi hala yani bundan 2 hafta kadar önce böyle 2 günde bir orada bi kıpırtılar nabız atması gibi hissederdim. 10 gündür falan hissetmiyorum. ilk 3 4 gün hissetmeyince doktora gittim bebekte bi sorun yok demişti ama hala hiç hissetmiyorum benim gibi olan var mı?

Merhabalar kızlar beni sağlık ocağından çağırdılar gittim. Kan aldı, tetenoz aşısı yapacağını söyledi. Ben de 5 doz yaptırdığımı ömür boyu beni koruyacağını söyledim. Tarihe baktı 3 yıl olmuş korumaz dedi tekrar yaptı. Yaptırmasam daha iyi olurdu değil mi?

Birde ben tükürük ten aşırı muzdaribim öyle böyle değil sürekli istifra ediyorum bu yüzden böyle biseyle karşılaşan var mi
Canım bende 16 hafta oldu hala tükürükte azalma olmadi sende bittimi merak ettim çok kötü durumdayim

Merhaba herkese
Ben cok agir gecirdim covidi nefes darligi yasadim 1 gun konusma yasagim vardi dehset kemik agrilari oksururken resmen agzima yanik ciger kokusu geliyordu
Çok çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede toparlanirsiniz rabbim beterinden korusun

Ölü aşı bu yaptırmanın sakıncası olmuyor ama her türlü yapıyorlar geçenki gebeliğimde ben haftasını kaçırmıştım

Doktorum bana son 5 yılda hiç yapılmadıysa 3 tane yapıldıysa 2 tane olmamı söyledi

Merhaba herkese
Çok geçmiş olsun, şimdi umarım daha iyisinizdir
Çok geçmiş ve bitmiş olsunbenimde buralar en tırstğım şey,covod olduğunuzu nasıl anladınız yada hissettiz?nasıl bir tedavi uygulandı hiç ilaç alamıyoruz ya merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…