- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
- 158
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.961
Karnının iç hacmi büyük olabilir yeri dar değilse hareket ederken çarpmıyordur bir yere sen de hissetmiyor olabilirsin ilerleyen haftalarda eğer hissetmezsen sıkıntı. Şuan için rahat olsunBilen yok mu ya depresyona gireceğim
Cok tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun şükür ki daha iyisin. Umarım hiç üzerinde etkisi kalmaz sağlıkla geçer günlerin
Geçmiş olsunMerhaba herkese
Ben cok agir gecirdim covidi nefes darligi yasadim 1 gun konusma yasagim vardi dehset kemik agrilari oksururken resmen agzima yanik ciger kokusu geliyordu
Hala yorgunum halsizim oksuruyorum ama daha iyiyim sukur dikkat edin kendinize
Aynı panikle dün gittim doktora, herşey yolundaydı. 20. Haftaya girdim ikinci hamileligim ona rağmen her zaman hissedemiyorum. Hatta geçen hafta çok daha net hissetmeme rağmen bu hafta ya çok az ya hiçBilen yok mu ya depresyona gireceğim
Sizinki buyuk ben daha 17. Haftadaymneden normal değil acaba? ben 19. haftadayım her gün hissediyorum. eşimde elini koyduğunda hissediyor. Hatta birinde dışardan göründü tekme attığında çok şaşırdım çünkü 6. aydan itibaren görünebilirmiş. Karnım mı ince acaba
TeşekkürlerCosmed
Tesekkur ederim tatlimGeçmiş olsunilaç da içemeyince zor olmuştur. İnşallah çok daha iyi olursun.
Bende de var aynı durum. Emzirme yastığı varya onun daha büyük boyutunu diktirmiştim önceden hamile yastığı olarak kullanıyorum. Büyük bir c harfi gibi düşünün.Hanımlar bendende bir soru yatarken zorlamaya basladınızmıyüz üstü uyumayı severim 2 aydır yok zaten yan yatıyorum ama bacak arasına yorgan yada yastık koymassam hiç rahat edemiyorum. Sol tarafıma yatmak hatta ekstra zor. Gercı ben kg almadım ama, normalde de kg insanım, göbüşte ilk kez çıktı. Kızlarda 9.ay bile hamile oldugum anlasılmazdı
Cok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin bir daha yaşatmasın inşallah.Tesekkur ederim ben nerdeyse 6 aydir ne markete gittim ne manava ne kalabalik ortama girdim
Esimde bisi yok oglumda yok ben de var
Aslinda basta grip olucam sandim halsizligim vardi 2 gun
Sonra 2 gun kamyon carpmis gibiydim sanki butun kemiklerimi kirmislardi 4. Gun aksami nefes darligi basladi konusurken cumlenin sonu gelmiyodu aldigim nefes yetmiyodu
Sonra oksuruk basladi once kuru sonra balgamli oksurdukce agzima yanik ciger kokusu geliyodu
Su an hafif grip gibiyim arada kuru oksuruk var az halsizlik o kadar
Doktorum kan sulandirici oneriyormus ama ben kullandigim icin ekstra bisi onermedi vitamin ilaclarimi ictim 3 kereye kadar parol hakkim vardi bi de bol bolnane limon gerisi allaha kalmis
İlk gebeligimde 20-21.haftalarda hissetmiştim ama genelinde doktorlarderki 2 yada 3.coukda anneler daha erken hisseder şuan hissedemiyorum encok hissettim bagırsak hareketleri,diğer gebeliklerimde hep kabızdm bu gebelikte ishal durumu yaşıyorm fazlaca gaz hareketleri var karnımda sanırım bu sebepten anlayamıyorum.dediğiniz gibi inşallah iyilerdirNerdeyse aynı sizinle hamileliğimiz, 1 gün var aramızda. İnşallah ikisi de iyilerdir. İlk gebeliğinizde ne zaman hissetmiştiniz hatırlıyor musunuz
En az kullanacağın Aralık 0-3 ayları zamanı okadar çabuk büyüyorlar elinzde patlıyor genelinde 3-6 ile 6-9u alin derim.ve buarada hiç panik yapmayın bende İlk öyle olmuştu hiç bisey almadm hersey eksik vs falan sonraki tecrübelerden gördumki aslındaherbiseyi 1ay oncesindebile alsam olurmşMerhaba kızlar,
Ya bisey sorucam ben eşyaları almaya başladım. Ama karışık aldim. 3-6, 0-3 ay, 6-9 ay falan bebişim kilosunu bilemeyeceğimiz icin. Neler aliyorsunuz daha çok acaba. Pijama takimi, tulum aldim. Alttan citcitli bady aldim mesela. Hastane çıkışı 1 şet aldim yenidoğan ilk etapta neler almak lazım. Yenidoğan ürunlerini ne kadar giyebilir acaba??
Bizim 0-3 ay baya oldu hemen küçülür diye yeni aldıklarımı hep 3-6 ay aldım. Patikli tulumlara çabuk küçülebilir diyorlar ondan genelde alt tayt üst zıbın gibi aldım 3-6 ayları kendimce.Merhaba kızlar,
Ya bisey sorucam ben eşyaları almaya başladım. Ama karışık aldim. 3-6, 0-3 ay, 6-9 ay falan bebişim kilosunu bilemeyeceğimiz icin. Neler aliyorsunuz daha çok acaba. Pijama takimi, tulum aldim. Alttan citcitli bady aldim mesela. Hastane çıkışı 1 şet aldim yenidoğan ilk etapta neler almak lazım. Yenidoğan ürunlerini ne kadar giyebilir acaba??
Kullanmadım keske kullansaydım dıyorum.vucudu daha İyİ sekıllendırırdı. Ikı sezeryan var sırtımı belımı dık tutması acısından bıle ıyı. Dr eger sezeryan olursan şu gün baslayabılırsın dıyor, ondan öncesi zorlayabilir.Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? Benim ilk doğumum olduğu için kararsız kaldım acaba sağlıklı olur mu, ya da sezaryen olursa ne kadar süre sonra takmak gerek bir zararı var mı kafam çok karışık
Teşekkür ederim. Ablamda sezaryen olmuştu kullanmadı çok pişman kesinlikle kullanacaksın diyor banaKullanmadım keske kullansaydım dıyorum.vucudu daha İyİ sekıllendırırdı. Ikı sezeryan var sırtımı belımı dık tutması acısından bıle ıyı. Dr eger sezeryan olursan şu gün baslayabılırsın dıyor, ondan öncesi zorlayabilir.
Yalnız değilsin. Biz 20 haftalık olduk. İki gün önce bi hareket hissettim sonra da daha bişey yok. Bizim de hissedeceğimiz günler gelecektir illakiBilen yok mu ya depresyona gireceğim
Bizim 0-3 ay baya oldu hemen küçülür diye yeni aldıklarımı hep 3-6 ay aldım. Patikli tulumlara çabuk küçülebilir diyorlar ondan genelde alt tayt üst zıbın gibi aldım 3-6 ayları kendimce.
Aslında kıyafet tamamlaması en kolay eksik ama alışverişi keyifli işteBen şimdiye kadar küvet ve yıkarken kullanılacak maşrapa, ana kucağı, anne bebek çantası, ne olur ne olmaz diye 2 emzik ve kıyafet aldım. Beşik ve bebek arabasını yazın almayı düşünüyorum. Daha bir suru eksik var da yavasladi alisveris hizim
Patikli kısmının kuculecegini hiç düşünmemiştim iyi oldu valla bu fikirBizim 0-3 ay baya oldu hemen küçülür diye yeni aldıklarımı hep 3-6 ay aldım. Patikli tulumlara çabuk küçülebilir diyorlar ondan genelde alt tayt üst zıbın gibi aldım 3-6 ayları kendimce.
Aslında kıyafet tamamlaması en kolay eksik ama alışverişi keyifli işteBen şimdiye kadar küvet ve yıkarken kullanılacak maşrapa, ana kucağı, anne bebek çantası, ne olur ne olmaz diye 2 emzik ve kıyafet aldım. Beşik ve bebek arabasını yazın almayı düşünüyorum. D
Ay çok sağolun valla. Toparlamaya çalışıyorum bende bakalım. Karişik aldim yenidoğan pek almıyorum zaten 0-3 te cok pahalı almıyorum. Genelde 6-9 hatta 9-12 bile varEn az kullanacağın Aralık 0-3 ayları zamanı okadar çabuk büyüyorlar elinzde patlıyor genelinde 3-6 ile 6-9u alin derim.ve buarada hiç panik yapmayın bende İlk öyle olmuştu hiç bisey almadm hersey eksik vs falan sonraki tecrübelerden gördumki aslındaherbiseyi 1ay oncesindebile alsam olurmşama insanhevesleniyor işte:) ilk etap en önemli olan 2 adet hastane çıkışı ve bezi olsun sonra sütgelmesse diye biberon,lazım emzik olsun belkibebek kullanr diye ama kullanmayada biliyorlarbird3 battaniyesi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?