2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba herkese
Ben cok agir gecirdim covidi nefes darligi yasadim 1 gun konusma yasagim vardi dehset kemik agrilari oksururken resmen agzima yanik ciger kokusu geliyordu
Hala yorgunum halsizim oksuruyorum ama daha iyiyim sukur dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun ilaç da içemeyince zor olmuştur. İnşallah çok daha iyi olursun.

Sizinki buyuk ben daha 17. Haftadaym

Bende de var aynı durum. Emzirme yastığı varya onun daha büyük boyutunu diktirmiştim önceden hamile yastığı olarak kullanıyorum. Büyük bir c harfi gibi düşünün.

Merhaba kızlar,
Ya bisey sorucam ben eşyaları almaya başladım. Ama karışık aldim. 3-6, 0-3 ay, 6-9 ay falan bebişim kilosunu bilemeyeceğimiz icin. Neler aliyorsunuz daha çok acaba. Pijama takimi, tulum aldim. Alttan citcitli bady aldim mesela. Hastane çıkışı 1 şet aldim yenidoğan ilk etapta neler almak lazım. Yenidoğan ürunlerini ne kadar giyebilir acaba??

Cok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin bir daha yaşatmasın inşallah.

Nerdeyse aynı sizinle hamileliğimiz, 1 gün var aramızda. İnşallah ikisi de iyilerdir. İlk gebeliğinizde ne zaman hissetmiştiniz hatırlıyor musunuz
İlk gebeligimde 20-21.haftalarda hissetmiştim ama genelinde doktorlarderki 2 yada 3.coukda anneler daha erken hisseder şuan hissedemiyorum encok hissettim bagırsak hareketleri,diğer gebeliklerimde hep kabızdm bu gebelikte ishal durumu yaşıyorm fazlaca gaz hareketleri var karnımda sanırım bu sebepten anlayamıyorum.dediğiniz gibi inşallah iyilerdir

En az kullanacağın Aralık 0-3 ayları zamanı okadar çabuk büyüyorlar elinzde patlıyor genelinde 3-6 ile 6-9u alin derim.ve buarada hiç panik yapmayın bende İlk öyle olmuştu hiç bisey almadm hersey eksik vs falan sonraki tecrübelerden gördumki aslındaherbiseyi 1ay oncesindebile alsam olurmşama insanhevesleniyor işte:) ilk etap en önemli olan 2 adet hastane çıkışı ve bezi olsun sonra sütgelmesse diye biberon,lazım emzik olsun belkibebek kullanr diye ama kullanmayada biliyorlarbird3 battaniyesi olsn

Bizim 0-3 ay baya oldu hemen küçülür diye yeni aldıklarımı hep 3-6 ay aldım. Patikli tulumlara çabuk küçülebilir diyorlar ondan genelde alt tayt üst zıbın gibi aldım 3-6 ayları kendimce.
Aslında kıyafet tamamlaması en kolay eksik ama alışverişi keyifli işte Ben şimdiye kadar küvet ve yıkarken kullanılacak maşrapa, ana kucağı, anne bebek çantası, ne olur ne olmaz diye 2 emzik ve kıyafet aldım. Beşik ve bebek arabasını yazın almayı düşünüyorum. Daha bir suru eksik var da yavasladi alisveris hizim

Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? Benim ilk doğumum olduğu için kararsız kaldım acaba sağlıklı olur mu, ya da sezaryen olursa ne kadar süre sonra takmak gerek bir zararı var mı kafam çok karışık

Kullanmadım keske kullansaydım dıyorum.vucudu daha İyİ sekıllendırırdı. Ikı sezeryan var sırtımı belımı dık tutması acısından bıle ıyı. Dr eger sezeryan olursan şu gün baslayabılırsın dıyor, ondan öncesi zorlayabilir.

Teşekkür ederim. Ablamda sezaryen olmuştu kullanmadı çok pişman kesinlikle kullanacaksın diyor bana benim hiç göbek sorunum olmadı hep 49-50 kiloydum doğumdan sonra göbek kalmasını istemiyorum açıkçası. Spor yapıyorum ufak çaplı ama yine de toparlar diye düşündüm bende korse için

Kızlar kasıklarımda ağrılarım oluyordu ama son iki gündür sol tarafımda kesintisiz ağrım oldu. Yatarken kalkarken otururken hiç kesilmedi. O kadar rahatsız etti ki. Bir de evhamlandım daha 2 hafta var doktor zamanına. Kime söylesem ağrı diye normaldir büyüme falan deyip geçiyorlar. Ben de sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırmaya hem de hemşireye anlattım. O da muayene etti. Bebek aşağıya yerleşmiş o yüzden dedi. Baskıdan dolayı ağrın oluyodur dedi. Yan pozisyonda uzanmaya çalış dedi. Bir de kalp atışlarını dinletti içim rahatladı çok şükür.
Sizler de var mı bu durumu yaşayan? Ayrıntılı ya 18. Haftada gitmiştim ben bununla ilgili bişey dememişti doktorum

Patikli kısmının kuculecegini hiç düşünmemiştim iyi oldu valla bu fikir bende karışık aldim baya. Değişik aylardan yeni dogan az aldim kıyafet baya tamamlıyorum gibi. Kuvet seti de tamam. Besik siparisi de verdik. anne bakım çantası, mama sandalyesi, kanguru, bebek arabasına bakarız artık fırsat buldukça sonra lohusa pijama takımları falan.emzirme çamaşırlarım falan. Biraz da bana bize olsun dimi

Ay çok sağolun valla. Toparlamaya çalışıyorum bende bakalım. Karişik aldim yenidoğan pek almıyorum zaten 0-3 te cok pahalı almıyorum. Genelde 6-9 hatta 9-12 bile var battaniye baya aldım. Toparladım baya 1 günde alışverişe çıkıp çoğunu halletti.k. internet vs. De almıştım arada cok zevkli ama alışveriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…