2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aşıyı bilmiyorum ama ne icin kan alındı? İlk kez mi gittin sağlık ocağına? Bizim sağlık ocağı cok ilgisiz ya yapılması gereken bişey varmı yapacaklar mı bilmiyorum

Kizlar decavit kullaniyordum vitamin olarak bitmisti bugunde randevum vardi yazdirdim fakat elevit yazmis bu ilac hakkindada domuz jelatini duymustum sizce napmaliyim simdi kullansammi kullanmasammi ?

Merhaba, bende bacak ve kalça ağrısından ayrıca tuvalete gitmekten uyuyamıyorum yaklaşık 10 gün önce ek olarak kalsiyum, magnezyum başladım ama bende pek etkisi olmadı.
Hergun 1 tane maden suyu için sade olandan, ben onun çok faydasını gördüm.

Çok geçmiş ve bitmiş olsunbenimde buralar en tırstğım şey,covod olduğunuzu nasıl anladınız yada hissettiz?nasıl bir tedavi uygulandı hiç ilaç alamıyoruz ya merak ettim
Tesekkur ederim ben nerdeyse 6 aydir ne markete gittim ne manava ne kalabalik ortama girdim
Esimde bisi yok oglumda yok ben de var
Aslinda basta grip olucam sandim halsizligim vardi 2 gun
Sonra 2 gun kamyon carpmis gibiydim sanki butun kemiklerimi kirmislardi 4. Gun aksami nefes darligi basladi konusurken cumlenin sonu gelmiyodu aldigim nefes yetmiyodu
Sonra oksuruk basladi once kuru sonra balgamli oksurdukce agzima yanik ciger kokusu geliyodu
Su an hafif grip gibiyim arada kuru oksuruk var az halsizlik o kadar
Doktorum kan sulandirici oneriyormus ama ben kullandigim icin ekstra bisi onermedi vitamin ilaclarimi ictim 3 kereye kadar parol hakkim vardi bi de bol bolnane limon gerisi allaha kalmis

Kizlar decavit kullaniyordum vitamin olarak bitmisti bugunde randevum vardi yazdirdim fakat elevit yazmis bu ilac hakkindada domuz jelatini duymustum sizce napmaliyim simdi kullansammi kullanmasammi ?
Ben de elevit kullanıyorum, duymuştum böyle şeyler direkt gidip içinden çıkan kullanma talimatından içeriğine baktım, özellikle yazmışlar sığır jelatini diye .

Ben de elevit kullanıyorum, duymuştum böyle şeyler direkt gidip içinden çıkan kullanma talimatından içeriğine baktım, özellikle yazmışlar sığır jelatini diye .
Biraz arastirdim netten ama net bi bilgi de yok bilincli bi sekilde doktorum vermez zaten guveniyorum kendisine icicegim bnde galiba

Bilen yok mu ya depresyona gireceğim

Tabii ki ben açıkçası korkuyorum hani karar bize kalmış yine de ..

Oh çok şükür

Bende ona gideceğim kaç dk sürdü? Birde cd fotoğraf filan verdi dmi?
Saate dikkat etmedim hiç, aynı adreste yeni bir bloğa geçtikleri için taşınma işleriyle boğuştuklarından bizi biraz geç almak zorunda kaldılar. Ama yarım saatten uzun sürmüştür. Videolarla fotoğrafları whatsapp'tan yolladılar hemen.
Kızlar bu ara sağ ve sol kaburgalarım çok ağrıyor. Hani derler ya yanlarım ağrıyor diye aynen o çeşit. Başına gelen var mı? Oturduğum zaman resmen batıyor. Yatınca rahatlıyorum sadece
Benim de sağ kaburgamda çok ağrı oluyor. Doktoruma sordum, hiç beklemediğim halde böbrekle ilgisi olduğunu söyledi. Ultrason kontrolünde böbreklerime de bakıyor her seferinde. "Sağ böbreğinde hafif bir büyüme var" dedi sanırım.

Eski hissettiginiz bagirsak hareketleri olabilir ilk gebelikae gayet normal bikac haftaya hissetmeye baslarsiniz kendinizi bunaltmayin sakin olun
Ay allah razı olsun biraz içim rahatladı. Hayatımda ilk defa anksiyete yaşıyorum gerçekten çok sağolun inşalah öyledir dua edin siz de nolur

Anladım tekrardan çok geçmiş olsun insan paronaya olur yaa bebişebisey oldu mu diye insan kendinide düşünemiyor öyle zamanda yaa gerçekten zor

Benim bu 3.gebeliğim inanırmısn bende tam hissetmiyorum şuara okadar bağırsak hareketlerim fazlaki(ishal dahil) o hareketlerden bebegi hissedemiyorum bende bazen endişeleniyorum
Nerdeyse aynı sizinle hamileliğimiz, 1 gün var aramızda. İnşallah ikisi de iyilerdir. İlk gebeliğinizde ne zaman hissetmiştiniz hatırlıyor musunuz

Kızlar hamilelikte hangi güneş kremini kullanıyorsunuz?
Cosmed hassas cilt güneş kremine bakın isterseniz, fiziksel korumalı güneş kremi kimyasal koruma yok içinde hamilelikte kimyasal koruma önerilmiyor cilt emdiği için,ben kullanıyorum fiziksel koruma olduğu için tek zorluğu ilk sürünce hafif beyazlık oluyor.

Bende bugün doktoruma sordum olabilecek şeyler büyüyorlar oda esnetiyor kaburgalarını,ikizde bir anda olduğu için ağrı yapabilir dedi.

Merhaba herkese
Ben cok agir gecirdim covidi nefes darligi yasadim 1 gun konusma yasagim vardi dehset kemik agrilari oksururken resmen agzima yanik ciger kokusu geliyordu
Hala yorgunum halsizim oksuruyorum ama daha iyiyim sukur dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun şükür ki daha iyisin. Umarım hiç üzerinde etkisi kalmaz sağlıkla geçer günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…