- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.981
Kesinlikle ondandır bende de hep ağrı olur hafiften ama Allahtan çok ağır geçmiyor hamileliğim. Allah yardım ediyor. Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallah. Kaçıncı bebek olursa olsun heyecanı hep aynı oluyorAh o dinlememe iyi bilirim ben de bu sbepetenmi bilmiyorum kasıklarım ve belim ağrıyor buarada maşallah size tebrik ediyorum
Hayırlı olsunPatikli kısmının kuculecegini hiç düşünmemiştim iyi oldu valla bu fikirbende karışık aldim baya. Değişik aylardan yeni dogan az aldim kıyafet baya tamamlıyorum gibi. Kuvet seti de tamam. Besik siparisi de verdik. anne bakım çantası, mama sandalyesi, kanguru, bebek arabasına bakarız artık fırsat buldukça sonra lohusa pijama takımları falan.emzirme çamaşırlarım falan. Biraz da bana bize olsun dimi
Evet lohusa takımları icin beklemek lazım bende bekliyorum henüz kilomu görmem lazımHayırlı olsunHangi besikten aliyorsunuz? Anne yanı beşik düşündüm ama bir de bebek odası ve yatak da olacak sanırım. Oda mobilya alınacaksa haziran gibi halledin dediler bana ancak geliyormuş ve doğuma yetişiyormuş sonra yerleştirmesi falan derken.
Kaç kilo alacağımı görüp ona göre lohusa takımı alayım dedim ben de
Amin canim sagolCok gecmıs olsun Rabbim sıfalar versin bir daha yaşatmasın inşallah.
Kesinlikle haklisin canim o hatayi oglumda yaptim hic de farketmemisim oglumun ayak tirnaklari bir sure havaya dogru buyudu parmaklari yukari yamulmistu bu sefer hic ayakli bir sey giydirmiycemBizim 0-3 ay baya oldu hemen küçülür diye yeni aldıklarımı hep 3-6 ay aldım. Patikli tulumlara çabuk küçülebilir diyorlar ondan genelde alt tayt üst zıbın gibi aldım 3-6 ayları kendimce.
Aslında kıyafet tamamlaması en kolay eksik ama alışverişi keyifli işteBen şimdiye kadar küvet ve yıkarken kullanılacak maşrapa, ana kucağı, anne bebek çantası, ne olur ne olmaz diye 2 emzik ve kıyafet aldım. Beşik ve bebek arabasını yazın almayı düşünüyorum. Daha bir suru eksik var da yavasladi alisveris hizim
çok güzelmiş güle güle kullanınEvet lohusa takımları icin beklemek lazım bende bekliyorum henüz kilomu görmem lazımbizimkisi bu aşağıdaki. Buyuyen alcaktım ben ama sabit onlar kenarlarında dolapları vardi ondan cazip geliyordu birde büyüyünce yatak oluyor. Sonra vazgeçtim. Bundan aldim. 60×120 herşey dahil icin de. Bakalım bir de yakınımdan belki sepet besik getiririm ilk zamanları icin. Ama belki gerek te olmayabilir. Bu da tekerlekli çünkü internette yorumları cok iyiydi bakalım kurunca memnun kalırız inşallah herşeyi içinde olması guzel tek tek aramıyorum parçaları en azından tülü, yan koruma yatak, yastık, yorgani var, yoksa tek tek almak icin uğraşmak lazım. Hem parasal masraf hemde tek tek ilgilenip secmek laızm bu koronada
Mide bulantım 12. Haftada bitti . Bugüne de bulantım da bas dönmesi de kalmadı çok şükür. Herkeste yan etkileri farklı demekkiBenim mide bulantim hep var zaten ama baska bi yan etkisi yok sadece birazcik agri yapti vide kizardi aşı bolgesi bunlarda normal zaten
Ben heliocare mineral fluid kullanıyorum. Hamilelikten önce de içeriğinin zararsız oluşu nedeniyle bunu kullanıyordum. Çok memnunum öneririmKızlar hamilelikte hangi güneş kremini kullanıyorsunuz?
bende ilk hissettimden sonra bi hafta kadar hissedememiştim. Aklınızda kalmasın bi sağlık ocağına falan gitseniz kalp atışlarına bakarlar herhaldeBilen yok mu ya depresyona gireceğim
ilerde patik kısmını kesip kullanabilirsiniz benceKesinlikle haklisin canim o hatayi oglumda yaptim hic de farketmemisim oglumun ayak tirnaklari bir sure havaya dogru buyudu parmaklari yukari yamulmistu bu sefer hic ayakli bir sey giydirmiycem
Galiba sezaryen ve normal için korseler oluyor üç dört gün sonra takılıyor kimileri rahimde yapışıklık oluyor diyorlar birde normalde olsa karında acı oluyorKızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz? Benim ilk doğumum olduğu için kararsız kaldım acaba sağlıklı olur mu, ya da sezaryen olursa ne kadar süre sonra takmak gerek bir zararı var mı kafam çok karışık
Direk patiksiz alip corap giydirmeyi tercih ederim zaten 3 5 gun anca giyebiliyolarilerde patik kısmını kesip kullanabilirsiniz bence
Doktoruma da danışacağım bakalım ne diyecek ben kullanmak istiyorum. Çok dar olmayanindan falan alırım çok sıkmasın ama toplasinda istiyorum.Galiba sezaryen ve normal için korseler oluyor üç dört gün sonra takılıyor kimileri rahimde yapışıklık oluyor diyorlar birde normalde olsa karında acı oluyor
ben cildimde kalacak ürünleri kullanmayı bıraktım nolur nolmaz diye. sadece yıkama jeliyle yıkıyorum ama işte toniktir, başka cilt kremidir bıraktım :/ kesin bilgiye erişemedim bu konuda.Yaşlanma karşıtı Krem kullananlar kullanmaya devam ediyor musunuz.
Içinde retinol ve türevleri olan kremler tehlikeli bu süreçte diye biliyorumYaşlanma karşıtı Krem kullananlar kullanmaya devam ediyor musunuz.
Kremleri bilmiyorum ama ben doktoruma yüzünde bazen 1 tane sivilce çıkıyor bunun için sivilce ilacı sürebilir miyim demiştim tabiki demişti. Ilaç için bir şey olmuyorsa krem çok sorun olmaz heralde. Ben yüz yikama jeliyle yıkayıp nemlendirici sürüyorum.ben cildimde kalacak ürünleri kullanmayı bıraktım nolur nolmaz diye. sadece yıkama jeliyle yıkıyorum ama işte toniktir, başka cilt kremidir bıraktım :/ kesin bilgiye erişemedim bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?