2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ah o dinlememe iyi bilirim ben de bu sbepetenmi bilmiyorum kasıklarım ve belim ağrıyor buarada maşallah size tebrik ediyorum
Kesinlikle ondandır bende de hep ağrı olur hafiften ama Allahtan çok ağır geçmiyor hamileliğim. Allah yardım ediyor. Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşaallah. Kaçıncı bebek olursa olsun heyecanı hep aynı oluyor

Hayırlı olsun Hangi besikten aliyorsunuz? Anne yanı beşik düşündüm ama bir de bebek odası ve yatak da olacak sanırım. Oda mobilya alınacaksa haziran gibi halledin dediler bana ancak geliyormuş ve doğuma yetişiyormuş sonra yerleştirmesi falan derken.
Kaç kilo alacağımı görüp ona göre lohusa takımı alayım dedim ben de

Evet lohusa takımları icin beklemek lazım bende bekliyorum henüz kilomu görmem lazım bizimkisi bu aşağıdaki. Buyuyen alcaktım ben ama sabit onlar kenarlarında dolapları vardi ondan cazip geliyordu birde büyüyünce yatak oluyor. Sonra vazgeçtim. Bundan aldim. 60×120 herşey dahil icin de. Bakalım bir de yakınımdan belki sepet besik getiririm ilk zamanları icin. Ama belki gerek te olmayabilir. Bu da tekerlekli çünkü internette yorumları cok iyiydi bakalım kurunca memnun kalırız inşallah herşeyi içinde olması guzel tek tek aramıyorum parçaları en azından tülü, yan koruma yatak, yastık, yorgani var, yoksa tek tek almak icin uğraşmak lazım. Hem parasal masraf hemde tek tek ilgilenip secmek laızm bu koronada

Eklentiler

• Screenshot_20210422-004302_Samsung Internet.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 47
Kesinlikle haklisin canim o hatayi oglumda yaptim hic de farketmemisim oglumun ayak tirnaklari bir sure havaya dogru buyudu parmaklari yukari yamulmistu bu sefer hic ayakli bir sey giydirmiycem

çok güzelmiş güle güle kullanın devir malesef hesap kitap devri fiyatlar almış başını gidiyor, çok da uzun süre kullanılmayacağı için ideal çözümler bulmamız lazım gerçekten, 2. çocuk olursa masrafları çıkarırız :)

ben de hep anne yanı beşik gibi baktım aşağıdaki gibi ama daha çok kararsızım

Kızlar günaydın herkese,

Ben bu sabah tetanoz aşısının ilk dozunu vuruldum

kızçem geceleri çok geriyor kendini, kafasına mideme dayayıp kasıklarımı tepik manyağı yapıyor dardayım, mide kapağım işi bıraktı

geçen hafta ayrıntılı ultrason için şehir hastanesine gittik gitmez olaydık ana baba günü, sadece kadın doğumun olduğu koca servise 5 tane oturak koymuşlar, herkes karnı burnunda ve ayakta sonuç olarak eşim o kalabalıkta beklememizi istemedi, çıktık geldik

ben daha bebişe iki atlet dışında bir şey almadım ya çevremdeki gebelerin hediyelerini almaktan benimkine sıra gelmedi

Galiba sezaryen ve normal için korseler oluyor üç dört gün sonra takılıyor kimileri rahimde yapışıklık oluyor diyorlar birde normalde olsa karında acı oluyor

Bende daha önce kullandığım ve memnun kaldığım eşyaları söyleyeyim kızlar. Anne yanı kullandım hani şu yatağa birlesebilen ve çok memnun kaldım. İlk dönemlerde yan yatırın dedikleri için ve nefes kontrol tedirginligi yasadigim için yattigim yerden çok rahat oluyordu. Patikli alt kullandım bir sorun yaşamadım ama tulum için ilk başlar çok kullanışsız oluyor. Emzirme sütyeni yerine emzirme atleti vazgeçilmezim oldu. Gece emzirirken belim açıldı derdi olmuyor, 2 sene kullandım Doğum sonrası korse kullanmadım ama o karındaki boşluk hissi beni çok rahatsız etti. Hep belime birşey sarıp sıkma ihtiyacı hissettim. Bu doğumda korse mi olur başka bişey mi bilmiyorum doktora sorup kesin bir çözüm bulacağım. Bir de çok kıyafet almayın. Hediye çok geliyor. Giydiremeden bir çok kıyafetini dağıttım. Tecrübeli diğer annelerin de olmazsa olmaz parçaları varsa yazarsa sevinirim

Birde anne yani besiklerin baş kisimlari yükseltilebiliyor yani istediğiniz gibi eğim verebiliyorsunuz. Reflusu olan Ya da çok kusan bebekler için ekstra aparat almanız gerekmiyor

Galiba sezaryen ve normal için korseler oluyor üç dört gün sonra takılıyor kimileri rahimde yapışıklık oluyor diyorlar birde normalde olsa karında acı oluyor
Doktoruma da danışacağım bakalım ne diyecek ben kullanmak istiyorum. Çok dar olmayanindan falan alırım çok sıkmasın ama toplasinda istiyorum.

ben cildimde kalacak ürünleri kullanmayı bıraktım nolur nolmaz diye. sadece yıkama jeliyle yıkıyorum ama işte toniktir, başka cilt kremidir bıraktım :/ kesin bilgiye erişemedim bu konuda.
Kremleri bilmiyorum ama ben doktoruma yüzünde bazen 1 tane sivilce çıkıyor bunun için sivilce ilacı sürebilir miyim demiştim tabiki demişti. Ilaç için bir şey olmuyorsa krem çok sorun olmaz heralde. Ben yüz yikama jeliyle yıkayıp nemlendirici sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…