2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bence de çoğu kişi bu kadar detaylı düşünmüyordır olsa doktorlar da yasaklardı da ben bilemediğimden sürmedim

Doktoruma da danışacağım bakalım ne diyecek ben kullanmak istiyorum. Çok dar olmayanindan falan alırım çok sıkmasın ama toplasinda istiyorum.
Yinede bekle 34-36 arası sezeryan mı normal mi olacak belli olur ben üç dört gün sonra kullandım lohusa teri sorunum vardı işkence gibiydi atlet gibiydi alttan çıtçıtı vardı benimki karın kısmını saran ama benim normaldi duruyor nasip olursa yine kullanırım sende korseyi ona göre alırsın her türlüsü var kullan derim birde kuzenim madensuyu ile dogum kilısunu atmıştı belki onunki şişlikti bilemiyorum bebeğin sütünede faydası çok oluyor

Çok teşekkür ederim aydınlattınız beni

Ya bunlarda guzel. Çok kullanışlı diyorlar bunlar icin de. Bir bakarsın bakalım. Benim aldiğimda bak tekerlekli. Yerin çok dar değilse. Hem şık duruyor tüller güpurlu setleri falan. En onemlisi kullanisli olmasi tekerlekli olsumda istedigin odaya tasirsin

Kizlar sanki burda okumustum bu ara midem yesemde yemesemde sanki hep sis. Karnim sanki davul gibi .nefes almami etkliyor. Ayni sorunu olup cozum bulan var mi.uyku duzenim bile bozuldu
Canım benim 5 ay olucak karnım çok yoktu. 2 gündür şişlik tuvalete az çıkma falan. Dün 8 aylık gibi oldum. En az 2.5-3 kg fazla çıktım hep tartıda. Duphalac şurup var eczaneden alabilirsin aile hekimliği de yazıyor. Hamileler icin. Akşam ondan içtim cok rahatladım sabah kilom da düştü karnım rahatladı. Hamilelikte kabızlık falanda oluyor. Öyle sorunlarında varsa deneyebilirsin ben öyle atlatıyorum

Kizlar sanki burda okumustum bu ara midem yesemde yemesemde sanki hep sis. Karnim sanki davul gibi .nefes almami etkliyor. Ayni sorunu olup cozum bulan var mi.uyku duzenim bile bozuldu
Ben akşam yemeklerinden sonra çok kötü oluyordum , şişiyordum resmen:) sonra daha az yemeye başladım, hem az yiyorum, hem maden suyu içiyorum ancak böyle rahatladım. Ekmek zaten çok az yiyorum.

Evet aslinda besigi once bi odada tutup sonra kendi odasina tasimak da mantikli. Alirsak oyle bisey aliriz gibi odaya zaten.

Tesekkurler tavsiyeler icin Anne yani besigi kac aya kadar kullanabilmistiniz?
coronadan dolayi ziyaret olur mu hediye gelir mi bilemedim

Kızlar biraz dertleşmek istedim.ama anneleriniz evlat arasında ayrım yapıyor mu?biz 2 kardeşiz 2 yaş küçük erkek kardeşim var inanın haksızlık diz boyu.Evleneli 2 sene oldu daha 1 kez evine kabul etti gelin hanım.ama o kadar değerliki benim şansım yok .ikimizde hamileyiz o gün söylemesi ayıp mangal yaptık Benin yiyebildiğim tek çeşit etin hepsini onlara yedirdi ben aç kaldım resmen.ben adil olacağım 2 evladım arasında.adil bir anne olacağım.kusura bakmayın başınızı şişirdim ((

Gerçekten cok sinir bozucu olmus yaa bazi kayınvalideler geline gereğinden fazla iyi davranıp yakın olmaya çalışır sonra o gelinden bi darbe yer, gelin evine almaz aramaz sormaz el oluverir, oglunu da öyle doldurur uzaklaştırır. Kayınvalide de kalır öyle.. genelde böyle olur üzülme annenin adaleti yoksa Allah'ın hic şaşmaz bir adaleti var muhakkak

İnan herşeylerine biz koşarız kardeşim değil eşim bir gecede 4 hastaneye gezdirdi annemi rahatsızlandığında.zaten aynı apartmanda oturuyoruz.evime ne alsam paylaşırım ne pişirsem bir tabak veririm bunların lafı olmaz ama onlar kıymetli.annem bana sürekli küser ben barışmazsam aylarca konuşmaz ama oğluyla küs kalsa üzüntüden ölür.şansım yok

Tesekkurler tavsiyeler icin Anne yani besigi kac aya kadar kullanabilmistiniz?
coronadan dolayi ziyaret olur mu hediye gelir mi bilemedim
Bebek artık tutunup kalkmaya başladığı anda küçük beşiklerin tamamı işlevsiz oluyor. Biz sanırım 6. aya kadar kullanmıştık. Evet ziyaretler olmayacağı için bizde de hediye beklentisi yok bu defa haklısın

Gelin hanım 600 tl ye hastane çıkışı almış ona güle güle kullan diyor bana pahalı alma ne gerek var diyor.bizim bebeğe lafı olmaz 10 TL’ye battaniye Almış sağolsun ucuZ bulmuş ama onu geline götüremez ama bana getirir.valla üzüntüden hasta olucam

Besik konusunda surekli kafam karisiyor valla 6 aylik bir besik icin cok masraf yapmak pek de mantikli degil o zaman

Besik konusunda surekli kafam karisiyor valla 6 aylik bir besik icin cok masraf yapmak pek de mantikli degil o zaman
Keşke eş dost birinden bulabilseniz, gerçekten bir çok eşya kısa süreli kullanılıyor. Beşik konusunda ne istediğiniz ne beklediğiniz önemli. Sonrasını düşünüp park yatakla başlayan da var, çok şık durduğu için cibinlikli sepet isteyende. Tekrar alacak olsaydım yine yanıma beşik isterdim sanırım. Ama ikinci el sitelerine kesin göz atardım, bebek eşyaları gerçekten az kullanılıyor

Malesef hic yok anladigim kadariyla yanimizda besik onemli tesekkur ederim cok Bakinayim bir alternatiflere

hizlica bi baktim bizim turk milleti sifir fiyatina satiyor alemiz ya

Gerçekten haklısınız ama kendinizi bu kadar üzmeyin bebeğinize yazık size yazık. Tabiki insanin annesi olunca bir şeyde yapamıyor uzak dursa duramıyor zor bir durum. Ama sizde açıkça söylemeyi deneyin belki anlar sizi. Allah yardımcınız olsun üzülmeyin

Aynısı annemlerin anne babasinda da gecerli. Oğlan oğlan diye ömürlerini bitirdiler, oglandan olan torunlari da daha kıymetli, onlara bizim cocuklar diye bahsediyor, bizlere de x'in kızlar diye ama oglu hiç yüzlerine bakmiyor, şimdi akılları başlarına geldi ama ne biz anneanne dede olarak görebiliyoruz onlari, ne annem eskisi gibi merhamet edebiliyor. Hic üzülme dicem ama hamileyken daha da hassas oluyor insan, bize büyüklerimizin yanlışlarından ders çıkarmak düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…