2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar sanki burda okumustum bu ara midem yesemde yemesemde sanki hep sis. Karnim sanki davul gibi .nefes almami etkliyor. Ayni sorunu olup cozum bulan var mi.uyku duzenim bile bozuldu
Evet benim genelde öyle gszlar çok sıkıştırıncs bazen sancının nere girdiği belli olmuyor ben rezene içiyorum doktorum izin verdi ama sallama içersen kendin demlersen dozunu ayarlayamayabilirsin kimonds rahatlatıyor yediklerine katarsan belki öykede faydası olur

Kizlar sanki burda okumustum bu ara midem yesemde yemesemde sanki hep sis. Karnim sanki davul gibi .nefes almami etkliyor. Ayni sorunu olup cozum bulan var mi.uyku duzenim bile bozuldu
o soru bendede var. akşamları doruk noktasına ulaşıyor. dediğiniz gibi azda yesem aynı.yan yatınca biraz rahat oluyor. doktora söyledim az ye dedi. yememle ilgili değil deyince idare edeceksin dedi. sanırım bunun tek çözümü hiç kabız olmayıp düzenli tuvalete gitmek gerek

Gebe olunca insan daha hassas alıngan oluyor evdekiler kafama takarım diye bazı şeyleri benden saklıyor gebeyim diye aslında cevrenin hassas olması lazım normalde sorun etmeyeceğin şeyler gebelikte sorun oluyor sende sakin kalmaya seni stres edecek şeylerden uzak durmaya çalış rahatlatacaksa duygularını annengille paylaş iş arkadaşım annesigil ne zaman kardeşine ekstre birşey yapsa zoraki kendisinede yaptırıyordu hatta ona para gönderseler alıp aynısını kendime gönderiyorım derdi çata çat halkediyor içinde bırakmıyordu. Ben çok kardeşim böylr durumlar yaşamadım genelde az kardeş olanlarda oluyor

Besik konusunda surekli kafam karisiyor valla 6 aylik bir besik icin cok masraf yapmak pek de mantikli degil o zaman
Bunların üç yaşına kadar kullanılanları varmış burda bir arkadaş yazmıştı yatak hizasınada ayarlanıyor demişti park beşik diye ben anne yanı almıştım duruyor çantasına koyup kaldırmıştım nasip olursa tekrar kullanırım ilk cocuk ise alıp sonrakilerde de kullanırsın yada çok amaçlı olanlardan da al

siz ne güzel alışverişe başlamışsınız. ben daha çöp almadım alışveriş için cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. batteniye almam. kızımın çok battaniyesi vardı onları kullanırım.buda kız olursa kızımın ilk bir senelik kıyafetleri duruyor onları giyer.bir kaç tane hastane çıkışı almam lazım. bir kaç ekleme yaparım. beşiğimiz yok. büyük bir ihtimal beşiği ikinci el sitelerden alacagım. arkadaşım bebek arabasını verecek. aynı arkadaşım park yatak verdi. ona yatak almak lazım ama eşim o beşige pek sıcak bakmıyor.ana kucagı, mama sandalyesi kuvet kızımdan kaldı.kendime alışveriş yapmam lazım ama onun için daha vakit var.bende durum bu.

Benim ki kız ilki kızdı benimde nerdeyse alacağım birşey yok hastane çıkışı alırım nir iki takım öyle düşünüyorum ben alınca eşim ne gerek var diyordu mama sandelyesine de çok para vermiştim şimdi olsa o kadar veremem ama ikinci için kullanmak nasip olursa yatırımımı kullanmış olacağım

Kızlar 13.haftamızda bebeğimizin cinsiyeti için %90 erkek demişti doktorumuz. Bugün detaylı ultrasonumuz vardı. 1 5 aydir oğlum diye seviyordum meğer kızmış bizim bebiş
Hayırlı olsun ilk çocuğu kız olan anneler şanslı anneler sana her yönden yardımcı memlekette annemgile kızımla yürüyordum bir teyze kapının önünde oturuyordu dediki halı yıkattım erkek biri geçerse halıyı astırmak istiyormuş yoldan geçenlere bakıyordu bana dedikş ne şanslın nir oğlum var vefasız kapısını açmıyormuş kadın herşeyini yapmış dediki kızım olsa böyle mi olurdum yanlız mı olurdum kadının haline çok üzüldüm gerçekten evlendi mi erkekler kopuyor çogu öyle rabbim herkese kız da nasip etsin

çok şanslısız. 17 haftalıkken gittigim doktor erkege benziyor dedi. salı günü gittiğim kıza benziyor dedi. dedim kız olsa iyi olur hersey çok pahalı lcwde fiyatlara baktık fiyatlar uçmuş. uygun denk getirdikçe bir kaç bişey alırım artık.kızıma hediye geldi ama bunda çok yakınlar dısında misafir kabul etmeyi düşünmüyorum açıkcası.zaten kızım eylülde okula baslayacak birde bebek doğacak, hastalık bir taraftan misafirle ugraşamam.

Aslında bazı mağazalar kışlıklar için indirimdeler bizim ki kışa dogru olacağı için indirimli alınabilir bakmak lazım bize yakın özdilek var onun kışlıkları şimdi indirim yerinde bende bakmak istiyorum genelde küçük numaralar kalmışsa indirimde oluyor böyle yerler vardır o yönden şanslı olabiliriz

yakınlarda özdilek varmı bilmiyorum. bende civile falan bakmayı düşünüyorum. daha 4 ay var biraz indirim kovalarım. yeni bebek masrafı okul masrafı muhtemelen zorlanırız biraz. idare şart

Ben alınca eşim daha çocuğumuz olur mu belli değil daha çocuk istemiyorum derdi zaten yaşımızda geçiyordu bir çok şeyi en kalitesinden aldım eşim bunları alıyon ki kardeşlerine veresin tek çocuk için bu kadar para vermeye ne gerek var diyordu ama gitti bebek arabasını uygun birşey almıştı busetli kızdı sürerken tekerleri manevra yapmıyormuş gitti eliyle en kalitelisini aldı sonra şimdilik nasip olursa kullanırım olmazsa aldıklarım daha çok çocuk büyütür veririm birilerine

Sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olsunlar da... Insan başka ne ister. Benim ilk çocuk Allah nasip ederse, kız veya erkek bir isteğim yoktu ama önceleri hep erkek bebek eşyalarına bakardım, doktor da erkek deyince sevinmiştim. Şimdi de kız dedi diye sevindim işin ilginci. Ne derse desin seviniyor insan. Yeter ki, sağlığı sıhhati yerinde, hayırlı bir evlat, mutlu iyi bir insan olsun.

Olmadi oyle daha optimal bir model bakayim insallah ikinci olur da kullaniriz ona da valla cok isterim

Sizin stok saglammis zaten Burada birbirimizden gordukce hevesleniyoruz biraz en azindan bende oyle oldu sonra cok hosuma gitti bebek alisverisi

Annen siz hep yakında onlar uzakta olduğu için bu sekilde davranıyor olabilir. Bazen anneler farkında olmadan üzebiliyor. Kendinizi yıpratmayın, bebekler anne karnında hissediyor ve o hisleri kendine yükleyebiliyor. Sizin sevilmediğinizi hissetmeniz bebeğinize geçmesin, hep olumlu seyleri görmeye calısın. İyi şeyler mutlaka olur olmasa da biz anneler bir yolunu bulmalıyız bebeklerimiz için. Bunu neden söyledim 3. Cocuk ve ilk çocukta çok mutsyz ve sıkıntılıydım cocugumda aynen öyle, ıkıncıde ne imtihan lar oldu ama takmıcam dedım ve neselı bir bebeğim oldu. Şimdide mutlu olmak için herseyi yapıyorum, çocuguma miras mutluluk bırakmak için

ben beşiği ikeadan almıştım sevmedim kız buyuyunce letgoda sattım. arabamızıda sevmiyordum eşimin arkadaşına verdik. mama sandalyesi pilastikti işimizi gördü pahalısına gerek yok dedim sakladım duruyor. ana kucağını biri vermişti kaliteli bişeydi onuda sakladım. kızıma hamileyken durumumuz iyi değildi derleme toplama gibi oldu bundada üst üste geldiği için idare ediyorum. çok şükür halimize

Biz 3 kardesiz en kucugunuzu annem ayri sever bu durum beni hic rahatsiz etmedi hem o erkek surekli durutulme ihtiyaci hasıl oluyo
Hem ben daha ayaklarimin uzerinde dururum tuttugumu koparirim annemin bana ye ic dikkat et demesine hic ihtiyaç duymadim
Anneler her evladini esit sever ama bazen cocuklarin karakterleri cok farkli annem biliyo ki benim buna ohtiyacim yok ama kardesimin ve gelinimizin ihtiyaci var hatta ben arada takilirim boyle seyler olunca ohhhh yedir ogluna gelinine biz zaten üvey evladız diye onlarda ben de guler geceriz
Bi de annem hep der ki kızım sen canim cigerimsin ama o el kizi emanet
Belki o yuzden boyledir yoksa seni de onun kadar sevdigine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…