2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba hangi hastaneden yönlendirildiniz acaba Ali hocaya ben geçen sene kızıma hamileyken Ali hocaya yönlendirilmiştim gerçekten dediğiniz gibi biri eşim fotoğraflar çekicekti kızımın hiç gerek yok ben hepsini vericem sen keyfine bak deyip çay söylemişti eşime ama şimdi Ali hoca yerine İhsan bey dedi sanırım aynı yerde olucak dedi

Bizdede var aynı durum 6 kardeşiz annem sadece 1 abim var en büyüğün bir küçüğü offf inanılmaz düşkün ve bütün herşey onun içşn sanki başka çocuğu yokmuş gibi davranıyor. Babamdan miras restorant kalmıştı ona verdi. Ben bi ara bana kredi çek ödeyim sana araba almak istiyorum dedim ödeyemezsin sen dedi yardım etmedi bişey sahibi olayım. Aynı hafta abime çekti kredi araba aldı. Diğer kardeşlerimde bundan müzdarip.sıkma canını çoğu ailede var öyle 1 tane yiyici açıkca konuş bi süre triplen annene ama kardeşinle aranı bozma.ben şahsen öyle yaptım geçen haftalarde 1 hafta konuşmadım dersini aldı. Onlar yüzünden buldum birini yurtdışına geldim evlendim. Ne kadar uzak o kadar kafa rahat. Ama stres bebeğe etki ediyormuş. Artık pek sık görüşmüyorum ailemle eşimde izin vermiyor doğumdan sonra diyor. Haksızlık yapıyorlar canını sıkıyorlar diyor. Lütfen stres yapıp, bari sen bebişine haksızlık etme. Sende annesin

Herhangi bir yerden yönlendirilmedim. Ali Bey'in şu an kendi ofisi var, daha önceden bir hastaneye bağlı olarak çalışıyorsa onu bilmiyorum. Bu sitedeki forumlarda ve takip ettiğim başka 1-2 hamilelik forumunda daha en çok ismi geçen kişiler Ali Ekiz ve Recep Has'tı. Hem yorumlar, hem de evime yakın olması sebebiyle tercih ettim.

Kızlar birşey soracağım benim kilot çizgimin orada hatta biraz altı bile olabilir emin olamıyorum sanki tuvaletimi 1saat tutmuşumda orada baskı oluşmuş gibi his var nedir anlamadım acaba bebekmi çok aşağıda diğer gebelklermde bu hissi sonlara doğru hissediyordum oda normaldi zaten ama şuan normal gibi gelmiyor nedense benm gibi böyledir durum yaşayan var mı?he birde şeyvar cok afedersiniz akıntı çoğaldı ve hafif sarımsı bir renk,zaten kasıklarımda belimde ağrı oluyordu birde bu eklendi endişeetmeliyim sizce napym bilemedim acile mi gitmeliym

saçma olabilir ama bir sorum olacak, sizin de karniniz yattiginiz yone dogru meylediyor mu? bir sure sola yatinca sola dogru kaymis/ saga yatinca da saga dogru kaymis gibi hissediyorum da normal mi bilemedim
Evet benimde oluyor artık karnımız büyüdüğü için bazı şeyleri daha net anlıyoruz heralde. Benim hiç göbeğim yoktu ilk defa böyle bir şeyle karşılaşınca sasirmistim sonra dedim artık bir göbeğim var ve normal

Dediginiz ağrıyı ben bircok kez yasadim ama o gün içinde geçti. Sanki aşırı tuvaletimi tutmuşum da acıyor gibiydi zor hareket ediyordum. Arada bir oluyor korkmayın. Akıntı olayını da doktoruma sormuştum bu dönemde artması çok normal. Eğer kötü kokmuyorsa kaşıntı yoksa peynir kesiği gibi vs değilse endişe etme demişti. Benim de en başından beri sarı gibi ama daha yeni vajinal muayene oldum hicbir şey yokmuş.

saçma olabilir ama bir sorum olacak, sizin de karniniz yattiginiz yone dogru meylediyor mu? bir sure sola yatinca sola dogru kaymis/ saga yatinca da saga dogru kaymis gibi hissediyorum da normal mi bilemedim
Evet benim oluyor hatta bazen altima dogru girip orda hareket hissediyorum sanki

Bebek hareketini hissetmeye başlayan arkadaşlara bi sorum var, hareket tam olarak nerde? Benimki tam çamaşırın bitis çizgisinde, kasıklarda yani aşağıda baya, hafif sağa meyilli sanırım ayaklar sağ tarafta, pıt pıt orda hissediyorum hareketi. Daha yukarda göbek deligine yakın hisseden var mı?

tam çamaşırın bitişine avcumu koyduğumda oralarda hissediyorum. göbek deliğinden çok daha aşağılarda. ultrasonla da doktor kasıklara yakın muayene ediyor.

herkes ilk bebek hareketini pıt pıt diye tanımlıyor, içimizden pıt pıt diye tanımlamak gelince anlayalım ki bebiş :)

Yaa evet tam orası bazen sadece içerden hissediyorum bazen yakalayabilirsem elimde de hissedecek kadar güçlü oluyor, içerden benimle irtibat kuruyor oglum resmen çok güzel ,

Bende o kısımda hissediyorum. Hatta 3 gün önce falan 4 saniye arayla bir kaç tekme hissettim çok şaşırdım ilk gebelikte daha geç olur diyorlardı. Ben daha erken hissetmeye başlamıştım ama o zaman çok hafifti şimdilerde çok güçlü. Genelde sağ tarafta hissediyorum ama solda da oluyor.

Ben medical park istinye ünv hastanesine gidiyorum ordaki dr um yönlendirdi haftanın 1 günü hastaneye geliyormuş 05.05 e.randevu aldım

Ben gobek deligi hizasinda hissediyorum sag tarafimda oluyor genelde kontrolumdede doktor ordan bakti ozaman net anladim orda oldugunu arada bj asagidandq vuruyor geziyo heralde

Ben de yaklaşık 1 hafta önce hissetmeye başladım, gecen gece de ilk kez elimde hissettim daha güçlü vurdu demekki. Cok güzel yaa Rabbim isteyen her kadına yaşatsın inşallah

Ben gobek deligi hizasinda hissediyorum sag tarafimda oluyor genelde kontrolumdede doktor ordan bakti ozaman net anladim orda oldugunu arada bj asagidandq vuruyor geziyo heralde
Dr Banu çiftçi nin uygulamasında videolarinda taa haftalar önce bebek artık kasık bölgesinden biraz yukarı çıktı göbek deliğinin hemen altında yer aldı vs diyodu ama benimki hala kasıkta sanki hareketi orda hissediyorum. Tabi artık yukarı dogru büyüyolar zamanla çıkar heralde

Beni doktorum yönlendirmişti Ali beye , Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde görev yapıyordu geçen sene bu zamanlarda o yüzden sordum

Ben medical park istinye ünv hastanesine gidiyorum ordaki dr um yönlendirdi haftanın 1 günü hastaneye geliyormuş 05.05 e.randevu aldım
Ben geçen sene gitmiştim kuzum Ali beye Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezindeydi doktorum yönlendirmişti , ama şimdi kendisi yokmuş sanırım aynı hastane ama farklı bi doktora yönlendirildim bende 20 mayısa randevu alabildim ama dediğim gibi farklı bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…