2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim kız iki yaş dört aylık daha ondan bendekiler duruyor ama insanın içine sinmeyen şeyleri çıkarıyor bebek eşyaları çok kullanılmadığı için bende kardeşim verdiklerinden kullanıdım kıyafet araba koltuğu onlar bile eskimedi üçüncü yapmak isterim ama iki sene beklersem yaşım olur 41 felan bakalım o zamana tekrar sağlıklı gebelik olur mu bende elimdekileri çıkarırım

Şimdilik orda ileriki haftalarda orda olur büyüdükçe yukarlanıyor sağda hissediyorsan erkek diyorlar dogru mu acep ben hep solda nadiren sağda

İdrar yollarından kaynaklı olabilir sürekli tuvalet hissi bence git derim bende de akıntı var ama bu hisler pek yok

Bebek başaşağı durunca hissedersin tekmelerini tabi ayaklarını yüzüne dogru katlamamışsa ama ben takip ediyorum genelde yatay bazen yan

Ne tuzlu ne baharatlı yiyorum.doktor vitamin eksikliği dedi .d ve b12 eksikmiş. Güneşe çıkmalıymışım

İdrar yollarından kaynaklı olabilir sürekli tuvalet hissi bence git derim bende de akıntı var ama bu hisler pek yok
Idrar yollarıma baktrdım Bundan bi 15 gün önce evet ufak bi enfeksiyon çıktı,tek kullanımlık suda eriyen toz bi ilaç verdiler başkada bişey vermediler bende güya geçmiştr diye düşündüm geçmedimiki acep

Çok öyle bi koku yok peynir kesiği gibide değil sadece ack sarmsı bir renk,baskı hissi hepvar ama yinede iç8imi rahatlatan açıklamanz icin Teşekkür ederim buarada hiç adet olacakmış gibi agŕınz oluyormuydu pekii

Rica ederim ne demek. Evet arada bir oluyordu ama bu aralar iyice azaldı. Artık bebegin durduğu yerlerde hafif acı sertlik vs oluyor onu hissediyorum.

Bebek başaşağı durunca hissedersin tekmelerini tabi ayaklarını yüzüne dogru katlamamışsa ama ben takip ediyorum genelde yatay bazen yan
dün kontrolüm vardı, baş aşağı duruyordu ama bazen bana da yan duruyor gibi geliyor. sık sık yer değiştiriyorlardır heralde. ultrasonda görünce bebek rahme sığmayacak gibi geldi, nasıl sığacak ilerde bilemedim

Belki hafta farkimiz vardir cnm bende kasikta hissediyodum ilkten hala kasiktanda vuruyor arada bi doktorum sık sık yer degistirebilcegini soyledi ama genelde sag tarafmda cok guzel bi his bide bu benim 2.gebeligim

Hareketleri hissetmeye başlayanlar olmuş ne güzel Bizimki ultrasonda kıpır kıpır görünüyor ama ben hiç hissetmiyorum daha. Doktora da söyledim dün ayrıntılı için gittiğimde. Normal, bu haftadan sonra hissetmeye başlarsın, gerilme şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi. Bekliyoruz bakalım

Tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum. Yenidoğan bebekleri 2 saatte bir emzirmek gerekiyor ya bu ne kadar süre devam edecek? Bir de bebek uyuyor olsa bile uyandırın diyorlar hep kaç ay olana kadar böyle olucak. Daha doğuma çok var ileride tabiki doktor bilgi vericek ama ben şimdiden tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum

İlk başlarda özellikle sık emzirmeye çok dikkat etmeniz gerekiyor. İlk başlarda ne kadar süt geldiğini bebeğin doyup doymadigini pek anlamayacaksınız muhtemelen. Ben Bebek uyuyor diye süreci kendi haline bıraktım yani uyandıkca ya da ağladıkça emzirdim ve sarılık oldu maalesef sarılık riski geçene kadar da sürekli uyandırıp emzirdim , uyandırma kısmı çok zor Belli bir süre sonra tekrar ne zaman isterse o zaman emziriyordum. Memeler süt dolsun sık emzirme diyen olursa dikkate almayın, gerçekten emdikçe çoğalıyor.

Aynen icinde gaz geziyomus gibi hissediyosun ama ayird edebilirsin pıt pıt yumusak ama derinden bı vuruş yapiyo minikler. Bir anda oluyo, elimi koyunca bırakıyor hemen

Çok teşekkür ederim. Bende sarılık olayından çok korkuyorum yegenimin çok uzun sürmüştü çünkü. Eğer doktorum onay verirse hem emzirmek hem de az da olsa mama vermek istiyorum. Sürekli bir baskı olacak zaten üstümüzde sütün var mı yetiyor mu bilmem ne diye hep konuşan olacak. Mama vermek hep sütün yetmiyor mu algısına sebep olacak ama Allahtan ben ailelerden farklı yerde yaşıyorum ayda bir görücem

ihtiyaç yokken mama verirsen emzirmede sorun yaşarsın. önce emzir bol bol. doktor sütün yetmiyor derse mamaya başlarsın. benim kızımın hastanedeyken şekeri düşüyordu uyuyordu sürekli saati kurdum 45 dkda bir emzirdim.emzirdikçe sütüm çogaldı.hiç sarılık olmadı. sonra emzirme saatleri kendiliğinden düzene girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…