2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
24. Haftada idari iznini kullanmayan amirleri vermeyen var mı cevrenizde valiliğin yazısı çok netti görmüştüm ama bende bir şüphe oluştu bayramdan sonra bir hafta işe gidip 24. Haftaya giriyorum ve önümüzdeki hafta işe gideceğim ancak bu kadar izin verdiler o da iki yaş çocuğumdan dolayı gebeliğimi amirler biliyor iş arkadaşlarıma söylemedim bu yerde yeniyim tayin ile geldim buraya kimse hamilemisin diye de sormadı .ama yogun yerde çslışıyorum amirler vermez diye endişeliyim

Haklisiniz doğduktan sonraki duruma göre hareket etmekte fayda var. Zaten heveslenip minik olan alıştırma biberonundan almıştım hem delikli başlığı var hem normal biberon ucu zaten o işimi görür ilk birkaç gün. Süt konusunda da emin olmak istediğim için kesin sağarak kontrol ederim ben rahat edemem biberon konusunda da tavsiyeniz için teşekkür ederim inşallah ihtiyacım kalmaz ama kalırsa da mutlaka bakacağım.

Evet onunki biraz etkilendiği içindi heralde. Umarim sorunsuz gecer bu surec ve Inşallah bol bol sütümüz olur hepimizin

Aynen oyle o yuzden aksam yemek yemegi birakacagim.onceki gun yemedim cok iyiydim dun yedim yine rahatsiz oldum
Kızlar az yiyip sık yiyin günde 5 öğünden az yemeğin... daha rahat edersiniz birde çok şişerseniz sade soda içmeyi deneyin rahatlatıyor...

Bebekler tüm gün anne hareket ederken o sallantı hoşuma gidip uyuyorlarmış,, ne zaman anne oturduğunda, ya da yattığında bebek uyanıyormuş hareket ediyormuş. Iki gündür bunu test ettim gerçekten de hareket edip oturduğumda kıpırtı hissettim, ya da akşam yattığımda

Muhakkak canım ama lohusa depresyonu çok farklı birşey. İstersen psikolojin çok iyi olsun , dünyanın en güzel hamileliğini yaşa yine de olabiliyor. Allah'ım yaşatmasın diyelim hiçbir anneye.
Çok haklısın ben 6 ay hiç durmadan ağlamıştım mesela. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Belki onun patlamasıydı ama hormonlar seni öyle bir ele geçiriyor ki biri bebeğe maşallah dese bile ağlıyordum.

Allah'ım esirgesin zor birşeydir muhakkak. Ben yaşamadım çok şükür ama yaşayanı çok duydum. Kolay bi durum değil maalesef. Bu lohusaliğın çok güzel geçer inşallah

Allah'ım esirgesin zor birşeydir muhakkak. Ben yaşamadım çok şükür ama yaşayanı çok duydum. Kolay bi durum değil maalesef. Bu lohusaliğın çok güzel geçer inşallah
İnşallah hepimizinki güzel geçer. Çok şükür bu hamileliğim de diğerine göre daha iyi geçiyor. Diğerinde hep hastanede yattım 24. Hafta doğum başladı durdular 34 te doğum yaptım bebek çok şükür hiç küvözde kalmadı ama son hafta beni zehirlemişti yüzüm gözüm şiş girdim doğuma. Onların etkisi oldu diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Muhakkak vardır etkisi. Ben de oğlumu 34. Haftada doğurdum. Arkuat uterustan dolayı. 5 gün küvözde kaldı. O gün doktorla konuşunca bunda da aynı durumu yaşayabilirsin dedi. Hayırlısı sağlıkla doğsun da kızım bu fikre kendimi alıştırıyorum. Ha erken doğmazsa da çok mutlu olurum. Herşeyin hayırlısı.

İnşallah öyle olmaz ama hazırlamak önemli ben de ne olur ne olmaz diye temmuzda tüm hazırlığı bitireyim her an gelebilir diyorum herkese

Cok zor bir seydir mutlaka ama insanin kendisini buna hazirlamasi da gerek. Psikoloji bizim elimizde olan bir şey iyi yönetmek lazım yine de Allah esirgesin tabi.
Ya cok farkli bi surec maalesef yonetilmiyor o zaman mantikli düşünemiyorum zor bi durum lohusa bunalımı kimse yaşamasın ins

Doğum tarihimiz aynı, ben böyle konularda ağustos annelerini takip ediyorum, öneririm şu an 10 yaş altı çocuktan dolayı idari izin kullanamıyor musunuz? O da mı inisiyatife bağlı?

Doğum tarihimiz aynı, ben böyle konularda ağustos annelerini takip ediyorum, öneririm şu an 10 yaş altı çocuktan dolayı idari izin kullanamıyor musunuz? O da mı inisiyatife bağlı?
Öyle yani bayrama kadar ekstre dört gün verdiler birde dönüşümlü diğerlerinden farklı olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…