2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aslında her ultrasonda hareketsizdi kıpır kıpır değil. Elini kolunu oynatıyor sadece. Kendi doktorum hiç böyle olumsuz konuşmamıştı. Peki neden doktorlar detaylıdan önce tok gelin diyorlar acaba? Hatta o gün de doktor tok musunuz diye sordu. Ama bende sakin bir bebeğim olacağını düşünüyorum. Çünkü bir arkadaşımın aynı durumda olan bir kızı var doğumdan sonrada sakin bir çocukmuş.

Çünkü tansiyon düşüklüğü olabiliyor , benim detaylı ultrason sırasında çok fena midem bulandı ve kulaklarım tikandi , ac da değildim, ama ara verdik hemen ultrasona, ayaklarımı havaya kaldırıp yan yatırdılar, öyle geçti, bir de limonlu soda icirdiler. normal ultrasonlarda bisey olmuyordu ama detaylı ultrasonda düz yatırdılar sanırım basim aşağıda kaldığı için, bir de bastırarak bakıyor biraz, hepsi bir araya geldi galiba.

Yaa 21 haftaya giricem yarın bu 2.gebeligim ama göbeğim cok cikti sanki 6 7 aylık gibi duruyor toplamda 5 kilo aldim neden koca obegim oldu anlamadm varmj benim gibi

Benim kızım 34+1 de doğdu. Hiç küvöze gerek kalmadı hatta benden önce odaya indirmişler. Öncesi işte kanamam vs oldu hep yattım. Çok erken olursa durdurmaya çalışıyorlar. İçin rahat olsun ama kötü düşünürsen sıkıntıya sokarsan kendini problem yaşayabilirsin iyi düşün iyi olsun. Ama 2 saat uzun bulunduğun yerde alternatif bir de olsa her şeyi önceden bilen daha iyi olur.

Yaa 21 haftaya giricem yarın bu 2.gebeligim ama göbeğim cok cikti sanki 6 7 aylık gibi duruyor toplamda 5 kilo aldim neden koca obegim oldu anlamadm varmj benim gibi
Beenn, 9. Ayda benim halim n'olacak diye her doktora gittiğimde söyleniyorum hatta ikinci hamileliklerde karin kasları sıkılıgını yitirdiği için normal diyor kesinlikle 7 aylık gibiyim bende

"Özellikle sırt üstü pozisyonda yatışta bu basınç artar. Annenin kalbe kanı geri getiren damarlarına bası yapınca, kalbe dönen kan azalır ve annede tansiyon düşmesine sebep olur." Bende detaylı ultrasonda yaşamıştım tekrar başınıza gelirse hissettiğinizde hemen yan dönün.

Evet çok doğru, normalde sırt üstü yattığımda rahatsız oluyorum. Başına gelenler varmış demek ki , çok tuhaf bisey gerçekten.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Çatlak yada kaşıntı için yaptığınız bi şeyler var mı
Ben 12. Haftadan beri aktardan aldığım kremi kullanıyorum, içinde karışık yağlar var, harems diye bir marka. Bir de kantaron yağı öneriliyor, biraz daha ilerleyen haftalarda birisini sabah, birisini akşam sürerek devam etmeyi düşünüyorum.

benimkide öyle.ilk gebeliğimde 6. aydan sonra büyümeye başlamıştım. ilk gebeliğimde doguma gittigim göbege 2. gebelikte 21. haftada sahibim. Allah sonumu hayır ede. doguma yuvarlanarak gidicem sanırım

evde zeytin yagı var aradaonu sürüyorum. kendi yaptıgım kantaron yagı var onu falan sürerim. farklı bişey yapmayı düşünmüyorum.
Ya bur şey sormak istiyorum. Gerçek kantaron yağını nasıl ayırt edebiliriz bende aktardan almak istiyorum da.

Siz ve bebeğiniz sansliymis. Ben kendi ağzımla hemsireden mama istememe rağmen gerek yok sütun geliyordur diye vermediler. Göğsü sıkıyorum süt yoktu. Süt gelince zaten çocuğun durumu belli oldu ama o 2 3 gün sarıligi ilerleyince kuzum atlatamadı. Çok şükür ki tedaviyle düzeldi. Bu gebeligimde daha tecrübeli oluyor tabi insan.

Canım benim anne psikolojisi gerçekten çok önemli. Hem hamilelikte hem doğum sonrası. İnşallah bende kendimi hiç kötü düşünmeden olacak diyorum. Bebisler doyacak. Göğüste ince sızı falan oluyor simdi
Çok şükür açılıyor süt damarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…