2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşallah canım. Teşekkür ederim atlattık tecbure oldu bizlere şimdi daha İyi olacak herşey allahin izniyle

Ya bur şey sormak istiyorum. Gerçek kantaron yağını nasıl ayırt edebiliriz bende aktardan almak istiyorum da.
yani biliyorum desem yalan olur. zeytinyagını eşimin arkadaşından alıyoruz. manisadan kargoyla yolluyor. asit oranı çok düşük. önceki sene mersinde pazarda kantaron otu satılıyordu onu aldım kuruttum bittikçe onunla yaptım. zeytinyagına otu ekleyip 6 ay bekletiyorum. son otumu kullandım hatta bitince napıcam bilmiyorum. ama kokusundan belli olur bence. sahtekarlar ayçiçek yagıyla yapıyormuş zeytinyag kokusuyla ayçiçek yagı kokusu baya farklı

Beenn, 9. Ayda benim halim n'olacak diye her doktora gittiğimde söyleniyorum hatta ikinci hamileliklerde karin kasları sıkılıgını yitirdiği için normal diyor kesinlikle 7 aylık gibiyim bende
Evet ilk hamileligimden az da olsa gobegim kalmisti ama birden cikiverdi dedim bendemi anormallik var iyi bari tek degilmisim.

benimkide öyle.ilk gebeliğimde 6. aydan sonra büyümeye başlamıştım. ilk gebeliğimde doguma gittigim göbege 2. gebelikte 21. haftada sahibim. Allah sonumu hayır ede. doguma yuvarlanarak gidicem sanırım
Senmi benmi bide bende boy da yok 9 ayımı düsünemiyorum top gibi olucam anladim

Aa öyle mi ben rapor verilecek sanıyordum, çook teşekkür ederim

Anladım çok teşekkür ederim inşallah bende ayırt edebilirim.

Ya inşallah ben de ozamanları görürüm. Kendimi en kötüsüne hazırlayıp iyisi olursa sürpriz olsun diyorum. 30ları aşarsak benim içinde iyi olur. Benim tedaviyle oldu ve doktor, hastane çok önemli. Bulunduğum ilçede özel hastaneler dahi iyi değil. Devletten kötü. Eğer doktorum derse son 1 ay riskli o sırada gider bir otele falan yerleşir yaşarım. Riske atmak istemiyorum hiçbirşeyi.

Yaa 21 haftaya giricem yarın bu 2.gebeligim ama göbeğim cok cikti sanki 6 7 aylık gibi duruyor toplamda 5 kilo aldim neden koca obegim oldu anlamadm varmj benim gibi
Benim o. Göbeğim göğüs altımdan başlıyor hemen. bazı arkadaşlarım vardı 9 aylıkken ben kadar göbeği olmayan. Benim kabızlıktan dolayı hamile kalmadan bile 3-4 aylık gibi göbeğim vardı.

benim ilk dört ayım çok kötü geçiyor. dönemde kilo veriyorum. bulantım azalıyor ama doguma kadar asla geçmiyor.kilo almama nedenım bu.
Aslinda benimde cok bulantilarim oldu 3 ay yemek yiyemedim sonrada yemek yemezsem bulantilarim daha da cogaliyordu bende her bulantida hep bisiler yedim bulantilarim hala var ve benim cok tuhaf biseyler yiyince bulantim azaliyor bisey anlamadim bu isten

Kan şekerini ani yükselten besinler tatlı kana karışıp bebeğe gittiği için hemen hareketlendiriyor diyorlar ama bebek hareketlerinin hissedilmemesini karın çevresi ile alakalı bence bebek geride arkaya yaslanıyor birde yatar pozisyonda da geriye gittiği için hissedilmiyor bana göre 20. Hafta sınrası gün içinde daha çok harrket hissediliyor ama bebek büyüdükçe hareketleti azalıyor bende öyle olmuştu sedece hareket kuvvetli oluyor yer dar olduğu için az oluyor şu dönem hafif olsada daha çok harekethissediliyor ama bebek hareketetmeye niyeti yoksa öyle devam eder ama büyüdüğünde hissedersiniz günde bir iki karnınz sönmüyorsa aşağı doğru yıgılmıyorsa bebek orda keyfide yerindedir hiç kafanıza takmayın derim belli ki seslerden ışıklardanda etkileniyor olabilir çok gürültülü durumlardan kaçının öylede hareketsiz kalabiliyorlarmış etkilenip

Plesanta rahme yapışıkmış. Hareketsizliği onla ilgili değil. Yapışıklık daha önce rahmin işlem görmesi kaynaklı olabilirmiş
Evet bazen kese ile bebeğin bir bölümü yapışık oluyor benimde anlamadığım durumlar bana bir gebeliğimde öyle denildi bebek için plasenta için değil ama çokta anlaşılmadı kurtaj neden olabiliyor bu duruma korkmana gerek yoko zaman bebek dogduktan sonra eşi gelmeyince plasentası doktorlar onu kurtaj ile alırlar beklemezler gelsin diye kanama olmaması için çok endişeli bir durum olmuş olsa doktorlar sıkı uyarı yapardı sonrasındaki bir durum en azından bebekle ilgili değil

Yaa 21 haftaya giricem yarın bu 2.gebeligim ama göbeğim cok cikti sanki 6 7 aylık gibi duruyor toplamda 5 kilo aldim neden koca obegim oldu anlamadm varmj benim gibi
Erkek bebek mi daha göbek sıvri oluyor kızlarda yandan genişleme bel kalınlaşması çok oluyor belki öyledir yada gazdır gazlar şişiriyor benüm hamillelik öncesi bile beş aylık duran karnım oluyordu gazdan sabah inmiş oluyorgün içinde su içsen bile şişiyor

Aslinda benimde cok bulantilarim oldu 3 ay yemek yiyemedim sonrada yemek yemezsem bulantilarim daha da cogaliyordu bende her bulantida hep bisiler yedim bulantilarim hala var ve benim cok tuhaf biseyler yiyince bulantim azaliyor bisey anlamadim
benimde aynı şekilde yiyemiyordum. yediğim çogu şeyide çıkartıyordum. suanda yine aynı acıkmamaya çalışıyorum. tok olursam idare eder durumdayım. sabah geç kalkıyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum 4 gibi atıştırıyorum akşam eşimle iftar yemegi yiyorum. 9-10 gibi portakal yiyorum. nedense portakal çok iyi geliyor. bir ay öncesine kadar su içemiyordum.

Teşekkürler kantaron yağını duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…