2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hamileniniz boyunca hiç cam sildiniz mi? Ben resmen 5 aydır silmiyorum ilk defa bugün sildim biraz korktum tabi bebeğe bir zarar veririm diye ama fazla zorlamadan uzanmadan silmeye çalıştım. Benim evim tam yolun yanında önünden hem şehir ici hem şehirler arası yol geçiyor zaten artık her ay cam silmeyi bırakmıştım çünkü 1 gün sonra hiç silinmemiş gibi oluyor ama artık dayanamadım inşallah bir şey olmaz.

Ben ne kadar pasakli bi kadınmışım önceden de hep eşime sildirirdim asla izin vermezdi cam silmeme de hamilelikten beri hic cam silinmedi zaten yağmur yaş sürekli canım niye silinsin, bayram öncesi bi siler tamam epey idare eder bizi

Hahaha valla o konuda üstüme tanımam camlardan çamur akıyor resmen benim evimin önünden istanbula giden yol geçtiği için artık pes ettim bayrama doğruda sildim mi tamamdır sonra bir daha doğuma girmeden artık

Bende bayadır silmiyordum ama ramazandan önceki hafta eşim sildi. Bayramda yasak olursa hiç uğraşmam valla.

Bende bayadır silmiyordum ama ramazandan önceki hafta eşim sildi. Bayramda yasak olursa hiç uğraşmam valla.
Bayramda bence kesin yasak olucak. Belki bayrama silmem artık ruh halime bağlı ne yapalım

Aman bosver canım ya artık eskisi gibi sık silinmez camlar dolaplar vs evi süpürüp silebilsek yeter bize zaten gelen giden olmuyo kim görecek camları bosver

Aman bosver canım ya artık eskisi gibi sık silinmez camlar dolaplar vs evi süpürüp silebilsek yeter bize zaten gelen giden olmuyo kim görecek camları bosver
Ay orası öyle tabi evi bile eşim süpürüyordu daha yeni kendim süpürmeye silmeye başladım benim kayınvalidem başka şehirde olduğu için 3 gün falan gelip kalıyor bayramdan sonra yine geleceği için bayrama doğru yaparım bir daha yoksa kendisi yapmaya kalkıyor. Bende hiç sevmem başkasının yapmasını

Hanimlar adet sancisi gibi agrim var kasigimda da agri var aşagiya dogru baski hissediyorum asagisi sanki acıyor batiyor gibi. Belim de çok agriyor nefesimi kesiyor agri aniden kramp seklinde gelip geciyor sonra geri basliyor. Yarina randevum aldim. Niye oluyor böyle yasayan var mi bunu

Aa kayınvalide geliyosa silmek iyi olur tabi, benimki gelmez hic sagolsun gelse de hic farketmez camı falan kendisi de cok titiz dikkatli biri değil Allah'tan

Normalde 2 ayda bir silerim ben ama hamileligimde silmedim çünkû masallah bu yil neredeyse hergün yagmur yağdi halada yağıyor burda ufaktan yaz temizliğine başladım sirayla gidiyorum ablam gelecek ramazandan sonra beraber cam koltuk kapi sileriz artik

Aa kayınvalide geliyosa silmek iyi olur tabi, benimki gelmez hic sagolsun gelse de hic farketmez camı falan kendisi de cok titiz dikkatli biri değil Allah'tan
Benim kayınvalidem aşırı temizlik hastası ya evinde yerleri bile asla vilada ile silmez elleriyle siler. Her gün evi siler süpürür asla yerinde duramaz yani onun ki aşırı kendi yormak. Bir insan sabah uyandigi gibi balkonlari siler mi ya kahvaltı bile yapmadan benim evimde yapacak temizlik bulamaz zaten temiz olur ama arada yine duramaz süpürgeyi alır süpürür bende hiç sevmem ona iş yaptırmayı camları silmesine 3 kişi sor engel olmuştuk önceki gelişinde

Bende valla hic umurdamadim camlari falan hatta diger yerleri de. Daha yeni yeni başlıyorum kendimi zorlamadan yapayım dedim. Benim ablam Tekirdağda annem de yeğenime baktığı için orda malesef çok sık görüşemiyoruz. Bende bir daha artık doğuma ancak silerim camları heralde

Ağrı bu kadar şiddetliyse yerinde olsam acile giderdim

Ayy çok fenaymış yaa gerçekten öyle takıntısı varsa insan tedirgin olur o geldikçe, canına yazık ne gerek var o kadar temizlige amaan

Benim de sanırım sol böbreğim ağrıyo kızlar yaa suyu az ictigimden midir nedir tam böbrek mi ondan da emin değilim ama sol kasıgın biraz üst kısmı bele doğru giden bı sızı var iki gündür. Bu hafta tetenoz aşısı icin sağlık ocagina gitcem ama orda usg yoktur heralde bakamazlar

Geçen hafta sonu sadece içeri açılan kanatlari sildim, biraz da öyle idare ederim

Ayy çok fenaymış yaa gerçekten öyle takıntısı varsa insan tedirgin olur o geldikçe, canına yazık ne gerek var o kadar temizlige amaan
Sorma valla ilk zamanlar daha bir dikkat ederdim ama sonra umrumda olmamaya başladı çünkü zaten evim temiz hatta kullandigim ürünleri bile sormaya başladı bende onun o haline alıştım rahat bıraktım kendimi gerçekten öyle hep söylüyoruz ama alışmış bir kere

Geçen hafta sonu sadece içeri açılan kanatlari sildim, biraz da öyle idare ederim
Ay valla en iyisi ben de sözde 2 salonu sileyim mutfakla yatak odası kalsın diyordum ama hızımı alamadım bebek bir toplanmaya başladı rahatsiz oldu heralde bende yoruldum zaten

Nefesinizi kesen kramp gibi ağrılar demişsiniz, sizi kaygılandırmak istemem ama yarını beklemeyin, hemen acile girmeye çalışın

Nefesinizi kesen kramp gibi ağrılar demişsiniz, sizi kaygılandırmak istemem ama yarını beklemeyin, hemen acile girmeye çalışın
2-3 defa araliklarla kramp seklinde siddetli agri geldi alt kisma da çok baski vardi. Ayaklarimin altina yastik koyup uzandim biraz. Simdi karin agrisi gecti kasiklarimda belli belirsiz bir agri var, bel agrisi ve alt kisima yogun baski var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…