2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hicbisey canimizdan ileri degil bosver bende bidaha dogumda gozumalrsa silerim almazsa dogumdan snra ne zmn iyi hissedersem silerim zaten 17 gun yasak geldi napcaz evde okadargün sinirm bozuldu

Hicbisey canimizdan ileri degil bosver bende bidaha dogumda gozumalrsa silerim almazsa dogumdan snra ne zmn iyi hissedersem silerim zaten 17 gun yasak geldi napcaz evde okadargün sinirm bozuldu
Kesinlikle öyle canımızdan değerli değil. Bende bayramdan sonrası için silersem silerim silmezsem artık doğuma doğru yaparım. Yasak gelmesi bir yandan iyi oldu belki vakalar düşer bir yandan kötü oldu hava almaya cikamicaz arada da olsa iyi geliyordu alışveriş vs

Bı köy evimiz kurulu bı düzenimiz bahcemiz olsaydı da persembeden oraya gidip yasak günlerini orda gecirseydik napcaz evde onca gün kocayla dip dibe Allahım
Biz bir senedir eşimle evdeyiz çok şükür memnunuz halimizden ama babam işkoliktir 3 hafta boyunca napacak annemle babam diye telaş sardı beni

Biz bir senedir eşimle evdeyiz çok şükür memnunuz halimizden ama babam işkoliktir 3 hafta boyunca napacak annemle babam diye telaş sardı beni
Ben evliliğimin ilk 2.5 yılını full ayni evde ve küçük bir ilcede köy gibi biyerde geçirdim cok zordu kapana kısılmış gibi hissediyodum, son 1 seneye yakındır iyiyiz eşim sabah gidip aksam geliyodu esnek mesai de vardı iyiydi yani bakalim bana fobi oldu heralde full ayni evde olmak

Pazara markete gidiyordum oglumla cikip arada dolasiyorduk kotu oldu insallah bi faydasi olur da en azndan yaz mevsiminde bi nefes aliriz

o zaman süre baya uzunmuş, inşallah bu sefer rahat geçer

Hayatımda ilk defa evime bayan alıp tüm camları sildirdim mecburen iki tane cam balkonum var çünkü bu da hamilelik anısı oldu

Hayatımda ilk defa evime bayan alıp tüm camları sildirdim mecburen iki tane cam balkonum var çünkü bu da hamilelik anısı oldu
Valla bende düşünmedim değil ama bir cesaret giriştim bugün. Peki ya sonuç? Yürürken aniden belime saplanan feci bir ağrıyla ayağımın yerden kesilmesi ve ek olarak müthiş bir omuz kol ağrısı

Kızlar bir şey soracaktım acaba ayrıntılı ultrason için hangi bölümden randevu alınması lazım ??
Düzenli gittiğiniz doktorunuz varsa o yönlendirir diye düşünüyorum. kendi bakan doktorlar da var, perinataloglara yönlendiren de.
Özellikle devlet hastanesinde direkt perinatalojiden randevu alınamıyor da doktorlar sevk ediyor diye forumda okuduğumu hatırlıyorum.

Arkadaşlar benimle aynı haftada olanlar pubik kemiğinizde ağrı var mı? Benim özellikle bugün mesela ayağa kalktıktan sonra sanırım basınçla birlikte ağrı başlıyor. Biraz erken gibi geldi bana ama aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar bir iki kişi da sormuş da cevap göremedim, sağ kasığım yani bacağımla karnımın birleşiminin az üstünde bir ağrı var dinlensem de geçmiyor, sancı gibi değil ama ağrıyor, normalde dinlensem geçerdi bu tarz ağrılar. Sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…