2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim doktorum da gerekli değil dedi, modern dünyada gerekli görülmüyor bence de. Ama yaptırırsan da zararı yok dedi. Aslında yaptırmayı düşünmüyordum, ancak %1 ihtimal bebeğe zarar olma ihtimali karşısında vicdan yaptım ve vuruldum. Yani bebek için de koruyuculuğu olacağı için vuruldum.

Ülkemizde herkes malesef modern tıbba erişmiyor, uygulamalar da en kötüsüne göre yapılıyor. Doktorlar da sağlık bakanlığı protokolüne karşı çıkıp yaptırma diye sorumluluk almak istemiyor, kendi yorumum bu şekilde.

Kızlar doktorum detaylı ultrason için en iyi zaman 22.hafta dedi. Ben şunu hep karıştırıyorum sizce 22.hafta dediğinde mesela 21+3 mü yoksa 22+3 mü oluyor? Cahil sorum için kusura bakmayın yardımcı olanlara sonsuz teşekkürler

Benim.dr um 21+5 yada max 22+3 'te git.dedi ama 22+3 u geçirme dedi ona göre randevu almamı soyledi

Evet maalesef bi türlü rahat nefes alamıyoruz. Plt değerim 100ün altına düştü 50 ye kadar yolu olduğunu 50 den sonra ilaç tedavisi uygulanacağı söylendi. Takip edileceğim doğuma kadar. İnsanın morali hemen bozuluyor.

Ben de oglumda yaptirmadim bunda da yaptirmiycam gerekli oldugunuda dusunmuyorum

İkinci çocuk annelerine de 3. Çocuk annesinden tecrübe isteriz kızım tam 4 yaşında olacak ve kardeşi nasıl karşılayacak bilemiyorum
Kiz cocugu nasil tepki verir bilmiyorum ama benim 2 oğlum arası 4 yaş ilk baştan beri kıskançlık hatsafhada simdi biri 12 biri 8 yaşında kiz kardeşlerini dört gözle bekliyorlar
Küçük olduğu icin cok dikkat etmen gerekli ama kiz cocuklari daha farklı oluyor dogasindan daha anaç ins çok güzel karşılar ona kardeşi geleceği icin hediye alabilirsin

Kızlar merhaba bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Birde sürekli mi hissediyorsunuz yoksa bir gün hissedip 4.5 gün sonra mı hissettiniz? Birde n zaman sürekli hissediliyor?

Kızlar merhaba bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Birde sürekli mi hissediyorsunuz yoksa bir gün hissedip 4.5 gün sonra mı hissettiniz? Birde n zaman sürekli hissediliyor?
Ben oğlanları daha erken hissetmistim bu bebişim kiz 16-17 arası hissettim içimde bisiler dışardan hala hareket yok zayıfımda biraz sakinmi anlamadim yoksa kizlar mi boyle oluyor?

Mi Robot 1C Vacuum Mop kullanıyorum harita yaptim kaç kere sildim tekrar yaptim malesef bazı odaları bitişik aynı oda olarak gösteriyor mesela suan yatak odası mutfak aynı oda gibi artik silmedim napim zaten evdeyim genelde haritayı kullanmıyorum oda oda atiyorum içeri kapısını kapatıyorum hem kapı arkalarınıza süpürmüş oluyor normalde harita 3 çalıştırmada çıkıyor zaten ilkte çıkmıyor başlat bırak kendisi cikarir

Ben tam 17+0da gece hissetmeye başladım, bazen daha sık bazen daha seyrek bazen daha güçlü bazen daha güçsüz ama hergun hissediyorum, 1.5 haftadır yani

21 haftamdayim son 1 haftadir artik hergun bikac kerede olsa hissediyorum ozellikle aksamlari ben burdayim diyor bana

Eskiden 16. Haftadan sonda yapıyorlardı. Bana ilk kızımda 16. Haftada gel demişlerdi sonra bebeği hissettin mi diye sordular yok deyince hissedince gel dediler. 19 da hissedince 20 de vuruldum. Bu sefer direk 21 de gel dediler ama sokağa çıkma yasağına denk geliyor nasıl olacak bilmiyorum gitsem mi diye düşünüyorum ben de

Yasaklarda hastane sağlık ocağı isleri serbest oluyor onu hiç düşünme. Bana da bugun hissettin mi diye sordu hissettim deyince bide dr onayı olunca yaptı artık bisey olmaz heralde bir haftadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…