2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim kızım da bir şey yiyince hareket ediyor bir de dün çok hareketliydi bugün daha az hareket etti biraz endişelendim ama demekki günü gününü tutmuyor bu bebişlerin
Evet canim ayni olmuyor Ebe diyor ki tatli bir seyler yiyip takip ettin mi hareketlerini, benim kiz cikolataya bir kez bile kimildamadi aksine tatli seyler yiyince yatiyor, hep cikolata falan yitip gidiyordum ultrasonda yatis pozunda goruyordum bugun aç gittim oynuyordu bizi korkutuyorlar ama iyi olsunlar da gelir gecer paniklerimiz

Benimde tok olunca tekmikliyor hergun bir degil ama mesela bugun cok az hareketini hissettm
Benimki de kafasına göre takılıyor dakkası sarti belli değil. Ama şundan eminim babası elini koyunca karnıma gram hareket yok

Steteskopla da duyuluyor 20 haftadan sonra

Değildir tabiki olası bi olumsuzluktan kaynaklı tercih etmiyor olabilir. Denilen herşeye el mahkum tamam diyoruz bu süreçte uyuyoruz.
Guveniyoruz cunku onlarin bilgisine bana sorun olmayacağını soyledi bende guvendim ve yaptrdim boyle duyunca insanin guveni de kalmiyor

Ya ben bunu cok merak ediyorum hic denememistim hakkaten duyuluyo mu acaba kalbi
Dinleyenler var canim doktorlar da dinleyebilirsiniz diyorlar ama steteskop dopler kadar hassas olmadigi için bebegin durusuna bagli olarak bazen duyulmuyormus bu da buyuk panige neden oluyormus ben dinlemedim dinleyenlerden duyduklarim bunlar

Tok olmak gerekiyormuş sabah aç olduğum için yapmamışti ebem.
Ben bu sabah hem kan verdim hem aşı oldum. Kan vermek için aç gitmiştim doktorda biliyordu aç olduğumu ama yaptılar aşımı. farklı farklı uygulamalar var bence doktoruna ve hemşiresine göre değişiyor.

Dinleyenler var canim doktorlar da dinleyebilirsiniz diyorlar ama steteskop dopler kadar hassas olmadigi için bebegin durusuna bagli olarak bazen duyulmuyormus bu da buyuk panige neden oluyormus ben dinlemedim dinleyenlerden duyduklarim bunlar
Ayy o zaman hic dinlemeyelim solugu hastanede alirim valla duyamadim diye

Ben doktoruma aynı soruyu sordum, Son adet tarihime göre hesaplayıp hangi tarihte verebileceğini söyledi. Benim hesabımdan daha erken verecek raporu mesela. Açıklayıcı olması için yazayım sat 8 aralik, raporu vereceği tarih 17 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…