2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yasaklarda hastane sağlık ocağı isleri serbest oluyor onu hiç düşünme. Bana da bugun hissettin mi diye sordu hissettim deyince bide dr onayı olunca yaptı artık bisey olmaz heralde bir haftadan
Haklısın işte kanıtlaması zor olabilir sağlık ocağının randevu olmadığından ama koca karnım kanıt olabilir

Haklısın işte kanıtlaması zor olabilir sağlık ocağının randevu olmadığından ama koca karnım kanıt olabilir
Onu bi sekilde hallediyolardir heralde ya çünkü bugün sağlık ocağında hemsireye dedim kısıtlamadan önce olmak istedim diye, o da yasakta da gelebilirdiniz sorun olmaz falan dedi. Ararsin bi kod falan bisey ayarlarlar heralde

Ben oğlanları daha erken hissetmistim bu bebişim kiz 16-17 arası hissettim içimde bisiler dışardan hala hareket yok zayıfımda biraz sakinmi anlamadim yoksa kizlar mi boyle oluyor?
Evet erkek çocuk erken hissediliyor canım, kızlar geç hissediliyor sanırım
Ben tam 17+0da gece hissetmeye başladım, bazen daha sık bazen daha seyrek bazen daha güçlü bazen daha güçsüz ama hergun hissediyorum, 1.5 haftadır yani
Ay çok güzel ben daha tam 17 olmadım 16+3 deyim 13+5 de hissettim ama mesela 5 gun hissetmediğim oldu. Şimdi günde bir defa oluyor bazen hiç olmuyor ne zaman sürekli olacak ki acaba tedirgin oluyorum hissetmeyince bir şey mi oldu diye
21 haftamdayim son 1 haftadir artik hergun bikac kerede olsa hissediyorum ozellikle aksamlari ben burdayim diyor bana
Ayy maşallah kocaman olmuş senin bebiş darısı bana inşallah

Kızlar merhaba bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Birde sürekli mi hissediyorsunuz yoksa bir gün hissedip 4.5 gün sonra mı hissettiniz? Birde n zaman sürekli hissediliyor?
Ben 18. haftamda hissetmeye basladim. 20. haftada hareketleri daha belirgin oluyor tekmeleri tam hissediliyor. Bebege gòre degisiyor hareket etmeleri bazi bebekler çok hareketli oluyor. Benim kizim çok hareketli degil gunlerce hissetmeyip panikliyorum.

Aynenn öyle bende tedirgin oluyorum hissetmediğim gün

Ben de sanirim 14-15. Haftalarda bir kere hissettim ama emin olamadim sonra da 17+0dan itibaren hep hissettim, yani epey bir süre hic hissetmedim normal bu düzensizlik sanırım 20 haftaya kadar olabilir, belki daha bile gec..

Yasaklarda hastane sağlık ocağı isleri serbest oluyor onu hiç düşünme. Bana da bugun hissettin mi diye sordu hissettim deyince bide dr onayı olunca yaptı artık bisey olmaz heralde bir haftadan
Nasıl serbest oluyor ben onu anlayamıyorum. O zaman herkes hastaneye gidiyorum diye çıkmaz mı. Mutlaka bir belge gerekir bence

Kızlar merhaba bebeklerinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Birde sürekli mi hissediyorsunuz yoksa bir gün hissedip 4.5 gün sonra mı hissettiniz? Birde n zaman sürekli hissediliyor?
Benim ilk gebeliğim olduğu halde yanlış hatırlamıyorsam 14-15. Hafta gibi hissetmeye başladım ama emin olamıyordum. Şuan artık tamamen emin oluyorum ve her gün hissediyorum bebeğim de erkek

Nasıl serbest oluyor ben onu anlayamıyorum. O zaman herkes hastaneye gidiyorum diye çıkmaz mı. Mutlaka bir belge gerekir bence
randevu bilgilerini gösteriyorsun. birde hastane güzergahında olman gerekiyor. ters istikamette yakalanan çok olmuş. bazı randevusuz gidincede numaranı alıyorlarmış hastane barkodunun resmini atıyormuşsun

Eyvah eyvah evet hediye benim de aklımda doğum yaklaştığında kızımın sevdiği bir şeyi alıp saklayıp doğum sonrası kardeşinin hediyesi demeyi planlıyorum. Umarım bir süre işe yarar

Ah ah olmaz mı oturup kalkarken nasıl zorlandım özellikle dün arttı soluğu acilde aldım Allahtan doktorum da doğuma gelmiş. İdrar yolu iltihabından şüphelendi tahlil yaptı bişey çıkmadı kum döküyor olabilirsin dedi kanama olmadığı için bebek kokusunda için rahat olsun dedi iki serum yedim ağrı falan kalmadı bugün çok daha iyiyim şükür

Eyvah eyvah evet hediye benim de aklımda doğum yaklaştığında kızımın sevdiği bir şeyi alıp saklayıp doğum sonrası kardeşinin hediyesi demeyi planlıyorum. Umarım bir süre işe yarar
benimde kızım var. bir süredir zaten istiyordu. şimdi çok mutlu. altını bile değiştiririm diyor. memeyi paylaşmayı düşünüyor halbuki bırakalı yıllar oldu.odasını boyattım duvar kagıdı falan yaptırdım. yeni perde diktirdim ranzalı oda takımı aldık. kardeşinle burası sizin diye. çok heycanlı. ekstra bir hediye almayı düşünmüyorum.

Ben ac karnına gittim tahlilde yaptilar bana kanda bakilabikecek herseye bakildi idrar tahlili de dahil sonrada aşımı oldum ebe ac tok farketmez sorun yok demisti
Aynı şekilde tahlilimi aldı aç karna ama sonra aşı yapmayı tercih etmedi nolur nolmaz diye bi kaç gün sonra tok gittim ozaman yaptı aşımı.

Ben dayanamiyorum saglik ocagina gidip ebeye sormustum kalp atisini dinletti de rahatladim. Bugun de hastanedeydim zaten kafam gayet rahat minigimin sagligi keyfi yerinde
Geçen hafta bende dinledim canım sağlık ocağında ama genede hissetmeyince korkuyorum sonunda dopler Alaçam
Ben de sanirim 14-15. Haftalarda bir kere hissettim ama emin olamadim sonra da 17+0dan itibaren hep hissettim, yani epey bir süre hic hissetmedim normal bu düzensizlik sanırım 20 haftaya kadar olabilir, belki daha bile gec..
Evet canım insan emin olamıyor. Son zamanlar güzel hissediyordum. Uyuyo mu napiyosa yine tembelleşti
Benim ilk gebeliğim olduğu halde yanlış hatırlamıyorsam 14-15. Hafta gibi hissetmeye başladım ama emin olamıyordum. Şuan artık tamamen emin oluyorum ve her gün hissediyorum bebeğim de erkek
Zaten erkek çocuklar erken hissediliyor bende ilk oğlumda 15 haftada hissetmiştim ama süreklimiydi hatırlamıyorum.insaallah bende her gün hissederim

Inşallah sizde hissedersiniz her gün gerçekten oldukça güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…