2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 21deyim. Bugün yaptırdım. Sağlık ocağı bu tarihi vermişti.

Nasıl serbest oluyor ben onu anlayamıyorum. O zaman herkes hastaneye gidiyorum diye çıkmaz mı. Mutlaka bir belge gerekir bence
Hastanelerden gelen randevu onay msji yetiyor, sağlık ocağında bugün öyle dediler ama sağlık ocaklarindan randevu alınmıyor nasıl oluyor bilmiyorum. Zaten yasak günleri herkes dışarda, yaya da çok arabalar da vızır vızır. Bizden başka kim evde duruyo bilmiyorum

Ben 21deyim. Bugün yaptırdım. Sağlık ocağı bu tarihi vermişti.
Evet 20den itibaren yapiliyomus, bizim sağlık ocağı cok ilgisiz olunca ben geçen hafta aradim haftaya gelebilirsin dediler, gidince de daha erkenmis düşük riski bilmem ne dedi ama doktorumun onayı olduğu için yaptırdım ben, şükür bı sorunum yok simdilik

Guveniyoruz cunku onlarin bilgisine bana sorun olmayacağını soyledi bende guvendim ve yaptrdim boyle duyunca insanin guveni de kalmiyor
Bişey olmuyordur ya olsa yapmazdı benimki garantici davranmış olabilir ya da belki olumsuz bir durum yaşamıştır geçmişte. Mecbur güveniyoruz.

Kızlar şu kalp atışını dinlemek için hiçbir aparat almayın, eğer duyamazsanız, Ki çok zor bulunuyor o kalp atışı stres yapıyosunuz daha çok gerek yok yani... bizde alacaktık ama yorumlar hep bu yönde olunca vazgeçtik

Kizlar günaydın onca kasık agrısı ,bel ağrısı ,ishal kasığmda baskı hissi endişeleriyle kıvranırken nihayet dün detaylı ultrasona girdim, gece hiç uyuyamadım heyecandan oğlumla bulusacağm diye:) hemde herhangi bi sıkıntı duyarmiym diye,çok şükür herşey yolunda 21 cm 360 gr olmuş minnoşumherseye baktı ama toplamda süre hadi olsun 15-20 dakika sürdü doyamadım böyle uzun uzun bakardabende biraz doyarım oğluma dedim ama sanki kısa sürdü birde okadar prof. Hocaya gittim yawsizinde öylemiydi kızlar? Neyse sağlıklı olsunlar da varsn az görelimbu yazıyı en çok onun için yazmak istedim,ağrısı sızısı hareketi az hisseden hamiş arkadaşlarım endişelenmeyin keyifleri gayet yerinde bizler sanrm annelik içgüdüsünden fazla endişe yapıyoruz inşallah hep öyle devam eder sağlıkla kucağımıza alıriz

Evet ben de alacaktım eşim istemedi zaten evhamlısın duyamadığında hastaneye koşturursun dedi

kızlar bebeğim 17 haftalık bu hafta ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum inceli kalbinde parlak odak var dedi down sendromu ihtimali artıyor fetal dna testi yaptır dedi böyle bişey yaşayan varmı

kızlar bebeğim 17 haftalık bu hafta ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum inceli kalbinde parlak odak var dedi down sendromu ihtimali artıyor fetal dna testi yaptır dedi böyle bişey yaşayan varmı
Ben olsam başka doktorada giderdim.

Ev bile supurmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…