- 9 Nisan 2021
- 20
- 28
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #15.441
Malesef bunu bilmemiz zor her şey ihtimaller dahilinde her zaman ama düşük bir ihtimal.Evet bende buna benzer yorumlar duyduğum için emin olamıyorum
Çok yorulunca ya da ayakta durunca bebek hareketlerini ben de hissetmiyorum. Biz yürürken onlar sallana sallana uyuyorlarmış :) özellike akşam bir şey yiyip uzandığımızda daha çok hissediyorum. süt de inanılmaz hareketlendiriyor, geçen 1 bardak süt içip yattım, bebiş çıldırdı resmen :)Dün yürüyüş yaparken karnım inanılmaz gerildi göbeğim içten yırtılacak gibi yani neyse eve gelince göbek deliğimde ağrı başladı biraz endişe ettim tabi internette baktım 20 haftadan sonra olabilirmiş bebeğimin hareketleri de hafifledi en son gece yatarken iki tekme attı çok sevindim tabi neyse bugün ağrı hafifledi ama devam ediyor geçmedi bebeğin hareketlerini de hissedemedim doktoruma mesaj attım gel bakalım dedi çok şükür bir sorun yokmuş kalp atışını gösterdi boyu 22 cm kilosu 334 gram olmuş karnına yağ sür dedi rahimi ölçtü rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok zaten dedi bebeğin hareketleri niye yavaşladı dedim plesenta önünde duruyor dedi ondan hissetmemiş olabilirsin yemek yiyince hareket eder dedi evet dedim ama bugün yiyince hareket hissetmedim ondan telaşlandım dedim yorgunlukta yüksek seste hareket etmeyebilir dedi korkup siniyor herhalde minik kuşum bir de ben sitres yaptım ondan hareket etmedi sanırım şimdi keyfim yerinde hareket ediyor ben mutlu olunca o da oluyor demekki elimizden geldiğince sitrese girmeyelim arkadaşlar etkileniyor demekki kuzucuklar kalan şu 4 ayda da Rabbim sabır huzur sağlık versin yavrularımıza vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim kızıma doktorun biri dedi. Beyninde iki tane gormusmus. Tanıdık vardı beni hastanede ayrıntılı ultrason yapan dotkora götürdü rica etti. Baktı ben bisey göremedim. Olsada önemli değil. Bu tip şeyler olabiliyor sonra hep kayboluyor dedi. Iki hafta sonrakindoktorda baktı yoktu bisey.Merhaba arkadaşlar bugün kontrolde doktorum 2cm lik bir miyom görünüyor bebek için bir sıkıntı teşkil etmiyor dedi ama sizinle de paylaşmak istedim bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba??
Çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olmasına, ama benim rahim duvarında miyom var dedi onlarda zamanla kayboluyor mu acabaBenim kızıma doktorun biri dedi. Beyninde iki tane gormusmus. Tanıdık vardı beni hastanede ayrıntılı ultrason yapan dotkora götürdü rica etti. Baktı ben bisey göremedim. Olsada önemli değil. Bu tip şeyler olabiliyor sonra hep kayboluyor dedi. Iki hafta sonrakindoktorda baktı yoktu bisey.
Kuzum ayakta durunca ya da biraz yürüyünce karnımı alttan üstten birileri çekiyormuş gibi hissediyorum bende derim geriliyor diye düşündüm ben büyüdükçe.. benim oğluşumda genelde sessizlikte tepki veriyor seste ürkebilir bncedeDün yürüyüş yaparken karnım inanılmaz gerildi göbeğim içten yırtılacak gibi yani neyse eve gelince göbek deliğimde ağrı başladı biraz endişe ettim tabi internette baktım 20 haftadan sonra olabilirmiş bebeğimin hareketleri de hafifledi en son gece yatarken iki tekme attı çok sevindim tabi neyse bugün ağrı hafifledi ama devam ediyor geçmedi bebeğin hareketlerini de hissedemedim doktoruma mesaj attım gel bakalım dedi çok şükür bir sorun yokmuş kalp atışını gösterdi boyu 22 cm kilosu 334 gram olmuş karnına yağ sür dedi rahimi ölçtü rahim ağzına baktı erken doğum riskin yok zaten dedi bebeğin hareketleri niye yavaşladı dedim plesenta önünde duruyor dedi ondan hissetmemiş olabilirsin yemek yiyince hareket eder dedi evet dedim ama bugün yiyince hareket hissetmedim ondan telaşlandım dedim yorgunlukta yüksek seste hareket etmeyebilir dedi korkup siniyor herhalde minik kuşum bir de ben sitres yaptım ondan hareket etmedi sanırım şimdi keyfim yerinde hareket ediyor ben mutlu olunca o da oluyor demekki elimizden geldiğince sitrese girmeyelim arkadaşlar etkileniyor demekki kuzucuklar kalan şu 4 ayda da Rabbim sabır huzur sağlık versin yavrularımıza vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Randevu almak en mantıklısı benim sağlık ocağım malesef uzak arabayla gitmek zorundayızBen 18+5te hissetmeye başladım, o günden beri de her gün hissediyorum, 3 haftadır yani. Özellikle yemeklerden sonra, bol su içtiğimde, yorulduktan sonra oturunca ve gece yatmadan önce. Ama eşim dışardan elini koyduğunda daha dün hissetmeye başladı.
Ben hafta olarak önde gidenlerdenim (Ağustos sonu-Eylül başı olabilir), 20+6'da yaptırdım, sabredemediğim için. İdeali 21-22 arası, diğer arkadaşların yaptırma zamanı da yavaş yavaş geliyor.
Sağlık ocağı yürüme mesafesi olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Ya da internette MHRS'den aile hekiminize randevu alın.
Benimde bağırsakta parlaklık var dedi 4 hafta önce kendi doktorumda var demişti bugün gittiğim prof şöyle söyledi burdan çıkıp otobüse bindiğinde kaza yapıp ölme ihtimalin var mı? var . bu da aynı ihtimal dedi. O yüzden kendini üzme bencekızlar bebeğim 17 haftalık bu hafta ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum inceli kalbinde parlak odak var dedi down sendromu ihtimali artıyor fetal dna testi yaptır dedi böyle bişey yaşayan varmı
Sese tepki veriyor sadece korkmuyordur. Evet dun aksam hic hareket yoktu eşim müzik açtı oynamaya başladı içerden.Kizlar bisi dikkatimi cekti. Zaten hepi topu 3 gundur biraz hareketlerini hiisediyorum zaten ilki ben oksurunce oldu. Bugun ofiste yere bisi dustu sesli olunca bebek yine kipirdandi . Acaba yuksek sesten mi korkuyor. Bilemedim ? Boyle bi tecrubeniz oldu mu
Aynen o yüzden bi kaç doktora git hiç ses etme şunu gördüler bunu gördüler deme bakalım onlar ne dicek eğer doktor kendiliğinden söylerse o zaman anlatırsın durumu yoktur inşallah hiçbirşeyi ve eğer down sendromu varsa neden ikili testinde çıkmadı bişi acaba . Çünkü adı üstünde ikili test down sendromu ve iki tane daha hastalık vardı dna daki bir bozukluktan kaynaklanan hastalık onlara bakıyorlar benim bildiğim.28 yaşındayım çok var böyle down sendromlu denip sağlıklı olan bebekler
Merhaba, size bir şey sormak istiyorum ben de sizin bu yazınızdan sonra kendisinden randevu almak için aradım da 750₺ söyledi, acaba siz eskiden mi ücret bilgisi almıştınız? Merak ettimBeylikdüzü'nde Altan cebeci var. Ben kızımda gitmiştim çok çok iyiydi. O da 600 lira ama eş almıyor o yüzden bu sefer ona gitmeyeceğim. Benim doktorum en iyi 22 hafta dedi. Ben de 22 artı 0a aldım
Ben ikili testte fiyat almıştım. O zaman 600 dedi. Detaylı daha uzun süryor diye mi acaba 750 imiş. Ama Altan bey gerçekten çok iyi. Eş alsa direkt ona giderdim. Hem evime de yakın. Ataköye giderim derseniz Ali ekiz var işte 600 liraMerhaba, size bir şey sormak istiyorum ben de sizin bu yazınızdan sonra kendisinden randevu almak için aradım da 750₺ söyledi, acaba siz eskiden mi ücret bilgisi almıştınız? Merak ettim
Bana ali ekize de 750 dedilerBen ikili testte fiyat almıştım. O zaman 600 dedi. Detaylı daha uzun süryor diye mi acaba 750 imiş. Ama Altan bey gerçekten çok iyi. Eş alsa direkt ona giderdim. Hem evime de yakın. Ataköye giderim derseniz Ali ekiz var işte 600 lira
Aa ama ben kendi muayenehanesini aramadım hastaneyi aradım belki ondandırBana ali ekize de 750 dedilerbeni mi kazıklıyorlar anlamadım. Ali ekiz eş alıyor mu?
Ali Ekiz e medical park için randevu aldım 700 tl ataköy bana çok ters hast fiyati vermiş olabilirler mı sizeBana ali ekize de 750 dedilerbeni mi kazıklıyorlar anlamadım. Ali ekiz eş alıyor mu?
Hastane dediginiz medical park gop mu ben sordum 700 tl dedilerAa ama ben kendi muayenehanesini aramadım hastaneyi aradım belki ondandır
Geçen hafta kendi ofisine gittim, 600 TL. nakit, 650 TL kredi kartı.Aa ama ben kendi muayenehanesini aramadım hastaneyi aradım belki ondandır
Ben yanlış anlamışım. Seninki rahim miyomuymus. Rahim miyomlari benim bildiğim kadarıyla kansere dönüşmeyen zararsız kitleler. Biraz araştırdım. Gebelikte 6 çinden büyükse takip gerektiriyormus. Senin ki 2 santim. Hicbir zararı yok senin bebeğin için. Ama için rahat etsin diyorsan farklı bir doktora da görünebilirsin.Çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olmasına, ama benim rahim duvarında miyom var dedi onlarda zamanla kayboluyor mu acaba
İlginiz için teşekkür ederimBen yanlış anlamışım. Seninki rahim miyomuymus. Rahim miyomlari benim bildiğim kadarıyla kansere dönüşmeyen zararsız kitleler. Biraz araştırdım. Gebelikte 6 çinden büyükse takip gerektiriyormus. Senin ki 2 santim. Hicbir zararı yok senin bebeğin için. Ama için rahat etsin diyorsan farklı bir doktora da görünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?