2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba arkadaşlar bugün kontrolde doktorum 2cm lik bir miyom görünüyor bebek için bir sıkıntı teşkil etmiyor dedi ama sizinle de paylaşmak istedim bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba??

Evet bende buna benzer yorumlar duyduğum için emin olamıyorum
Malesef bunu bilmemiz zor her şey ihtimaller dahilinde her zaman ama düşük bir ihtimal.
Bu tarz yanılgılar genelde erken haftalarda cinsiyete bakıp bir daha kontrol edilmediğinde çıkabiliyormuş. İsterseniz bir dahaki kontrolde yine teyit etmesini isteyin, detaylı ultrasona girecekseniz daha gelişmiş aletlerle de kesinleştirilebilir.

Çok yorulunca ya da ayakta durunca bebek hareketlerini ben de hissetmiyorum. Biz yürürken onlar sallana sallana uyuyorlarmış :) özellike akşam bir şey yiyip uzandığımızda daha çok hissediyorum. süt de inanılmaz hareketlendiriyor, geçen 1 bardak süt içip yattım, bebiş çıldırdı resmen :)
çoğu bitti azı kaldı umarım kalan aylar da rahatlıkla geçer de artık bebişlerimize kavuşuruz.

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolde doktorum 2cm lik bir miyom görünüyor bebek için bir sıkıntı teşkil etmiyor dedi ama sizinle de paylaşmak istedim bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba??
Benim kızıma doktorun biri dedi. Beyninde iki tane gormusmus. Tanıdık vardı beni hastanede ayrıntılı ultrason yapan dotkora götürdü rica etti. Baktı ben bisey göremedim. Olsada önemli değil. Bu tip şeyler olabiliyor sonra hep kayboluyor dedi. Iki hafta sonrakindoktorda baktı yoktu bisey.

Çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olmasına, ama benim rahim duvarında miyom var dedi onlarda zamanla kayboluyor mu acaba

Kuzum ayakta durunca ya da biraz yürüyünce karnımı alttan üstten birileri çekiyormuş gibi hissediyorum bende derim geriliyor diye düşündüm ben büyüdükçe.. benim oğluşumda genelde sessizlikte tepki veriyor seste ürkebilir bncede
Mesela bir de tatlıda tepki verir diyorlar ama çok tatlıyıda tepki vermiyor bi tek geçen evde çikolatalı bir şeyler yaptım ona tepki verdi ama normal çikolata filan yiyince çokta tepkisi yok .. genellemelere bakıp stres yapmamak lazım o zaman onlarda stres oluyor katılıyorum

Randevu almak en mantıklısı benim sağlık ocağım malesef uzak arabayla gitmek zorundayız

Ben kısıtlamada istediğim gibi randevu bulamam diye bugün Detaylı ultrason için prof. dr'a gittim devlette gayet güzeldi kendisi perinatolog değil ama detaylıda bakıyor. Sorun yok dedi çok şükür. Kan ilacı yazdı gynoferro

kızlar bebeğim 17 haftalık bu hafta ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum inceli kalbinde parlak odak var dedi down sendromu ihtimali artıyor fetal dna testi yaptır dedi böyle bişey yaşayan varmı
Benimde bağırsakta parlaklık var dedi 4 hafta önce kendi doktorumda var demişti bugün gittiğim prof şöyle söyledi burdan çıkıp otobüse bindiğinde kaza yapıp ölme ihtimalin var mı? var . bu da aynı ihtimal dedi. O yüzden kendini üzme bence

Sese tepki veriyor sadece korkmuyordur. Evet dun aksam hic hareket yoktu eşim müzik açtı oynamaya başladı içerden.

28 yaşındayım çok var böyle down sendromlu denip sağlıklı olan bebekler
Aynen o yüzden bi kaç doktora git hiç ses etme şunu gördüler bunu gördüler deme bakalım onlar ne dicek eğer doktor kendiliğinden söylerse o zaman anlatırsın durumu yoktur inşallah hiçbirşeyi ve eğer down sendromu varsa neden ikili testinde çıkmadı bişi acaba . Çünkü adı üstünde ikili test down sendromu ve iki tane daha hastalık vardı dna daki bir bozukluktan kaynaklanan hastalık onlara bakıyorlar benim bildiğim.

Beylikdüzü'nde Altan cebeci var. Ben kızımda gitmiştim çok çok iyiydi. O da 600 lira ama eş almıyor o yüzden bu sefer ona gitmeyeceğim. Benim doktorum en iyi 22 hafta dedi. Ben de 22 artı 0a aldım
Merhaba, size bir şey sormak istiyorum ben de sizin bu yazınızdan sonra kendisinden randevu almak için aradım da 750₺ söyledi, acaba siz eskiden mi ücret bilgisi almıştınız? Merak ettim

Merhaba, size bir şey sormak istiyorum ben de sizin bu yazınızdan sonra kendisinden randevu almak için aradım da 750₺ söyledi, acaba siz eskiden mi ücret bilgisi almıştınız? Merak ettim
Ben ikili testte fiyat almıştım. O zaman 600 dedi. Detaylı daha uzun süryor diye mi acaba 750 imiş. Ama Altan bey gerçekten çok iyi. Eş alsa direkt ona giderdim. Hem evime de yakın. Ataköye giderim derseniz Ali ekiz var işte 600 lira

Bana ali ekize de 750 dediler beni mi kazıklıyorlar anlamadım. Ali ekiz eş alıyor mu?

Çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olmasına, ama benim rahim duvarında miyom var dedi onlarda zamanla kayboluyor mu acaba
Ben yanlış anlamışım. Seninki rahim miyomuymus. Rahim miyomlari benim bildiğim kadarıyla kansere dönüşmeyen zararsız kitleler. Biraz araştırdım. Gebelikte 6 çinden büyükse takip gerektiriyormus. Senin ki 2 santim. Hicbir zararı yok senin bebeğin için. Ama için rahat etsin diyorsan farklı bir doktora da görünebilirsin.

İlginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…