2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba, detaylıya gittiniz mi acaba ben de ona gitmeyi düşünüyorum da?

Bugun saglikocahindan aradilar beni niye gelmiyosunuz hic diye
Gelmiycem dedim
Tetanoz aşisi olmaniz lazim dedi
Olmuycam dedim
Tutturdu illa gel olmuycaksan imza atmak zorundasin dedi ne sacma ya oglumda da olmamistim hic boyle imza atmak zorubdasin falan dememişlerdi

Çok ozur dileeyerek sizlere bisey danışıcam bugun farkettim genital bolgemde sağ dudakta şişlik var netten baktım dogru durust bisey bulamadim mantar degilim kasintim yok o bolgede agri sizi yok kizariklik yok sadece sişlik var baya belli oluyor yani korktum acikcasi napsam yarin detayli ultrasonum var soylesem bi cevap alabilirmiyimki

Bartholin kisti olabilir mi?

Ben de bartholin kisti olarak düşündüm büyük bir alanda mı şişlik küçük mü? Gitmişken söyleyin isterseniz perinatalog ilgilenir mi bilemedim ama sonuçta kadın doğum doktoru

Doktoruma sağlık ocağından beni hiç aramadılar, madem öyle tetanoz olmasam mı dedim. İşte sen bi git mutlu olurlar şimdi coronadan dolayı çok yoğunlar vs dedi. bölgelerindeki gebelere protokolleri uygulamazlarsa ceza alıyormuş hemşireler. Belki ondan illa gelin diyordur.

Detayliyi uzman dr mu yaptı benim dr um prof tan istiyor fiyatları daha yüksek acaba arasında ne fark varki diğer çocuklarında uzman dr yapmisti kafam karisti

Baktim internetten onada benzemiyor sag taraf sola gore daha dolgun duruyor diyeyim daha net anlatmis olurum
Bartholin kistinde de öyle oluyor. Bir taraf diğer tarafa göre sis oluyor. Mantar olsa ağrı sızı kaşıntı olur. Bartholin baslangiciysa şişlik hafif ve ağrısız olur.

Kesinlikle doktoruna sormalısın.

Detayliyi uzman dr mu yaptı benim dr um prof tan istiyor fiyatları daha yüksek acaba arasında ne fark varki diğer çocuklarında uzman dr yapmisti kafam karisti
Kendi çalıştığı hastahanenin ultrasonografi bölümünden istedi. Ekstra 30 lira sadece istediler. Inanın ne farkı var bilmiyorum ama gayet detaylı baktı yani. Doktorum da her defasında çok iyi inceliyor. Ben bu durumun büyük şehirlerde biraz daha rant mevzusu hâline geldiğine inanıyorum. Nerde yaşıyorsunuz?

Bana ali ekize de 750 dediler beni mi kazıklıyorlar anlamadım. Ali ekiz eş alıyor mu?
Kendi yerinde 600 nakit kart 650. Bağlı olduğu hastanede 700-750 civarıymış okumuştum bunu başka yerde.. kendi yerinde eş alıyor sordum ama hastanede bilmiyorum
Merhaba, detaylıya gittiniz mi acaba ben de ona gitmeyi düşünüyorum da?
8 mayısta gideceğim, henüz gitmedim

Bartholin kistinde de öyle oluyor. Bir taraf diğer tarafa göre sis oluyor. Mantar olsa ağrı sızı kaşıntı olur. Bartholin baslangiciysa şişlik hafif ve ağrısız olur.
Sanırim o bartholin kisti cunku findik kadarbi sislik de var sabah farkettim cok korktum bakalim doktoruma gidicem bugun insallah koyu bisey degildir

Sanırim o bartholin kisti cunku findik kadarbi sislik de var sabah farkettim cok korktum bakalim doktoruma gidicem bugun insallah koyu bisey degildir
Bartholin kistiyse hiç kafaya takmayın. Benim 10 yildir kendisiyle seviyeli bir ilişkimiz var. Hiç yanlışını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…