2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gelin demesine takilmadim da tetanoz olmiycam diye imza atcakmisim o garip geldi hic duymamistim zorunlu degil ki tetanoz asisi ne diye imza atiyorum

Canim acaba kıl dönmesimi oldu benim de arada olur sonra uç verir patlar gecer bazen de 1 2 hafta sonra kendiliginden gecer

Bartholin kistinde de öyle oluyor. Bir taraf diğer tarafa göre sis oluyor. Mantar olsa ağrı sızı kaşıntı olur. Bartholin baslangiciysa şişlik hafif ve ağrısız olur.
Sanırim o bartholin kisti cunku findik kadarbi sislik de var sabah farkettim cok korktum bakalim doktoruma gidicem bugun insallah koyu bisey degildir
Bartholin kistiyse hiç kafaya takmayın. Benim 10 yildir kendisiyle seviyeli bir ilişkimiz var. Hiç yanlışını görmedim
Yaa icime su serptiniz ilk defa basima geliyor ister istemez panik yaptim

Pazartesi günü sağlık ocağı randevum vardı. Idrar ve kan tahlili aldılar, ebe bebeğin kalp atışını dinledi, tansiyonumu ve kilomu ölçtü ve hangi ilaçları kullandığımı not etti. 20. Haftaya tetenoz asi randevusu verdi. Ayrıca bir sonraki randevu olarakta 5 temmuzda gel dedi.

Ertesi gün sonuçları aldım ve kolesterolumun yüksek olduğunu gördüm, çok panikledim. Hemen jinekologuma sonuclari mesaj attım. Sonuclarimin gayet iyi olduğunu söyledi rahatladım. Gebelerde kolesterol yüksekliği çok normalmis ve bu surecte uzmanlar kolesterol değeri istemezlermis. Zaten Kaan Kocatepe'nin de bu konu ile ilgili videosu var, içim rahatlamış oldu.

Merhaba kizlar detayli ultrasona girdim bi sorun yok cok sukur doktoruma da muayene oldum bartolin kisti degilmis enfeksiyon kaynakli oradaki bezede tikanma olmus anribiyotik verdi gecmezse gel igneyle patlaticaz dedi icim rahatladi korkulcak bosey degilmis simdilik bukadr insallah anribiyotik gecirir de gerek kalmaz

Merhaba teşekkür ederim, memnun kaldınız mı acaba? Eşi de içeri alıyor mu bir de cd vs veriyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet eş alınıyor. Tok gelmemi ama çikolata yemememi istedi. Çok ayrıntılı olarak hem ultrasonda hem ayrı olarak sohbet ederken bilgi verdi. Görüntüler whatsapp'tan gönderiliyor.
Gebelik varisi olabilir mi acaba? Genital bölgede görülmesi sıkmış hamilelikte.

Son cevabınızı görmemişim :) geçmiş olsun.

Bugün tetanoz aşısı oldum. Kapanmada açıklarmış ama 182den randevu alıp geleceksiniz dedi. Kalp atışı bakın demeyi unuttum ama zaten hareketleri hissediyorum her gün. 20 haftada 4 kilo aldım. Hemşire çok iyi dedi. Bence iyi değil de

Çok geçmiş olsun

5.5 kilo aldım bende bence seninki gayet iyi

Bende 3 kilo aldım mümkün olduğunca dikkat ediyorum almamaya çalışıyorum az yiyip sık yiyorum hamur işinden uzak duruyorum sebze meyve bol tüketiyorum.Çokta kilo alırsam ödem olur çocuğu çıkartamam diye korkuyorum .arkadaşım tüm hamilelikte zayıflamıştı 2 kilo almıştı ne güzel o zayıfladı bebek kilo aldı sadece bende denemeye çalışıyorum bakalım ne olacak

5.5 kilo aldım bende bence seninki gayet iyi
Amann dikkat et kuzum hızla kilo alma en ideali 8-10 kilo bütün hamilelik boyunca. İlk 3 ay baktım 3 kilo almışım midem bulanıyor diye sürekli kraker falan sonra ekmeği kestim. Sabah sadece kepek ekmeği yiyorum iki dilim. Önemli olan bebeğin kilo alması. yanlış anlama lütfen senin için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…