2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de olmadım ne aradılar ne sordular bu zamana kadar hiç aramadılar

Evet özlüyoruz Gerçi ben de çok şık giremiyorum Ramazan telaşı ve oğlumla ilgileniyorum daha çok Fırsat buldukça kızlar nasıl diye okuyorum anca
cnm.benim
Valla bence anca senin gibi oglanla.ilgilen evi duzenle kahvalti yemek derken müge ile esra ile gunü bitiriyoruz

Zaman hızlı geçiyor bu kez sürekli evde olmamıza rağmen Oğluma hamileyken sanki asır sürmüştü. O da 34. Haftada doğum yapmama rağmen Bunda gün yetmiyor
Banada ogluma hamileyken herkes sey demisti 2 sene hamilelik yasadn sanki oyle uzun geldi demislerdi

Amin cnm benim 3 agustos 10 agustos 17 agustos tahminen cnm
Sağlıkla kavuşalım inşallah Geçen memlekette de bir doktora gittim. Doğumu onda olacağım yüksek ihtimal. Durumumu anlatınca yine erken başlama ihtimali çok yüksek doğumun dedi. Hayırlısı hepimiz için 17 ağustosu devirebilirsem iyi olur benim için. 34. Haftayı aşmış oluyorum Ondan sonraki her gün ,her hafta kâr bana

Tek bağırsağa bakarak neticede teşhis konulmaz fetal kol bacak uzunlukları burun kemiği hepsi birarada oluyor birde bu haftada bebeğin yüzü nettir ultrasonda yüzünden bile anlaşılır internette var burnu bariz belli siz bile anlatsınız yani sadece bağırsakta olan sorunlar olabilme ihtimali yokmuymuş

Evet söylenmiyecek bir ses çıkınca benden bebek irkilmişti karnımda hissettim diğer gebeliğimde bunda sürekli bir hareket olduğu için henüz yaşamadım

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Detaylı ultrason için 2 doktorla görüştüm avantajları dezavantajları var ikisinin de ve kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?
1.doktor çok övülen ali ekiz, avantajı çok övgü alması, dezavantajı istediğim tarihten 1 hafta sonraya bulabiliyorum randevu, evime 1 saat uzaklıkta, ve o gün eşim çalıştığı için izin almak zorunda ve bu önemli eşim için. ücreti 600lira.
2.doktor salim sezer,dezavantajı; hakkında ali bey kadar çok yorum yok, 8 yorum var onlar da iyi, yaşı epey büyük gibi. Avantajı, evime 15dk mesafede, istediğim tarihe ve saate randevu bulabildim, eşim o gün çalışmıyor, ücreti 550lira.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Ben olsam yakın ve uygun fiyatliyi seçerdim, sonuçta bebekte bakılan şeyler hep aynı, ayrıntılı ultrason çeken doktor bebeğin her yerine organlarına bakıyor. Her sey yolundaysa bir de hiç önemi kalmıyor kime gittiğinin.

Kötü yorumlar olmadığı ya da riskli bir gebeliğim olmadığı sürece yakın olanı bana vakit olarak daha çok uyani seçerdim. Öyle de yaptım

Kızlar benim hiç rahim uzunluğum ölçülmedi kasık ağrım var erken doğumdan çok korkuyorum salı günü başka bir doktora daha gidicem
Detaylı ultrasonda bakıyorlar onun dışında rutin kontrollerde de bakıyorlar. Yani en azından benim doktorum bakıyor ama her defasında bunu dillendirmiyor canım. Muhtemelen senin doktorun da bakıyordur. Riskli bir durum yoksa söylemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…